-
20.HAFTA
Spoiler: Maç Detayları
21.HAFTA
22.HAFTA
23.HAFTA
24.HAFTA
25.HAFTA
26.HAFTA
Spoiler: Puan Durumu
Ligde 26 haftayı geride bıraktık ve namağlup serimizi devam ettiyoruz.. Bu 7 maçlık periyotta savunma anlamında çok iyi performanslar sergileyemedik malesef, gerek kişisel hatalar gerekse takım savunmasında ki aksaklıklar son dönemde kalemizi gollere açtı.
Özellikle Stoke maçında rezalet bir oyun ortaya koyduk.. Deplasmanda oynadığmızı ve Stoke City'ninde yükselişini göz önüne alacak olursak; oyuncuların nasıl olsa yeneriz düşüncesiyle rehavete kapıldıklarını ama karşılarında taş gibi bir Stoke gördüklerinde sahada ellerinin ayaklarına dolaştıklarına tanık oldum, her ne kadar rakibimiz daha iyi oynasada maçın daha 2. dakikasında sakatlanıp oyundan çıka Ben Davies'in yerine oyuna aldığım Iraklı ronaldomuz Abdul Hüseyin'in insanüstü çabalarıyla attığı gollerle hem galibiyet serimizi devam ettirdik hemde rakiplerimzle olan puan farkını korumayı bildik.
-
Bu sezon ki ilk yenilgimizi nihayet Derby'e karşı almış bulunmaktayız.. Benim sinirden delirdiğim, hıncımı laptoptan çıkarmak istediğim daha sonra laptopun tamirine çok para giceğini düşünüp mause'yi kırdığım bir maç olarak hafızamda kalacak Derby maçı..!
İstatistiksel olarak rakibimizden üstünde oynasak, attığımız 3 gol ofsayt gerekçesiyle iptalde edilmiş olsa, sinirden maddi zararda versem; bir o kadarda zevk aldığım bir maç oldu. Russel'in bu maçta attığı jeneriklik golleri messi, ronaldo falan atamazdı imkanı yok.. adam mükemmel voleler çaktı.. Netice itibariyle FA Cup'tan elenerek 4 kupa hayalimize son verdik ve diğer kulvarlara daha fazla odaklanma şansını yakaladık...