Senin en azından 1-0 üzme kendini her şey tersine döner ben Barca'yı 3-0 yenip crash yemiştim sonrasında elendim çok kötü değil sonuç.
Senin en azından 1-0 üzme kendini her şey tersine döner ben Barca'yı 3-0 yenip crash yemiştim sonrasında elendim çok kötü değil sonuç.
ÜST ÜSTE MAĞLUBİYETLER
Maalesef birisi ezeli rakibimiz olmak üzere birinide kendi evimizde Valenciennes'e acı bir şekilde kaybettik 2 maçıda liderlikten 7 puan geriye düştük.
12.HAFTA
13.HAFTA
HIRS KÜPÜ LYON V.PLZEN'İ PARAMPARÇA ETTİ !!!
Bu sonuçla Lyon ikinci kez gruptan çıkmayı garantiledi
Onlar kırılma anı hocam. Her iyi gidişatta çıkar böyle pürüzler. Ama sen o kırılma anını iyi yakalayıp Plzeni dümdüz etmişsin. Devam burdan.
Eee demiştik gruptan da çıktık ^^ son maç istatistiği harika
MONACO'DAN SONRA SIRA PSG'DE !!!
14.HAFTA
15.HAFTA
16.HAFTA
PSG maçı gerçekten büyük bir özgüven,güç aşıladı takıma umarım böyle devam ederiz gideceğimiz bir Şampiyonlar Ligi daha bizi eski günlere döndürmek için bir sinyal.
Sadece yönetimin o kadar para kazanmamıza rağmen hala çok az bütçe vermesi canımı sıkıyor böyle giderse Arsene Wenger Styla takılıcaz.
Şampiyonlar Ligi'nde 6.Hafta
2.Turda Rakip : Shakhtar Donetsk
Grubunu yenilgisiz lider Zenit ile aynı puanda (14) bitiren,Ukrayna Ligi'nin bir numaralı ve Lucescu'nun takımı Shakhtar ile eşleştik.
Neden olmasın ?![]()
COUPE DE LIGUE MAÇI
Erken veda ettik turnuvaya.
17.HAFTA
Yine zorlu bir rakibi rahat bir şekilde alt ettik.
18.HAFTA
Lorient galibiyeti ile ilk yarıyı lider kapattık moralliyiz
İLK YARI OLUŞAN PUAN DURUMU
FRANSA KUPASI MAÇI
Malesef kendi evimizde yenilip bu kupayada erken veda ettik.
Ligde dolu dizgin devam ediyoruz.
19.HAFTA
20.HAFTA
21.HAFTA
Gidişat için fazla söze gerek yok, kupalardan elenmemiz aslında iyi olmuş böylece lige ve ŞLye daha fazla odaklanabiliriz.
RAKİPLERİ TİTRETEN LYON EFSANESİ GERİ Mİ DÖNÜYOR !?
22.HAFTA
23.HAFTA
24.HAFTA
25.HAFTA
İŞTE PUAN DURUMU
İnanılmaz bir avantaj 11 puan fark ama şimdi göstereceğim çok kritik bir 1 ay var onu atlatırsak oldu bu iş !
26.HAFTA
27.HAFTA
28.HAFTA
Kariyerine bir bakıyım dedim efsane işler başarmışsın![]()
ligte güzel gidiyorsun upa ötü olmuş avrupada rahat geçersin shaktarı
Ligde sıkıntı yokta Shaktar zor rakip
Sağolun arkadaşlar elimizden geleni yapıyoruzKupadan elenmem aksine iyi oldu bence.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OLYMPİQUE LYON ÇEYREK FİNALDE !!!
Shakthar Donetsk vs O.Lyon - İlk Maç
O.Lyon vs Shakhtar Donetsk - Rövanş Maçı
Yani ne desem boş takımla gurur duyuyorum ön elemelerde soru işareti duyduğum takım (evet birazda kura şansı) çeyrek finalde,ligde 10 puan farkla öndeyiz daha ilk sezondan gerçekten beklemiyordum bunları.
Tebrikler.![]()
LYON ŞAMPİ.... !!!
29.HAFTA
30.HAFTA
PUAN DURUMU
Şampiyonluk şarkıları yakındır
ÇEYREK FİNAL'DE RAKİP : FC BAYERN MÜNİH
Çok iyi gidiyoruz![]()
LYON DURDURULAMIYOR !!!!!!
31.HAFTA
Ezeli rakibimize selam olsun ilk maçın öcünü aldık
32.HAFTA
Diz titreten rakip Bayern'i 2-0 yendik büyük avantaj tek bir maça kaldı YARI FİNAL
1.MAÇ
Vay bee eski Lyon geri göndü !
Helal olsun hocam. Önümüzdeki sezonlarda ŞL garantidir... Bizde bu arada her sene realle eşleşip onları eleyelim
2-0 Rövanşına gidiyoruz bu atmosferde işimiz zor...
Ama Oyuncularıma güveniyorum !!