Arkadaslar juventus'da bir türk oyuncu var.Büyük ihtimalle regendir.Uyruğu türk.Adı Adem Şen.Bu adam 16 yaşında ve p.a. 199.....Yani ronaldinho'dan bile yüksek...
Arkadaslar juventus'da bir türk oyuncu var.Büyük ihtimalle regendir.Uyruğu türk.Adı Adem Şen.Bu adam 16 yaşında ve p.a. 199.....Yani ronaldinho'dan bile yüksek...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
regen mi? yoksa oyun acıldıgında boyle bir oyuncu var mı?Originally Posted by hp-fm-gs
yani tekrar acıp baktıgında cıkıyor mu?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Abi büyük ihtmalle regendir.hHiç bakmadım ama dediğin gibi.Abi baksan p.a.199.Biz en çok 198 biliyoduk ronaldinho.Birde onunla birlikte arsenalde richard harper var o da 198.Ama bizim adem 199...Originally Posted by peluk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ben maksimum 196 biliyordum... ama fm scout kullanmak gercekciliği dusuruyor.Originally Posted by hp-fm-gs
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi