Habire bu yıllar artıyor. Artık ne zaman olacaksa.![]()
Habire bu yıllar artıyor. Artık ne zaman olacaksa.![]()
Olmadı napalım sağlık olsunBu arada internet hızım çok yavaşladı resimleri yüklemek çok zaman alıyor bu yüzden sadece Şampiyonlar Ligi ve Milli Takım maçlarını yayınlayacağım sene sonunda Ligi toplu paylaşacağım
![]()
Sorun yok bu arada türkiye liginden ne haberler var son şampiyonları bir de ligin hangi sıralamada olduğunu müsait bir zamanda paylaşabilir misin?![]()
2 maçtada iyi oynayan taraf bizi ama maçı alan onlar, liege maçı çok kritik alırsak çıkarız gruptan ama ben uefadan yanayım. bir kupa daha getir libertasa
Chelsea maçı şansızlık olmuş.Tam bir baş belası Courtis.
Rize benim kariyerde de hemen hemen her yıl ilk 6 da oluyor. Avrupada da iyi iş çıkarıyorlar. Hele Eskişehir senin kariyerde pek varlık gösterememiş ama bende bir kez şampiyon oldular ve 3 sezondurda peşim sıra geliyorlar. Bu sene ŞL de yılın süpriz takımı olacak. Gruplar bitsin paylaşayımda gör.![]()
Türkiye Ligine pek bakmadım bu kariyerdeSadece serbest bıraktıkları oyunculara bakmışımdır
Courtis bir başbelası onun yüzünden turdan olduk
Chelsea resmen bize inat yedeklerle çıkıp 3-0 yenildiler yedikleri golleri görsenizCourtis yerine 19 yaşında birini koymuşlar
Avrupa Ligindede zor rakipler var ama yenebiliriz
Adamlar benim maçımda neden böyle bir şekilde çıkmıyorlar bir çıksınlarda tarihi fark atayım. Turu garantilemesine rağmen tam kadro çıktı gene öptüler. Bu Lukaku her maç atacak. Adamı bana boşu yok.![]()
Anderlecht'i geçeriz ege. Courtiz'i ben çok seviyorum neden öyle diyorsunuz ne zaman karşılaşsak buyur abi 1 golde benden diyor bana![]()
Anderlech'i de eleyemezsen![]()
Anderlechti eleyecen hoca
Anderlecht`i eleyemezsen tesisleri yakariz ona gore.![]()
Dönüş uçağına bomba koyarız![]()
bir solukta okudum kariyerini çok güzel ama bence san marinoda umut yokta libertastadan birşeyler çıkar
Teşekkürler beyler bu arada rakip Anderlect değildi eğer tur atlasalar bizle eşleşecek olanlardı
Rakibimiz Sevilla olduTuru çok rahat geçtik
![]()
2028 nedir ya , kaç yıl oldu bi San Marino'yu adam edemedin![]()
Eh artık sevillayı elemeden gelme ozaman![]()
Ha o zaman Sevilla'yı eleyemezsen![]()
Hadi sıra Portakallarda. Portakalıda soyalım![]()
sevilla maçı güel olmuş nereden buldun san marino ligini atabilirmisin buraya acaba
Türkiye Ligi için teşekkürler hazır AL'ye gitmişken almamak olmaz biraz itibarımız artsın bu arada Galatasaray'ın itibarı da tavan yapmış son 6 senedir şampiyon olmuş adamlar.![]()
Hedef yarı final değil mi zaten ne takıyon Manu'yu
Hallederiz biz manuyu falan
Bana diyorsunda sen daha büyük iş yapmışsın tebrikler![]()
San Marino Ligi http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=118682
Rakibimiz Real Madrid olduZor ama inşallah yeneceğiz
![]()
real madrid çok umarım yenersin