-
20.Ağustos.2014, 17:44
Exequiel Duarte
İlk oyuncumuz savunmanın bel kemiği ve geleceği olarak gördüğümüz Duarte oldu. Korner taktiği kullanmayan birisi olmama rağmen savunmada Duarte'den 10 gollük bir katkı almak çok güzel bizim için.
Savunmadaki etkili oyunu ile de stoperde bizi rahatlatan isimlerden birisi.
Marcel Schmelzer
M. Schmelzer'den beklemediğim biçimde bir katkı aldım. Kurwaza ile geçen sezonlardan sonra Schmelzer'den beklenmedik iyilikte gelen skor katkısı bize sorun yaşatmadı.
Sol kanatı çok etkili kullandı ve fazla açık da vermedi. Kanatta kimi oynatsak çok iyi anlaştılar 13 asist, 3 gollük harika katkısı ile bu sezonun önemli ismlerinden birisi idi Schmelzer.
Y.F Carrasco
Transfer ederkende söylediğim üzere onda tam bir Ocampos potansiyeli mevcuttu ve bunu dışına çıkardık.
Önümüzdeki sezon daha da iyi olacağına çok eminim. 2 sezonluk kiraladık ve 7.5 MN € verip alma gibi bir opsiyonumuz da mevcut. Transferini de gelecek sezon gerçekleştirebiliriz hatta duruma göre bu sezon da bu işi halledebiliriz.
Alex Barrera
Bazı oyuncular vardır, hem hücum hem de savunma katkısını verirler ve bunu ortantılı biçimde yaparlar. Alex de öyle bir isim takımdaki.
Savunma konusunda da görevini en iyi şekilde yapan hücumda da istenileni veren isim oldu. MC'de Fran Cruz ile çok iyi işler yaptılar..
Denis Suarez
Devre arasında takıma katılan ve beklenen skor katkısını yapan Denis Suarez'in gelecek sezon çok daha kilit rolde olacağına inanıyorum.
Verdiği katkı özellikle rotasyon oyuncusu olarak bakarsak çok çok sağlamdı.
Salih Uçan
Salih'den aldığımız katkı da inanılmaz derecede idi. Attığı golden çok attırdığı gollerle yüzümüzü güldürdü Salih.
Ligin 2. yarısında sakatlık krizi ortaya çıksa da gayet iyi bir sezonu geride bıraktı. Gelecek sezon da bundan daha azını beklemiyoruz ondan.
Valentin Eysseric
Fransa liginde Monaco'nun başındayken 2 sezon boyunca izlediğim oyunculardan birisiydi. Monaco'ya hafif kaçacağını düşünüyordum ama Elche'ye imzayı attığım ilk gün direk kendisini istemiştik.
Gerçekten çok harika bir oyuncu. AMC oynatın atsın, attırsın isterseniz AMR oynatın atsın, attırsın. Kendisinden beklentim büyüktü ve bunu en iyi şekilde yerine getirdi.
AMR de büyük işler yaptı ve açığımızı kapattı. Gelecek sezon içinde odak noktamız olacak.
J. Gundmundsson
Kontrat sonunda bedava olarak kadromuza kattığımız Gundmundsson'dan da aldığımız verim harika.
Ofansif anlamda her alanda oynaması sezonun en çok oynayan Rotasyon oyuncusu yaptı onu. 2 maçta bir forma şansı bulan Gundmundsson attığı gollerle adından söz ettirdi.
A. Finnbogason
İlk yarıda çok şans bulmuş olmasına rağmen Djordjevic'in patlamasıyla geride kaldı. Finnbogason yine de forma verdiğimde katkı sağlayan isim oldu.
Gelecek sezon takımda kalır mı bilinmez ama aldığımız katkı gayet güzeldi.
F. Djordjevic
Söyleyecek çok bir şey yok, Anadolu Falcao'su bu diyorum sadece.
Monaco'ya alırken de Falcao'ya benzediği için almıştım ancak orada forma şansı bulamamıştı. Elche ona çok iyi yaradı, onu da gelecek sezon için takımda tutmak istiyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri