J-LEAGUE 27. HAFTA-SAMPIYONLAR LIGI YARI FINALISTLERI KARSI KARSIYA
Bizim gibi bir diger SL`de Yari Finale cikan fakat ligde aradigini bulamayan Reysol ile karsilastik bu hafta.3-1 one gecip sayisiz gol firsati yakaladigimiz macta yedigimiz sacma gollerle maci berabere bitiriyoruz.Bu FM insanin omrunu kisaltir valla.
P.S:Takashi Inui`yi sakatliga kurban veriyoruz.3-4 Hafta yok.
THE EMPERORS CUP ALL-JAPAN CHAMPIONSHIP TOURNAMENT
Zayif rakibimizi fazla zorlanmadan geciyoruz.
J-LEAGUE 28.HAFTA
Kendi evimizde rakibi fazla zorlanmadan maglup ediyoruz.Yanliz son dakikalarda bize galibiyeti 19 yasindaki kalecimiz Taguchi getiriyor.Son maclarda ona sans veriyorum ve formayi kapti Rokutan`dan.
STADIMIZ SAMPIYONLAR LIGI YARI FINALI ICIN HAZIR!
ASYA SAMPIYONAR LIGI YARI FINAL 1.AYAK
Hic pozisyon vermedigimiz rakibimiz karsisinda son dakikada yedigimiz golle deplasmana avantajsiz gidiyoruz.Cok fazla sinirlendigim bir mac oldu.
J-LEAGUE 29.HAFTA
13 Maclik yenilmezlik serimize Urawa son veriyor.Takim resmen dagilmis durumda.Bakalim hafta ici SL Yari Final rovansinda neler yapacagiz?
ISTE YARI FINAL ROVANSINA EV SAHIPLIGI YAPACAK POHANG STEEL YARD SAHASI;
ASYA SAMPIYONLAR LIGI YARI FINAL 2.AYAK
ISTE BU KADARRR! FINALDEYIZ!!
FINAL JAPON DERBISINE SAHNE OLACAK!
J-LEAGUE 30.HAFTA
Bir sure daha bu ligde kalirsam kriz gecirecegim galiba.
Bunu artik rahatlikla soyleyebilirim ki bu ``Gerizekalilar``in kafasindan bende istiyorum.Kusura bakmayin, artik o kadar sinirli bir haldeyim ki! 5 Kurusluk futbol oynamiyor, sonra gelip klup basarisiz diyor! Ben bu klubu tarihinde ilk defa Sampiyonlar Ligi`nde Finale cikarttim daha ne basarisizligi!? Eger gelecek sene bu takimda olursam bu iki eleman kesinlikle yer almayacak.
J-LEAGUE 31.HAFTA
Takimda ruh yok nokta.
FIKSTUR SACMALIGI
Takim yetmiyordu bir de fikstur cikti basimiza.2 gunde 2 mac nasil oluyor yahu?
J-LEAGUE 32.HAFTA
.........
Siovas`i fiksture kurban veriyoruz.Finalde yok.
J-LEAGUE 32.HAFTA
UGUR DURANAY:GECMISI UNUTUN, HER SEY SIMDI BASLIYOR!
BUYUK FINAL CANLI YAYINLA TURKSPORTAL`DA!
Evet, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.Umarim tum olumsuzluklara ragmen finali kazanip ilk amacimizi gerceklestiririz.