Sayfa 1177 / 1204 İlkİlk ... 177677107711271167117511761177117811791187 ... SonSon
35,281 ile 35,310 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

chedjou yavaş mıymış da hızlı stoper arıyoruz?

bugun kimleri transfer edemedik bakalım ?

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Joel Campbell'ı çok isterim ama golcü olarak değil. Büyük kulüplerin golcülerine bakarsak;

Negredo, Giroud, Dzeko, Diego Costa, Drogba, Balotelli, Pazzini, Soldado, Mandzukic, Lewandowski, Klose, Ibrahimovic, Falcao...

Bunların hepsi yere sağlam basan, fizik gücü yüksek oyuncular. Fizikli denince akla hemen uzun boy geliyor ama öyle olması şart değil. İkili mücadele gücü yüksek olması ve gol vuruşlarını iyi yapması asıl önemli olan. Bizim Ümit Karan öyleydi mesela. Boyu kısaydı ama çok güçlüydü ve çokta iyi sıçrıyordu kısa boyuna karşın. Ayrıca son derece golcüydü. Barcelona ve Liverpool gibi takımlara deplasmanda attığı goller hala aklımda. Tanju Çolak keza...

Bize bu tarz güçlü ve bitirici bir forvet lazım. Ceza alanında duracak, yapılacak ortaları atılacak pasları gole çevirecek.

Büyük takımlar neden bu tarz forvetler tercih ediyorlar? Çünkü hücum oynuyorlar ve sürekli ceza alanına orta yapıyorlar. Bu ortaları veya pasları değerlendirecek bir hedef santrafor lazım. Rakip savunmacılar arasında fiziksel olarak ezilmeyecek, son vuruşları etkili...
    çok kısaca özetlemek gerekirse aslında olay fizik güç veya boy değil.

tamamen mücadele gücü boğuşma gücü. çünkü ileri nokta olarak koyduğun adam en az 2 kişiyle refakat ediliyor. o yüzden kendine gelen topları almak için boğuşması mücadele etmesi rakibi sindirmesi gerekiyor. mesela david villa'nın gençliği

campbell gibi burak gibi oyuncular daha çok geniş alanda etkili oyuncular.

mesela enteresan gelecek ama amrabat burak'tan veya campbell'dan daha iyi bir nokta santrafor olur bence. çünkü boğuşuyor vucudunu kullanıyor mücadele ediyor. çok önemli bir olay.
    Last edited by E.Cartman : 21.Ağustos.2014 at 13:20

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Joel Campbell'ı çok isterim ama golcü olarak değil. Büyük kulüplerin golcülerine bakarsak;

Negredo, Giroud, Dzeko, Diego Costa, Drogba, Balotelli, Pazzini, Soldado, Mandzukic, Lewandowski, Klose, Ibrahimovic, Falcao...

Bunların hepsi yere sağlam basan, fizik gücü yüksek oyuncular. Fizikli denince akla hemen uzun boy geliyor ama öyle olması şart değil. İkili mücadele gücü yüksek olması ve gol vuruşlarını iyi yapması asıl önemli olan. Bizim Ümit Karan öyleydi mesela. Boyu kısaydı ama çok güçlüydü ve çokta iyi sıçrıyordu kısa boyuna karşın. Ayrıca son derece golcüydü. Barcelona ve Liverpool gibi takımlara deplasmanda attığı goller hala aklımda. Tanju Çolak keza...

Bize bu tarz güçlü ve bitirici bir forvet lazım. Ceza alanında duracak, yapılacak ortaları atılacak pasları gole çevirecek.

Büyük takımlar neden bu tarz forvetler tercih ediyorlar? Çünkü hücum oynuyorlar ve sürekli ceza alanına orta yapıyorlar. Bu ortaları veya pasları değerlendirecek bir hedef santrafor lazım. Rakip savunmacılar arasında fiziksel olarak ezilmeyecek, son vuruşları etkili...
    Burak'tan bahsetmişsin

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Giroud yanlış bir öneri olmuş,kendisi Burak Yılmaz'a bile şükrettirir.Bence tam Burak için bir kadro şekline sahip olduk.Kanatlar ve Sneijder bolca Burak’a pozisyon hazırlayacaktır.Gerisi Burak'a değil Allah'a kaldı.

Keşke Berk Ünsal'da şans bulabilse.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Türkiye'deki transfer piyasasını çok güzel bir şekilde özetleyen olay ;

Jimmy Durmaz için Galatasaray'dan 3.5 M € isteyen Gençlerbirliği oyuncuyu 2 M € ücret karşılığında Olympiakos'a sattı.

Alman basınında Podolski ismi geciyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umarim gelmez podolski gereksiz bir hamle olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sneijder, Drogba ve daha bir çok transferi önceden söyleyen adam ısrarla Campbell gelecek diyor
    Herkes abi artık imkansız diyo bu adam ısrarla gelecek diyor. Hatta eğer gelmezse twitter'ı bırakırım diyo. Bir bildiği var galiba. Ben de artık imkansız olarak görüyorum ama bakalım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Campbell BJK maçında oynamadı. Ligde de oynamadı galiba. Yedekte oturuyor adam öyle yolla bize işte yahu turşusunu mu kuracan.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Sneijder, Drogba ve daha bir çok transferi önceden söyleyen adam ısrarla Campbell gelecek diyor
    Herkes abi artık imkansız diyo bu adam ısrarla gelecek diyor. Hatta eğer gelmezse twitter'ı bırakırım diyo. Bir bildiği var galiba. Ben de artık imkansız olarak görüyorum ama bakalım.
    Bahsettiğim adam Balanta transferi için de aynısını söylüyor. Eğer Balanta gelmezse hesabı kapatırım ve çok iddialıyım diyor. Hadi hayırlısı.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Bahsettiğim adam Balanta transferi için de aynısını söylüyor. Eğer Balanta gelmezse hesabı kapatırım ve çok iddialıyım diyor. Hadi hayırlısı.
    Aynen, adam çok iddalı bakalım göreceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu adam 34cimbom34 mü?
    Eğer o ise benim gördüğüm en kolpacı şahıs kendisi. 2 tane adamın adını söyledi diye ünlü oldu oradan yürüyor.

Fotomaç, Fanatik gazetesinde ne okursa aynısını copy-paste yapmaktan başka bir numarası yok. Bunu görüp bir de Fenerbahçeli versiyonu türemişti bi aralar ona da çok gülüyordum.

Şu adamlara inanmayın boş yere beyler gerçekten zaman kaybı. Balanta gelecek, Campbell tamam yazayım bende gelirse her türlü kralım gelmezse de kaybedecek bir şeyim yok.

Mantıkları tamamen bu yani.

Bu arada ntvspor da Balanta olmazsa alternatif Uğur haberi mevcut.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

campell bu haftaki lig macinda sahada olcakmis bence wenger vermez bize. podolskide gelmesin , benim tercihim sahsen schalkedeki huntelar olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bu adam 34cimbom34 mü?
    Eğer o ise benim gördüğüm en kolpacı şahıs kendisi. 2 tane adamın adını söyledi diye ünlü oldu oradan yürüyor.

Fotomaç, Fanatik gazetesinde ne okursa aynısını copy-paste yapmaktan başka bir numarası yok. Bunu görüp bir de Fenerbahçeli versiyonu türemişti bi aralar ona da çok gülüyordum.

Şu adamlara inanmayın boş yere beyler gerçekten zaman kaybı. Balanta gelecek, Campbell tamam yazayım bende gelirse her türlü kralım gelmezse de kaybedecek bir şeyim yok.

Mantıkları tamamen bu yani.

Bu arada ntvspor da Balanta olmazsa alternatif Uğur haberi mevcut.
    Adamın ismi doğru da diğer verdiğin bilgiler yanlış. Adam Galatasaray'ın tüm transferlerini önceden söyledi. Atıp tutmayla olacak iş değil. Melo olayı da aynen bu Campbell olayı gibi olmuştu artık herkes gelmesi imkansız diyordu sonuç ortada. Söyleyip de olmadığı bir transfer varsa söyle de bilelim. Çünkü adamı ben çok eskiden beri takip etmiyorum. Benim tek yanıldığını hatırladığım Tarık Çamdal transferi o da karşı kulübün sorun çıkarması yüzünden.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Podolski ve Huntelaar gibi isimlere 10 M € bonservis verip 4-5 M € maaş vereceğimizi düşünmüyorum ben. Bu şekil bir transfer olmaz bence. Daha ucuz maliyetli oyuncular gelecektir. Başkan da hırslı ve genç oyuncuları alacağız dedi. Campbell ve Balanta mesela bu tarza çok uygun. Bu tip oyuncular gelecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nani transferi bitti demişti,hani nerede Nani ? 34cimbom34 ve türevleri hep kolpacı.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Nani transferi bitti demişti,hani nerede Nani ? 34cimbom34 ve türevleri hep kolpacı.
    Nasıl nerede ? Aldik ya olm Florya'da 7 numara

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla birisini alsınlar artık ya. Geçen sene bile bu kadar sessiz değildik yabancı oyuncu almadık daha yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

eboue ve danny gitmedikçe adam gelmez çok ama çok geç kaldık bu nasıl bi planlamadır millet haziranda bitiriyo işlerini biz hala bekliyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ronaldinho`yu bize onermisler, yillik 3.5 M Euro`ya raziymis,iki sene once Fatih Terim`den sonra bu seferde Prandelli veto etmis.Hoca genc ve disiplinli adam istiyormus.

Ah ulan Ronaldinho`yu bir TSL`de izleyemedim ya ona yaniyorum.Hoca sonuna kadar hakli ama, yabanci kontenjani belli, Roni fazla disiplinli degil..Bakalim kim gelecek..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Takimda cok yabanci var ve mevcut sinirlamadan dolayı ilk 11e kendi yabanci oyuncularimizi bile koyamiyoruz. Ama takimda mutlaka takviye yapilmasi gereken forvet sag bek ve stoper bolgeleri var.Bu kadar zaman transfer icin beklendiyse buna ddeğecek nitelikte transferler yapilmasi sart.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Balanta bitmiş hayırlı olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arif dediyse bitmemiştir Uğur Demirok'u almışızdır hayırlı olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fanatik'e inanın Arif abiye inanmayın.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Podolski Arsenal'den gönderiliyormuş acaba gelir mi Galatasaray'a

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

podolski olmaz zaten hic gorusulmemis bile menajer oyunlari... + len kaan europ hangi soledigim olmadi bi lucescu olmadi ondada herkes patladi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Podolski Juveye gidiyormuş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bugüne de bir transfer haberiyle uyanamadık. Artı sponsor konusu da hala bitmedi. Ve daha da kötüsü hala çöp yabancılardan kurtulamadık. Hiç mi olumlu bişey olmaz ya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Güzel günler yakın,bekleyin

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ünal Aysal: UEFA'nın titiz bir şekilde uyguladığı FFP şartları var. Dolayısıyla transferlerin sponsor gelirlerine takılması da söz konusu.

Mesaj Yetkileri