MAÇLAR
Spoiler: Detaylar
Arada tökezlesekte durumumuz fena değil. Takımı toplamaya başladık. Son maçtan sonra devre arası girdi ve biraz ara verdik. Bu ara oyuncuların dinlenmesi için iyi oldu.
Defans konusunda pek birşey yapamadık. Klüp bütçemiz pek yeterli değil. Bu yüzden kadroya giremeyen bir oyuncuyu ücretsiz olarak sattım, ondan açılan çok cüzi maaş bütçesiyle oyuncu aradım. Birçok iyi oyuncu buldum ancak ne yazık ki çoğuna paramız yetmedi. Paramız yetenler ise bizi tercih etmedi.
Örneğin; Elimizden kaçırdığımız regen, alsaydık güzel olacaktı
Sonuç olarak beş parasız dolaşırken bir isme rastladım. Acaba dedim olur mu? İş görür mü ? Ardından bundan iyi bir seçeneğim olmadığını fark edince SERVET ÇETİN ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Oyuncu aynı zamanda 19 Yaş Altı Asistan Menajer görevini de yapacak. Bu açıdan hem oyuncu hem personel olması maaşının düşmesini sağladı ve yıllık 130B avroya sözleşme imzaladık. Serveti zaman zaman rotasyon için kullanmayı düşünüyorum. Elimdeki gençlere de mental hocalık yapabilir. Daha iyisini bende isterdim ama bu paraya ne yazık ki daha iyisi yok. Seno sonu baya oyuncu satmam gerekecek bütçe oluşturmak için.
Reddettiğim İş Teklifleri