ESKI YOKOHAMA F MARINOS MENAJERI UGUR DURANAY BIR BASIN TOPLANTISI DUZENLEYEREK KLUBE VEDA ETTI.ISTE UGUR DURANAY`IN BASIN TOPLANTISINDAN SATIR BASLARI;

FINALE KADAR GELMEKTE BASARIYDI

``Ben bu takimi tarihinde ilk defa Finale cikardim.Gecen sene de uzun bir aradan sonra Sampiyon yaptim.Fakat hep elestirildim.Elestirilmem problem degil, fakat genellikle bu elestiril yapici degil, yikiciydi...``

JAPON FUTBOL FEDERASYONU SKANDAL YONETIMI ILE BIZIM TAKIMIMIZIN KADERINE DOGRUDAN ETKI ETTI

``Bahanelerin arkasina siginmayi sevmem, fakat final macindan 2 gun once, 2 gunde 2 mac oynamakta nedir? Asya Sampiyonasi yuzunden mevcut yedeklerimi de oynatamiyorum, zaten yonetim bir yandan sikistiriyor,Bizim icin cok zor bir yildi.``

YONETIMLE HIC BIR ZAMAN ARAMIZ IYI OLMADI

``Mevcut yonetimden hic destek gormedim.Bana bir kere bile guvendiklerini belli eden bir hareket yapmadilar.Beni kovmak istediklerinde yalvar yakar belli bir sure verdiler, ben bu takimi yillar sonra o yil sampiyon yaptim!``

HIC BIR SEY BITMIS DEGIL, BIR GUN YENIDEN DONECEGIM

``Ben buraya ilk geldigimde de soyledim, benim amacim Sampiyonlar Ligi`ni almak.Buna cok yaklasmistik fakat basaramadik.Bu hedefim hala gecerli.Bir gun donecegim ve Sampiyonlar Ligi`ni alacagim.

NOT:EVET ARKADASLAR, BIR KAC GUN ICINDE ANKETTEKI SONUCA GORE YENI TAKIMIMIZ BELLI OLACAK.GERCEK HAYATTA DA GUNEY AFRIKA`YA GIDIYORUM.AFRIKA SECILIRSE BUYUK OLASILIK ROTAMIZ ORASI OLABILIR.