1 ile 30 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Leo da pek gelişmemiş ama hatırladığım kadarı ile bende daha iyi idi bir ara atayım profilini
    Rodi dostum hani defansa neşter ben göremedim acaba telde olduğumdanmı göremiyor olabilirmiyim bazen telden bazı yazılar çıkmıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Defansa mali durumlar dolayısıyla neşter vuramadık , sadece serveti yapıştırdık araya Sezon sonu birçok oyuncuyu satıp bütçe elde edeceğim. artık o bütçeyle neşter mi atarız, açık kalp ameliyatı mu yaparız belli olmaz

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ben almadım ya ondan gelişemedi çocuk
    Yazık ya Çocuğun hayatını karartmışsın.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

MAÇLAR

Spoiler: Detaylar 

Puan Durumu

Ligde performansımız fena değil. Ancak Celtic'in de performansı fena değil. Bu yüzden aradaki 9 puanlık farkı bir türlü eritemedik. Ligde tüm takımlar 3er kez karşılaştı ve ilk 6 kendi arasında son 6 kendi arasında gruplaştı. Şimdi biz Şampiyonluk Grubunda 5 maç daha yapacağız ardından şampiyon belli olacak.

İskoçya Kupasın'da ise Hearts ile çeyrek finalde berabere kaldık. Kurallar gereği uzatma yok ve üç gün içinde bir maç daha oynanıyor. İkinci maçta Hearts'ı ezici bir skorla geçtik ve adımızı yarı finale yazdırdık. Yarı finalde Aberdeen ile karşılacağız , Celtic ise başka bir Şampiyonluk Grubu takımı ile karşılacak. eğer ikimizde geçersek finalde bir Old Firm derbisi daha yaşanabilir.

Rangers Fikstürü

Celtic Fikstürü

Tabi ki reddettik

Rangers ile 3 senelik sözleşme imzaladık

Mesaj Yetkileri