1 ile 30 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

PLAY-OFF MAÇLARI

Spoiler: Detaylar 

Puan Durumu

Play-off başlarken şampiyon olma ihtimalimiz çok düşüktü. Ancak biz yine de deneyeelim dedik ve denedik. 2. Maçtan sonra Celtic şampiyonluğunu ilan etti ve ardından evimizde şampiyonu yenerek bu sezon ilk Old Firm derbimizi kazanmış olduk. Daha sonraki maçlarda gençleri ve forma şansı bulamayan oyuncuları oyanttım. O yüzden biraz puan kaybı oldu. Ancak hiç önemli değil.

Bu sene alt yapımzıdan çıkan yeni bebeğimiz, en genç oyuncu rekorunu kırdı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İSKOÇYA KUPASI

Yarı finalde ezeli rakiplerimizden Aberdeen'i ezici bir skorla geçtik ve Finalde Celtic ile oynayamaya hak kazandık.

Yarı Final Skorları

Bu sezonun son Old Firm derbisini yapacağız. Çok güzel bir sezon kapanışı olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

MISSION COMPLETED

Celtic'i 3-1 yenerek İskoçya Kupa'sını kazanmış olduk. Maçtan önce 2 as oyuncum sakatlandı ancak yerlerine oynayanlar yüzümü kara çıkarmadı. Celtic ise sinirinin kurbanı oldu. Maçın 5dk sında 10 kişi kaldılar. Bunun üzerine baskın bir oyun sergilememize rağmen bir türlü gol atamadık ve maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda yaptığımız değişikliklerle golü bulduk ve 1-0 öne geçtik. Ardından bir Celtic oyuncusu daha atıldı ve 9 kişi kaldılar. Bunun üzerine iyice saldırdık ve 3-0 gibi sağlam bir skor elde ettik. Son dakikada Mulgrew 3-1 yaptı, ancak takımını kurtaramadı.

Şimdi gelelim bu maçın altında yatan sinir harbine...

Celtic menajeri Lennon ile aramız pek iyi sayılmaz hatta kanlı bıçaklı durumda diyebiliriz. İşte bende bunu frısat bilerek play-off'taki 2-1 lik galibiyetten sonra buna bir güzel geçirdim(lafları ) Ve Lennon bana iyice düşman kesildi. Kupa finalinden önce aşırı gaza geldi ve çok keskin açıklamalar yaptı. Zaten normalde sert oynanan Old Firm derbisinde oyuncularını iyice sertleştirdi. Sonuç olarak 2 kırmızı kart ile ağzının payını aldı.

Böylece 2015/2016 sezonunu bitirmiş olduk. Bir sonraki mesajıdma sezon özetini yapacağım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

SEZON ÖZETİ

Medya 3. bitirmemizi bekliyordu. Medyayı yanılttık ve 2. olduk. İnşallah seneye şampiyon olacağız.

Seneye AL'de mücadele edeceğiz. Bu yüzden takımda geniş bir yapılanma yapmam lazım. Bunun için birçok oyuncu ile yollarımızı ayıracağız. Umarım yönetim de iyi bir bütçe verir. Bu sayede kaliteli transferler yapabiliriz.

Takım İstatistikleri

Bu sene En İyi Performans Ödülü'mü Rodrigo Gomez ve Kenneth McEvoy'a paylaştırıyorum. İkisi de kanatlarda tabiri caiz ise döktürdü. Zaten takımda en çok gol atan isimler onlar oldu. Umarım böyle devam ederler.

Mesaj Yetkileri