-
26.Ağustos.2014, 04:10
FB ile 3. sezon, 3 lig, 3 kupa, 3 süper kupa, 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu. Takımdaki bir iki yabancıyı değiştirmek lazım mı onun derdinde olduğumdan ilerleyemiyorum bir süredir, kararsızım.
u19 takımı da 3 sezondur şampiyon ve bu sezon u19 şampiyonlar ligini de aldılar. 2-3 sezona çok iyi adamları as takıma çıkartırım sanırım.
5 yabancı kuralı nedeniyle daha fazlasını almıyorum. Doria, Balanta, Otavio var bunları değiştirmem zaten. Sow, Emenike var. Sezonda minimum 35-40 gol atıyor ikisi, ligde ikili oynatıyorum.
Sow'un yaşı 30 olduğu için yeni bir adam almak lazım mı emin olamadım. Hazır 10m € ederken satmak mantıklı mı sizce? Birde takımın yarısı 'Sow'un önemli olduğuna inanıyor' durumu var. Aslında Emenike'yi pek sevmiyorum onu satasım var ama onun yaşı az diye kararsız kalıyorum. İki sezon daha bu adamlarla kasıp alttan gelecek canavarları mı beklemeli?
Kafam çok karışık
Süper kupa maçından sonra Metin Tekin'in bazen takımları başarı varken de bir anda yenilemek gerekir demesi daha çok karıştırdı kafamı.
Mesaj Yetkileri