Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
Madrid'den 4 puan alacağımızı tahmin ediyordum ama deplasmandaki galibiyet efsane olmuş artık gruptan lider çıkarız.
Teşekkürler , dediğin gibi lider çıktık

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE İLK YARI SONA ERDİ !

13. Hafta

Gençlerbirliği'ni de zorlanmadan geçerek ligde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

14. Hafta

Çok kötü oynadığımız maçta 1 puanı uzatmalarda bulduğumuz golle kurtardık.

15. Hafta

Akhisar deplasmanı her zaman zorlu olmuştur. Alınan 1 puanı iyi olarak görüyorum.

16. Hafta

Sinirden delirdiğim bir maç. Bizim takım ilk yarıda berbat oynadı. Devre arası azarladım. İkinci yarı tek kale oynadılar ama hakem müsveddesi iki dandik penaltıyla 3 puanımızı gasp etti.

Puan Durumu

Ligde ilk yarıyı namağlup olarak kapattık. Son 3 maçtaki beraberlikler olmasa lider olarak bitirebilirdik. İkinci yarıda eski takımım Bursaspor ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışı yaşayacağız anlaşılan.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GRUP AŞAMASI SONA ERDİ !

A Grubu 5. Hafta

Rakip 10 kişi kaldıktan sonra rahat ve iyi bir oyun ortaya koyduk ve 2-0'ı bulduk ama daha sonra bir anlık boşlukta kalemizde iki gol görerek maçtan 1 puanla ayrıldık.

A Grubu 6. Hafta

Güçlü rakibimize yenilsek grupta ikinci olacaktık ama Enes'in beraberlik golüyle hem 1 puanı hem liderliği aldık.

A Grubu Puan Durumu

Grubumuzu namağlup lider bitirerek adımızı bir üst tura yazdırıyoruz.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI START ALDI !

ZTK 4. Tur

Tamamen yedek kadroyla çıktığımız maçta güçsüz rakibimizi ilk yarıda bulduğumuz gollerle rahatça yenerek bir üst tura yükseldik.

ZTK 5. Tur

Yine yedek kadroyla çıktığımız maçta inanılmaz bir mağlubiyet alarak Türkiye Kupası'na erken veda ediyoruz. Ayrıca bu sezonun ilk mağlubiyeti oldu.