Öncelikle ellerine sağlık... bende kendim oynamak için yaptım bişeyler ama saatlerimi aldı onun ıcın bılırım nekadar zor oldugunu .... geneler olarak beğenilmiş ama 1 eylulumu beklesem ne ?
Öncelikle ellerine sağlık... bende kendim oynamak için yaptım bişeyler ama saatlerimi aldı onun ıcın bılırım nekadar zor oldugunu .... geneler olarak beğenilmiş ama 1 eylulumu beklesem ne ?
yeni oyun açtın mı eski oyunlarda geçerli olmuyorOriginally Posted by Eren91
![]()
Mert Nobre güzel olmuşOriginally Posted by BarceloGS
![]()
Cisse oyunda 2007ye kadar kiralık olmak zorunda. Carrusca ve Delgado'nun tekniksel özellikleri zaten normal şekilde ayarlanmış. Abartırsam pek uymaz. Galatasaray updatenin 1. ve 2. versiyonunda Ribery'den yüzde 50 paya alacak. Co-ownership uygulaması söz konusu olamaz.Originally Posted by engin_can
ya bu v3 ne zmn çıkar dostum v2 harikaydıda...![]()
3. verisyon 1 Eylül'de çıkacak.
1 Eylül biraz geç olacak
ya hakkaten v2 süper ama insan bunu görünce v3 ile de umutlanıyor...
Bi de herkesin ortak ricasıdır Galatasaray'da ısrarlı davranmasanız iyi olur diye düşünüyorum...
Önemli:
Bu yeni updatelerde en ufak liglere kadar güncelleme yapılıyor mu?
Örneğin Amerika MLS Ligi veya Arjantin Ligi tümden güncelleniyomu ?
Sadece Türkiye Liginde Sınırlı olmamalı...
inşallah gençlerin özellik ve fiyatlarını düşürmüssündür.Gerçekle uzaktan yakından alakası yok Gs'nin gençlerinin
1 eylül e 10 gün var abartma istersen transferler kesinleşmiş olacak
ya bisey sorucam ben bunu indirmek istiyorumda bu yama version 6.0.2 icin demi. yoksa 6.0.3 icinmi onu merak ediyorum...ha bide bu yama sadece orjinal cd ler icin mi yoksa korsanlar icinde oluyomu?????
harika bi update ben update die buna derim abi bekliyoruz
baya bi update indirdim ama hepsinde ayrı hatalar vardı
sıfır hata yahu
bravooooo
hmmm ben oynadığım oyuna devam ediyordum ondandır![]()
soruma cevap arıyoruuuuuuuuummmmmmmOriginally Posted by uğuray1907
![]()
6.0.3 için iki kere yazmana gerek yokOriginally Posted by uğuray1907
tmm saolun...
1 eylulu beklıımmı ındırıımmı..na***agıımı sasırdım...
Bu yeni updatelerde en ufak liglere kadar güncelleme yapılıyor mu?
Örneğin Amerika MLS Ligi veya Arjantin Ligi tümden güncelleniyomu ?
Sadece Türkiye Liginde Sınırlı olmamalı...
çok güzel bir yama v3 ü bekliyoruz saolun...
Mateja Kezman Ve Deivid De souza'yı FENERBAHÇE'YE Alırsan sevinirim.
Ya benim bi sorunum var. Bi oyuncuyu soruşturuyorum ya da teklif yapıyorum milan, chelsea, villareal gibi kulüpler peşine düşüyo. Cruz Azul takımında cezar delgado die bi forvet var. Adama 3MN önerdim. Pattt!!! villareal 8.5MN Olympiakos 8MN İnter7MN Teklif yaptı.Ve bi çok kulüp izlemeye aldı. Sonra hırs yapıt aldım ama buna bi çare lazım.
Abi çıkarda gözünü sevim şu oyuncu güçlerini abartma.Mesela gs li ferhatı roberto carlos yapma.bende gs liyim ama tarafsız olmak zorundayız.alt yapı çok güçlü gs nin fakat bırak zamanla gelişsinler.baştan hepsini süper yapmak olmaz.yinede ayın 1 ini bekliorum büyük bi sabırlaOriginally Posted by BarceloGS
patron sadece gs nin gençlerinin fiyatları değil.bütün takımların oyuncularının fiyatları uçuk.trabzonlu umut bulut 7 trilyon.su fiyatlar ve güçler dengelenmeliOriginally Posted by VanDerSarper
bi bak istersen futbulculara daha nasıl gelişcekler.oyunun başında koy hepsini takıma şampiyonlar ligini alırlar.ki bu sadece benim düşüncem değil tüm forumun düşümcesi.genel olarak oyuncu fiyatları uçuk ve gs nin gençleri abartıOriginally Posted by crespo009
Gerçekten gençler uçuk olmuş..
Beşiktaşın en pahalısı Gökhan Güleç biraz saçma değil mi?
Çok fazla regen olması iyi olmuyo. Sayılaını biraz azaltmak lazım.![]()
galatasarayı çok abartmasan sevinirim öncekinde uçmuş gs inş bu sefer öle olmaz
Evet gökhan güleçi bi kenara bırak galatasaraylı oğuz 5 trilyon trabzonlu umut 10 trilyon.en fazla 1 er trilyon olurOriginally Posted by super_menager
ss de ailton bjk daydı onu free ye alsan daa ii olur
Ailton free değilki.Beşiktaş oynatmıo.yollamaya çalışıyorOriginally Posted by yeteer
büyük sabırsızlıkla bekliyorum.daha yeni oyun açtım ama olsun değer walla.
bide bişey belirtmek isterim.bu son yaptığın yamada şekersporu seçemiyordum.bu düzeltilirsen iyi olur.kariyer için uygun bir takım da
AİLTON BEŞİKTAŞ DAN GİDELİ GÜNLER geçtiOriginally Posted by Azer
abisi senin o cruz azulda cesar delgado diye bi adam war dediğin şuanda dünyanın en büyük kulüplerinin gözlemi altında olan bir oyuncuOriginally Posted by super_menager
![]()