Veli Yerini Necip'e Bıraktı
Veli Yerini Necip'e Bıraktı
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bilic okuldan maca kacan liseli gibi olmuş tipi![]()
Olcay'dan İyidir Dedik Töre'ye Hayal Kırıklığı Yaratıyor Gökhan. Topu Ayağında Gereksiz Yere Fazla Tutuyor
arsenalin 10 kişi kalması savunma direncini artırdı bjk çok zor gol bulur hatta yiyebilir bile kontradang. torede çok gereksiz top tutuyor yahu şu tek pası hızlı oyunu ogrenin be kardeşim
Hadi be firsat bu fırsat 1 gol atsak gecicez turu.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Mustafa İlk Yarıda Çok İyiydi Geç Kaldı Biraz Ama Olsun Güç Olmaz İnşallah.
Hadi Cenk Göster Kendini
+4 Dakika Uzatma Attık Attık...
Valla atamazsak cok yazik olacak. Bu oyunla turu gecmeyi hakettik...
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Maç Bitti... Tebrikler Çocuklar Yüreğinize Sağlık Avrupa Liginde Artık İntikamımızı Alırız
Bitti beyler ilk maçta yapmamiz gerekirdi yapamadık Emirates'te Arsene Wenger'i tum mac ayakta tutmakta bir basaridir bence.Beşiktaş Uefa'da cok iyi seyler yapabilir bu oyunla
Arsenal den baya ter aktı yalnız![]()
Gokhan tore boyle oynayacaksa bir daha hic oynamasin.
Saglik olsun. Yine de hirsliydik. Ligde cok is yapariz bu sene. Sag bek olsa farkli olurdu onuda soyliyim
FM Gazetesi
bence bjknin ofans anlamında eksikleri var ceza sahası bolgesinde saçma sapan işler yapıyorlar sanılanın aksine bu sene ofans anlamında sıkıntı yaşarlar şu arsenal şu kadroyla çok buyuk iş başardı karşılarında bjk yeribe iyi organize atak yapan etkili kanatları olan bir takım olsa 2-3 yerlerdi hayırlı olsun ne diyelim
sağlık olsun. iyi mücadele verdiler iki maçtada. ama gol atmak lazım işte. yeni kurala göre direk uefa gruplarımı yoksa eleme maçı var mı?
Yalnız Gökhan ve Olcay Kendine Çeki Düzen Vermezse Ligde Bile Sıkıntı Yaşarız. Bu Kanatlarla Çok Yürümez
Evet gol atamayacağı belliydi. Çünkü bu hücum olayı sadece Demba Ba ile çözülecek şey değil. Topu ileri taşıma sıkıntı olacağı belliydi(3.bölgeye). Oldu da. Atiba biraz çabaladı ama onun da bu konuda yeteneği sınırlı. Veli gene mücadele etti çok ama o da yetmedi. Alexis Sanchez muhteşem top oynadı. Helal olsun. Gökhan Töre'nin girmesiyle oyuncu sayısı da eşitlenmiş oldu zaten. Geçmiş olsun.
Mücadele adına her şeyi yapan takımımı kutluyorum. Galiptir bu yolda mağlup mottosu ile daha iyi işler yapacağımıza inancımız tam. Sanırım kimse bu kadar zor olacağını düşünmemişti Arsenal açısından. Maç sonunda Alexis ve Cazorla'nın suratındaki bitkinlik ifadesi her şeyi anlatıyordu sanırım. Çok keyifli iki maç izledik. Maalesef Şampiyonlar Ligi'ne katılamadık ama Avrupa Ligi'nde bu oyunla çok canlar yakacağız inşallah.
Takımın hücum yönünün ne kadar eksik olduğunu gördük yalnız. Acil bir şeyler yapılması gerek.
Tebrikler Beşiktaş... Güzel oyun oynadık ama olmadı... Yalnız Gökhan Töre girmese bence Beşiktaş gol bulabilirdi. Kesinlikle külliyen zarar getirdi oyuna. Demba Ba ligde çok iş yapar ama mutlaka indireceği topları anlayacak bir partnere ihtiyacı olacak...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Arsenal'de Sanchez'in yaptıklarına bak, Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin yaptıklarına bak. Çok laubaliydi. Bizim takımlarımızda genelde çalım atınca iyi oynuyorum sanan futbolcular var. Halbuki Arsenal'e bakınca çalımı gerektiği yerde atıp kısa sürede depar ile ileriye topu taşıyan oyuncuları görüyoruz. Ancak bizde sol bek stoper farketmiyor top ayağına gelince illa bir çalım atacak.
Yalnız Arsenal fena sakata geldi, bu kadro ile Premier Lig'de çok fark yiyecekleri maçlar olur. Rezil bir takım gerçekten. ŞL'de Real Madrid ile aynı gruba düşme ihtimali varsa keşke düşseler
Beşiktaş'ın hücum hariç diğer alanlarda iyi işler yaptığını gördük. Hatta yabancı sınırı falan olmasa şu ayağa tek pasları da aşılayacak Bilic ama işte kazma Türk topçularıyla olmuyor o iş. Mantaliteler uymuyor. Demba Ba mücadelelerde müthiş, sırtı dönük 10 numara toplar alıyor ama ceza sahası içinde o topları paylaşabileceği, gol attırabileceği bir bitirici partnere ihtiyacı var. Maalesef Türk olarak öyle bir topçu yok, yabancı ise imkansız olduğu için şimdilik hayal gibi![]()
Beşiktaş'a helal olsun yalnız. Tarih yazdılar bence. Kıl payı kaçırdılar grupları. UEFA'da olmak bence daha iyi oldu onlar adına. Bi Çeyrek-Yarı final bekliyorum.
İbrahim in ofansif zekası hiç yok . Gökhan töre resmen halısaha da tek başına oynamaya çalışan artist liseliler gibiydi resmen delirtti beni bu iki futbolcu ama Beşiktaş a helal olsun özellikle bilice .Bu kısıtlı kadro ile rakibi iyi analiz edip inanılmaz oynatıyor. Halilodzic gibilerine bu lafım.
Beşiktaş'ın lig de bekleneni vereceğini düşünmüyorum ama aynı zaman da Avrupa'da çok ileri gideceklerini düşünüyorum.
Ben bu malubiyetin yükünü tamamen yönetime atıyorum. Bilic ve takım elinden geleni yaptı.
Sen ECC gibi ciddi ve mali olarak büyük bir getirisi olan bir ligde maça çıkacaksın ama sağ bekte İsmail'e ve 10 numara pozisyonunda kocaman bir boşluğa terkediyorsun takımı. Lafım İsmail'e değil. Çocuk sol ayağını kullanıyor zorla değil ya! Sağ ile rahat bir şekilde orta açmasını bekleyemez kimse.
Oğuzhan, Olcay ve Gökhan Töre'ye bir parantez açmak lazım. 0 katkı demek acımasız olur belki ama faydalı olmak namına pek bir şey yapmadılar. Hele ki Töre'yi almamızın sebebi oyuna sonradan müdahalelerde skora yönelik ve oyunu dikine oynayacak bir oyuncu olmasıydı. Top ezdi, ayağına dolaştırdı, saçma sapan toplar attı vs vs vs... Bu üç oyuncu as oynayacak adamlar. İlk tur maçından beri böyle kötüler ve artık ciddi bir uyarı gerekiyor.
FM Gazetesi
Tek sorun vardı Beşiktaş'ta ortalar yerden değil havadan yapıldı .
Jack Wilshere: "Penaltı verilmeyen pozisyonda Motta'ya müdahalem vardı."
Wilshere temasım var diyor pozisyonda ama biz göremiyoruz bir türlü.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Harbiden daha yeni gördüm hiç alakası yok değmiyor ama adam değdim diyor makara mı yapıyo adam belli değil![]()