Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 185 sonuç

Konu: Arsenal - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Play-Off 2.Maç

Veli Yerini Necip'e Bıraktı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Bilic okuldan maca kacan liseli gibi olmuş tipi

Olcay'dan İyidir Dedik Töre'ye Hayal Kırıklığı Yaratıyor Gökhan. Topu Ayağında Gereksiz Yere Fazla Tutuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

arsenalin 10 kişi kalması savunma direncini artırdı bjk çok zor gol bulur hatta yiyebilir bile kontradan g. torede çok gereksiz top tutuyor yahu şu tek pası hızlı oyunu ogrenin be kardeşim

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hadi be firsat bu fırsat 1 gol atsak gecicez turu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mustafa İlk Yarıda Çok İyiydi Geç Kaldı Biraz Ama Olsun Güç Olmaz İnşallah.

Hadi Cenk Göster Kendini

+4 Dakika Uzatma Attık Attık...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Valla atamazsak cok yazik olacak. Bu oyunla turu gecmeyi hakettik...
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Maç Bitti... Tebrikler Çocuklar Yüreğinize Sağlık Avrupa Liginde Artık İntikamımızı Alırız

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

Bitti beyler ilk maçta yapmamiz gerekirdi yapamadık Emirates'te Arsene Wenger'i tum mac ayakta tutmakta bir basaridir bence.Beşiktaş Uefa'da cok iyi seyler yapabilir bu oyunla

Arsenal den baya ter aktı yalnız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gokhan tore boyle oynayacaksa bir daha hic oynamasin.

Saglik olsun. Yine de hirsliydik. Ligde cok is yapariz bu sene. Sag bek olsa farkli olurdu onuda soyliyim
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence bjknin ofans anlamında eksikleri var ceza sahası bolgesinde saçma sapan işler yapıyorlar sanılanın aksine bu sene ofans anlamında sıkıntı yaşarlar şu arsenal şu kadroyla çok buyuk iş başardı karşılarında bjk yeribe iyi organize atak yapan etkili kanatları olan bir takım olsa 2-3 yerlerdi hayırlı olsun ne diyelim

sağlık olsun. iyi mücadele verdiler iki maçtada. ama gol atmak lazım işte. yeni kurala göre direk uefa gruplarımı yoksa eleme maçı var mı?

Yalnız Gökhan ve Olcay Kendine Çeki Düzen Vermezse Ligde Bile Sıkıntı Yaşarız. Bu Kanatlarla Çok Yürümez

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Beşiktaş bu maç zor gol atar. Ben atamayacağını düşünüyorum. Tur şansı hala %1. Zor deplasman olacak onlar için.
    Evet gol atamayacağı belliydi. Çünkü bu hücum olayı sadece Demba Ba ile çözülecek şey değil. Topu ileri taşıma sıkıntı olacağı belliydi(3.bölgeye). Oldu da. Atiba biraz çabaladı ama onun da bu konuda yeteneği sınırlı. Veli gene mücadele etti çok ama o da yetmedi. Alexis Sanchez muhteşem top oynadı. Helal olsun. Gökhan Töre'nin girmesiyle oyuncu sayısı da eşitlenmiş oldu zaten. Geçmiş olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mücadele adına her şeyi yapan takımımı kutluyorum. Galiptir bu yolda mağlup mottosu ile daha iyi işler yapacağımıza inancımız tam. Sanırım kimse bu kadar zor olacağını düşünmemişti Arsenal açısından. Maç sonunda Alexis ve Cazorla'nın suratındaki bitkinlik ifadesi her şeyi anlatıyordu sanırım. Çok keyifli iki maç izledik. Maalesef Şampiyonlar Ligi'ne katılamadık ama Avrupa Ligi'nde bu oyunla çok canlar yakacağız inşallah.

Takımın hücum yönünün ne kadar eksik olduğunu gördük yalnız. Acil bir şeyler yapılması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kaybetmek değilde arsenali elimizden kaçırmak koyuyo insana

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tebrikler Beşiktaş... Güzel oyun oynadık ama olmadı... Yalnız Gökhan Töre girmese bence Beşiktaş gol bulabilirdi. Kesinlikle külliyen zarar getirdi oyuna. Demba Ba ligde çok iş yapar ama mutlaka indireceği topları anlayacak bir partnere ihtiyacı olacak...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arsenal'de Sanchez'in yaptıklarına bak, Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin yaptıklarına bak. Çok laubaliydi. Bizim takımlarımızda genelde çalım atınca iyi oynuyorum sanan futbolcular var. Halbuki Arsenal'e bakınca çalımı gerektiği yerde atıp kısa sürede depar ile ileriye topu taşıyan oyuncuları görüyoruz. Ancak bizde sol bek stoper farketmiyor top ayağına gelince illa bir çalım atacak.

Yalnız Arsenal fena sakata geldi, bu kadro ile Premier Lig'de çok fark yiyecekleri maçlar olur. Rezil bir takım gerçekten. ŞL'de Real Madrid ile aynı gruba düşme ihtimali varsa keşke düşseler

Beşiktaş'ın hücum hariç diğer alanlarda iyi işler yaptığını gördük. Hatta yabancı sınırı falan olmasa şu ayağa tek pasları da aşılayacak Bilic ama işte kazma Türk topçularıyla olmuyor o iş. Mantaliteler uymuyor. Demba Ba mücadelelerde müthiş, sırtı dönük 10 numara toplar alıyor ama ceza sahası içinde o topları paylaşabileceği, gol attırabileceği bir bitirici partnere ihtiyacı var. Maalesef Türk olarak öyle bir topçu yok, yabancı ise imkansız olduğu için şimdilik hayal gibi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş'a helal olsun yalnız. Tarih yazdılar bence. Kıl payı kaçırdılar grupları. UEFA'da olmak bence daha iyi oldu onlar adına. Bi Çeyrek-Yarı final bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İbrahim in ofansif zekası hiç yok . Gökhan töre resmen halısaha da tek başına oynamaya çalışan artist liseliler gibiydi resmen delirtti beni bu iki futbolcu ama Beşiktaş a helal olsun özellikle bilice .Bu kısıtlı kadro ile rakibi iyi analiz edip inanılmaz oynatıyor. Halilodzic gibilerine bu lafım.

Beşiktaş'ın lig de bekleneni vereceğini düşünmüyorum ama aynı zaman da Avrupa'da çok ileri gideceklerini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu malubiyetin yükünü tamamen yönetime atıyorum. Bilic ve takım elinden geleni yaptı.

Sen ECC gibi ciddi ve mali olarak büyük bir getirisi olan bir ligde maça çıkacaksın ama sağ bekte İsmail'e ve 10 numara pozisyonunda kocaman bir boşluğa terkediyorsun takımı. Lafım İsmail'e değil. Çocuk sol ayağını kullanıyor zorla değil ya! Sağ ile rahat bir şekilde orta açmasını bekleyemez kimse.

Oğuzhan, Olcay ve Gökhan Töre'ye bir parantez açmak lazım. 0 katkı demek acımasız olur belki ama faydalı olmak namına pek bir şey yapmadılar. Hele ki Töre'yi almamızın sebebi oyuna sonradan müdahalelerde skora yönelik ve oyunu dikine oynayacak bir oyuncu olmasıydı. Top ezdi, ayağına dolaştırdı, saçma sapan toplar attı vs vs vs... Bu üç oyuncu as oynayacak adamlar. İlk tur maçından beri böyle kötüler ve artık ciddi bir uyarı gerekiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Tek sorun vardı Beşiktaş'ta ortalar yerden değil havadan yapıldı .

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yapmayın Arkadaşlar Siz Nasıl Pozisyonu Seçtiniz. Yakın Çekimi Bile Yok Pozisyon Uzaktan Nasıl O Kanıya Vardınız ?

Eğer Varsa Elinde Net Görüntü Paylaş Bizde Anlayalım.
    Yav izlemiyormusun abi maçı yan hakem benim bizzat gördüm yok öyle birşey

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Jack Wilshere: "Penaltı verilmeyen pozisyonda Motta'ya müdahalem vardı."

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Wilshere temasım var diyor pozisyonda ama biz göremiyoruz bir türlü.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Harbiden daha yeni gördüm hiç alakası yok değmiyor ama adam değdim diyor makara mı yapıyo adam belli değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Ben bu malubiyetin yükünü tamamen yönetime atıyorum. Bilic ve takım elinden geleni yaptı.

Sen ECC gibi ciddi ve mali olarak büyük bir getirisi olan bir ligde maça çıkacaksın ama sağ bekte İsmail'e ve 10 numara pozisyonunda kocaman bir boşluğa terkediyorsun takımı. Lafım İsmail'e değil. Çocuk sol ayağını kullanıyor zorla değil ya! Sağ ile rahat bir şekilde orta açmasını bekleyemez kimse.

Oğuzhan, Olcay ve Gökhan Töre'ye bir parantez açmak lazım. 0 katkı demek acımasız olur belki ama faydalı olmak namına pek bir şey yapmadılar. Hele ki Töre'yi almamızın sebebi oyuna sonradan müdahalelerde skora yönelik ve oyunu dikine oynayacak bir oyuncu olmasıydı. Top ezdi, ayağına dolaştırdı, saçma sapan toplar attı vs vs vs... Bu üç oyuncu as oynayacak adamlar. İlk tur maçından beri böyle kötüler ve artık ciddi bir uyarı gerekiyor.
    + olarak bir şeyi unutmuşum, Bilic belki kenarda olsa farklı şeyler olabilirdi. Çok hırslı bir adam ama biraz hakim olmalı kendine. Belkide kenarda olsa üst turdaydık kimse bilemez.
    FM Gazetesi

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri