Spoiler: Detaylar
Puan Durumu
Çok basit puan kayıpları yaşıyoruz. Maçların %99'unda baskın taraf biziz ancak ya gol bulmakta sıkıntı çekiyoruz ya da 2-3 gol bulduktan sonra rehavete kapılıp rakibin farkı kapatmasına için veriyoruz. Bunun önüne geçmek için bir dizi önlem aldım. Umarım önlemler işe yarar.
Ne yazık ki İskoçya Kupa'sında zayıf bir rakibe elendik. Herhangi bir mazeretim yok. Yeni bir taktik denemek istedim ve bu da yetmezmiş gibi rakibi küçük görüp rotasyonlu kadro ile çıktım. Sonuç olarak adamlar 2 gol buldu sonra da bir güzel yattılar. Ne kadar uğraşsak da turu geçemedik.
Celtic maçı ise istatistiklerden belli oluyor. Yine baskın taraf bizdik ama maç motoru sağolsun çok salak pozisyonlar verdi.
Son olarak Aberdeen maçında kiralık oyuncumuz Liam Kelly sakatlandı. Kendisi AMC mevkiinde oyun kurucu olarak oynuyordu. Performansından memnundum ve devre arası bosman kuralıyla imza attırmayı düşünüyordum. Ama bu sakatlıktan sonra özelliklerinde gerileme oldu ve tahminimce eski performansını yakalaması uzun sürecek. Bu yüzden imza attırmayı düşünmüyorum.