Sayfa 1182 / 1204 İlkİlk ... 182682108211321172118011811182118311841192 ... SonSon
35,431 ile 35,460 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Amrabat kalabilirdi ama demek ki Eboue zorluk cıkarıyor +1 Eboue olur
    Ek olarak Fatih hocayı cok severim ama Amrabat ve Dany hocanın bizzat hediyesi klube zarar 10+milyonlar

Bence takım forvet ihtiyacı kadar bir de orta alan oyuncusu sıkıntısı yaşıyor. Melo ya da selçuk kötü oynadıklarında yedekleri yok. Selçuk da sözleşmesi de hazır uzatılmış iyi de maaş alıyor topa ayağına uzatmaz hale geldi. Hakikaten zorla yürüyor sahada. Savunma idare eder bana kalırsa bu sezonu. Chedjou bu yıl semihle beraber gayet iyi olabilir. Gökhan ve Koray da varken hele de yabancı bir stoper lüks olur. Bir forvet ve iyi bir orta alan oyuncusu lazım bu takıma. Umarım yönetim takımı okuyabiliyordur da gidip tarık a 6 m vermezler. Veysel var Sabri var kör topal idare ederiz o paraların acısı daha sonra fena çıkıyor kulüplerimizden.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by 0xjasaitis View Post
    Bence takım forvet ihtiyacı kadar bir de orta alan oyuncusu sıkıntısı yaşıyor. Melo ya da selçuk kötü oynadıklarında yedekleri yok. Selçuk da sözleşmesi de hazır uzatılmış iyi de maaş alıyor topa ayağına uzatmaz hale geldi. Hakikaten zorla yürüyor sahada. Savunma idare eder bana kalırsa bu sezonu. Chedjou bu yıl semihle beraber gayet iyi olabilir. Gökhan ve Koray da varken hele de yabancı bir stoper lüks olur. Bir forvet ve iyi bir orta alan oyuncusu lazım bu takıma. Umarım yönetim takımı okuyabiliyordur da gidip tarık a 6 m vermezler. Veysel var Sabri var kör topal idare ederiz o paraların acısı daha sonra fena çıkıyor kulüplerimizden.
    Selçuk ve Melo aynı yaşlı dedeler gibi oynuyorlar. Galatasaraylılar kızmasın ama bu sezon bu ikili çok çektirecek gibi duruyor. Hele Selçuk'tan geçmiş artık. Eski Selçuk'tan eser kalmamaya başladı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Selçuk geçen sezon da aynıydı geçen sezon çok sövdük çok eleştirdik kendisini. Melo toparlar ama öyle bi oyuncu değil hırsı bile yeter reisin. Selçuk daha fazla para kazanacak ve daha fazla yatar gibi. En azından şu Song'u alsaydık Melo-Selçuk ilerde rahat ederdi.

Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.Bu takımın ihtiyacı bir orta saha ve bir forvet yabancı stoper lüks oğlu lüks ama yerli stoper olabilir alabiliyorlarsa

Selçuk niye rahat ediyor ben onu çözemedim Abi rahat etmesin adam oynasın yahu ayıptır yaptığı. Bu taraftar bu adamı gerçekten seviyor ama gerçekten ayıptır oynadığı şu oyun. Futbolcu dediğin nereye koysan oynamalı. ki selçuk a kimse hadi bek oyna demiyor ki alt tarafı savunmadan topu al ileriye taşı diyorlar bunu yapamayacaksa niye adı orta saha bu adamın. Melo yu sevmem ama hırsıyla kötü de oynasa bi şekilde telafi ediyor oyununu. Fakat Selçuk artık ciddi bir uyarı almalı.

Bu arada Song West Ham ile değil West Bromwich ile anlaşmış.Hemde bütün takımlardan daha az vermesine rağmen.Nedeni ise oglu hastaymıs beyin tedavisini Londra'da yapmak için böyle yol seçmiş.Şu da bir gerçek Song'un performansı demek ki kafasında oğlundan dolayı düştü yani o kadar kolay değil sosyal yaşamla futbol yaşamını beraber idare etmek ama başarılar diliyorum Song'a inşallah oğlu da iyileşir

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Bu arada Song West Ham ile değil West Bromwich ile anlaşmış.Hemde bütün takımlardan daha az vermesine rağmen.Nedeni ise oglu hastaymıs beyin tedavisini Londra'da yapmak için böyle yol seçmiş.Şu da bir gerçek Song'un performansı demek ki kafasında oğlundan dolayı düştü yani o kadar kolay değil sosyal yaşamla futbol yaşamını beraber idare etmek ama başarılar diliyorum Song'a inşallah oğlu da iyileşir
    Gittigi klup West Ham.Az once fotografini gordum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Beşitaşta'ki Atiba gibi bir MC lazım bize... Savunmadan topu alıp ileriya dağıtacak bir oyunu yani.Mlo bunu geçen sezon uzun paslarla yapıyordu ama bu sezon süper kupa maçında hiç uzun pas atmadı. Prandelli'nin taktiği gereğiyse sorun yok ama değilse bu sezon sıkıntılar artar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam tamamen karıştırmışın, Londra takımı olan West Ham
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Hocam tamamen karıştırmışın, Londra takımı olan West Ham
    Ben direk internetten gördüm yazdim transfermerkez yazmisti demek onlar karistirmis ama gercekten bende bilmiyordum west ham mi west bromwich mi Londra takimi

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Beyler transfer var, niye yazmıyorsunuz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hayırlı olsun transferimiz. Çok güzel transfer. Çok büyük katkılar sağlayacaktır. (transfer yapmışız gibi çek kanka. )

Hayirli olsun cok yararlı olacaktir.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Aynen beyler, bu adam rahat 30 gol atar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

MBia diyorlar hadi inşAllah. Artık olsun bu sefer. Geçen sezon Sevilla'da çok iyiydi en az Song kadar etkili olur umarım doğrudur.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    MBia diyorlar hadi inşAllah. Artık olsun bu sefer. Geçen sezon Sevilla'da çok iyiydi en az Song kadar etkili olur umarım doğrudur.
    Mbia,Guarin,Pato,Doumbia,Tarık, var mı artıran?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Guarin ve Doumbia yeterli eğer olursa inş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mbia olmasın , Guarin çok zor ama olursa mükemmel olur. Pato olsun vallahi.

Pato 4 yıllık sözleşme imzalasa 2 yılını sakat geçirir gelmesin

Daha 24 yaşında adamın geçirdiği sakatlıklara bakın

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takımda gönderilmesi planlanan yabancılardan bir tek Eboue kaldı. Önümüzdeki 24 saat içerisinde en az bir transferin biteceğini düşünüyorum. Büyük olasılıkla Almeida ve ya Pato'dan biri geldi bence

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Evet, benimde gozumu korkutmuyor degil o sakatliklar fakat Sneijder geldiginde de muzmin sakat denmisti.Fakat Allah nazar degdirmesin ciddi bir sakatlik yasamadi su ana kadar.

Brezilya Ligi`ni fazla takip etmiyorum fakat Pato`nun orada ciddi bir sakatlik yasadigini sanmiyorum, simdi de baktim bulamadim.Dediginiz gibi, bu adam 24 yasinda, tum dunya tarafindan biliniyor, dunyadaki en yetenekli isimlerden birtanesi.Galatasaray`da sakatlanmadan 1-2 sezon iyi bir performans gosterse en ust duzey klupler bu adamin pesini birakmaz.Ben gelmesini cani gonulden istiyorum.Insallah sakatlik falan da yasamaz...

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Evet, benimde gozumu korkutmuyor degil o sakatliklar fakat Sneijder geldiginde de muzmin sakat denmisti.Fakat Allah nazar degdirmesin ciddi bir sakatlik yasamadi su ana kadar.

Brezilya Ligi`ni fazla takip etmiyorum fakat Pato`nun orada ciddi bir sakatlik yasadigini sanmiyorum, simdi de baktim bulamadim.Dediginiz gibi, bu adam 24 yasinda, tum dunya tarafindan biliniyor, dunyadaki en yetenekli isimlerden birtanesi.Galatasaray`da sakatlanmadan 1-2 sezon iyi bir performans gosterse en ust duzey klupler bu adamin pesini birakmaz.Ben gelmesini cani gonulden istiyorum.Insallah sakatlik falan da yasamaz...
    Böyle düşününce benimde aklıma yattı aslında

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şimdi de Pandev ismi atıldı ortaya. Kötü olur bence eski Pandev'den çok uzak reis.

Pandev vasat olur Mbia fena değil Guarin ilaç olur hatta yeni Melo olur.Pandev gelmesin Almeida gelsin daha iyi en azından ülkeyi tanıyor

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Amrabat'ı da kiraladık, açıklandı. Gelsin transferler!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tarık Çamdal transferi bence illaki bitecek. Mbia muhteşem transfer olur gelirse. Guarin de çok faydalı olur. Forvet için adı geçen isimlerden tek faydalı olacak Doumbia.

Aklimdaki tek soru Mbia gibi bir isim 28 yaşında Uefa kupasini almis neden hic kimse almamis adam boşta ilginç

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Belki teklif almıştır Avrupa kupası'nda oynamak istiyordur. Baktı ki olmuyor son gün gider illa ki bi takıma. Mbia Sevilla'ya UEFA'yı getiren isimlerdendi on numara olur bence alınırsa. Tarık maçtan sonra hemen İstanbul'a geçmiş Milli takım için diyorlar ama bence transfer işi de hallolacak gibi hayırlısı bakalım artık açıklansın şu transferler Eylül'ü bekliyoruz galiba.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Az heyecanlanin 19.05 civarlarinda kap gelicek

Mesaj Yetkileri