Kayseri maçının sonunda maç sonucu bölümündeki maç skoru ile alınan maç skoru farklı gösterilmiş.
Ve yine yeniden ZTK yı aldık.
Sıra geldi Dünya kupasına.
Aslında acaba iyi bir başlangıç yaparmıyız diyordum ama hiçte öyle olmadı. Yendiğimiz maçlarda bile ortaya konan futbol hiç hoşuma gitmedi. Aynı taktiği Adana da da kullanıyorum ve bu taktiğe özellikle kendi oyuncularımın alışkın olması gerekirken tam tersi bir durum söz konusu oldu.

Zaten Koray'a Avrupa Şampiyonasında kıl olmuştum. Şimdiki kırmızısı ile tamamen kıl oldum.

Şu Angolayı bile rahat yenemedik. Adamlar epeyi zorladılar.
Ve bu sonuç ile birlikte gruptan lider çıkmayı başardık. Avusturalya ise son maçında Belçikayı yenerek ikinci çıktı ve baş belamız Belçikalılar elenmişti. Acaba dedim Adana gibimi olacak finale uzanabilirmiyiz diye ama olmadı. Beceremediler. Kendileri şampiyon olmak istemiyorlarsa ben ne yapayım.

Bizi eleyen İspanya dünya şampiyonu oldu. Bu maçın ardından hiç beklemeden istifamı sundum.
Ekipten sadece bizim Adananında ekibinde olan Fizyoterapistimiz istifasını verdi. Bende beni desteklediği için maaşını iki katına çıkarıp yeni sözleşme yaptım.
Ve Dünya kupası finalistleri ile şampiyonu