Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
Ersan'ın kademe bilgisinin zayıf olduğunu ve top keserken dengesiz davrandığını düşünüyorum.

İsmail geçen sezon hep sakattı, neredeyse hiç maça çıkamadı. Bu sezon Motta'yı bile kesemedi. Serdar'ın kötü olmasından dolayı 2 maç sağ bek olarak kullanıldı ve bence sağ bek olarak kötü oynadı. İsmail senelerdir sakatlıklar geçirmeseydi şuan milli takımın as sol bekiydi. Hatta ben ileride formayı da kapacağını düşünüyorum. Ama şuan da milli takımı haketmiyor. Bir sonraki kampa kadar Beşiktaş'da formayı kapar ve iyi oynarsa milli takımı haketti derim.
Söylediklerinde haklılık payı var; ancak eldeki malzemeler de bunlar ve Ersan ile İsmail eldeki malzemeler arasında milli takım seviyesinde bence.

Ömer ve Semih'ten sonra 3. bir stoper aklıma gelmiyor benim mesela. Egemen sakat, G.Zan zaten bitmiş, okeye dönüyor. Başka kim var? Ahmet Çalık gibi gençleri söylersen onlar şu an U-21'e veya Ümit Millilere alınıyor. A Milli seviyesinde değiller.

İsmail konusunda da sakatlığı için yazdıkların doğru; fakat Caner'in arkasında ilk sırada gelmesi gereken isimdir İsmail. Sinan Bolat, Cenk Gönen ya da Tolga Zengin dururken Volkan Babacan'ın neden milli takıma alındığını eleştirebiliriz; ama İsmail'in neden alındığını eleştirmek için elimizde ondan daha iyisinin olması gerekiyor. Şu aşamada da öyle birisi yok. Kaldı ki, İsmail bu seneye iyi başladı bence. Form tuttukça daha da iyi olacaktır.