Quote Originally Posted by balot50 View Post
Gidişat kusursuz ama PSV yenilgisi önemli değil bence, avrupadaki puan durumu nasıl hocam.
Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Psv yenilgisi önemli değil zaten çıkmayı garantilemiştin. İlerleyen yıllarda intikamını alırsın.
Sırbistanda ki bu kuralı bende sevdim. Benim devamlı serbest oyuncu transfer etmemden dolayı bana iyi olur
Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
24 maç yenilmemiş adam ya la gayet güzel gidiyoruz, ligde zaten partizan dışında rakip yok. Avrupada neler yapacağız bakalım
Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Kim olursa olsun maksimum oyun ile sahadan ayrılıyoruz kutlamak gerek
Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
Bende UEFA'dan elendin sandım kusura bakma kardeşim.. o zaman UEFA'da gidebildiğin kadar git tabi.. Bu arada yeni transferini beğendim. İyi gidiyorsun.
teşekkür ederim. ben bu kadar beklemiyorum gruplarda ama lider bitirdik. hem ülke puanı, hem takım puanı, hem de lig itibarı baya artacak inşallah.

14. HAFTA - SPARTAK(E)

PSV MAÇINDAKİ YENİLGİ SONRASI MORALLER DÜŞTÜ VE EKSİKLERDE VARDI. EN AZINDAN BERABERLİK OLSAYDI. NEYSE BUNA DA ŞÜKÜR.

Spoiler: MAÇ VERİLERİ 

15. HAFTA - VOJVODİNA(D)

PUAN DURUMU

İLK YARIYI RAHAT BİR ŞEKİLDE 9 PUAN FARKLA LİDER BİTİRİYORUZ.

İLK YARI OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

F GRUBU 6. MAÇ - TRABZONSPOR(E)

2 MAÇ KALA ÇIKMAYI GARANTİLEMİŞTİK. SANIRIM BU YÜZDEN REHAVETE KAPILDIK.

PUAN DURUMU

BANA BİRİ BU GRUPTAN LİDER ÇIKACAKSIN DESEYDİ AKLINDAN ŞÜPHE EDERDİM. EZELİ RAKİBİMİZ AMA PARTİZAN SON MAÇINI KAZANSAYDI GÜZEL OLURDU.

TRABZONSPOR MAÇINDAN SONRA İLK MAÇIMIZI 2-2,5 AY SONRA OYNAYACAĞIZ MALESEF. BU KADAR ZAMANI NASIL DOLDURACAĞIZ BAKALIM.