Sayfa 145 / 149 İlkİlk ... 4595135143144145146147 ... SonSon
4,321 ile 4,350 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Benim izlediğim maçlarda Trabzonsporda oynamayacak kalitede biri olduğunu düşündüğüm için söyledim,gittiği hayırlı oldu
    Sana kötü oynadığı maçlar denk geldi diyecem ama ben kötü oynadığı maç hatırlamıyorum. Her zaman belli bir seviyenin üstünde oynadı. Bence pişman olucaz gittiğine.

Vahid Hoca basın toplantısında stoperden vazgeçtiğini 2 forvet alınmasını istediğini söylemiş.

Bunu da ben söyleyim. Bir tane ön libero şart.

Cardozo oynasaydi 3 puan trabzonundu
    Cok basit.

Deplasmanda oyle goller kacmaz.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Cardozo oynasaydi 3 puan trabzonundu
    Cok basit.

Deplasmanda oyle goller kacmaz.
    Abi, Cardozo şuan tam olarak takım için uygun değil. Oyunu rakip sahaya yıkmakta çok zorlanıyoruz. Oyunu rakip sahaya yıkmayı becersek Cardozo leblebi gibi atıcak.

Yarın Abdul Majeed Waris ve Mustapha Yatabare'nin geleceği söyleniyor.

İkisi alınırsa ön libero ve bir yedek sağ bek ihtiyacımız kalıyor. Hatta bir orta saha daha alınsa hiç fena olmaz. Ama gözüken o ki bu iki forvetden başka kimse alınmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yatabare yola cikmis.

Waris istanbuldaymis.

Warisi izleyen taniyan varmi necidir ne yapar ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Cardozo ve Deniz varken Waris'e gerek yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Waris sakatlık ismi gibi Umarım yararlı olur

Waris, Cardozo'nun partneri olur. Yatabare, webo gibi yedekten girer katkı verir.

Spartak Moskova takımının profesyonel oyuncusu Waris Majeed'in, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzonspor, Yunanistan Milli Takımı'nın defans oyuncusu Kyriakos Papadopoulos ile prensip anlaşmasına vardı. (DHA)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaş bir durun ya

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Trabzonspor, Yunanistan Milli Takımı'nın defans oyuncusu Kyriakos Papadopoulos ile prensip anlaşmasına vardı. (DHA)
    Doğruysa muhteşem transfer. Hem genç hem de sağlam defans.

Ayrıca bu paranın suyu nerden geliyor acaba İnşallah fair play konusunda sıkıntı yaşamaz TS

Papadopoulos'lar karışmış. Kyriakos Papadopulos'un ne işi var Türkiye'de

Bizim aldığımız Avraam Papadopoulos...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DeMarke "Avraam Papadopoulos" yazdı şimdi. Hangisini aldı bu adamlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olympiakos'takinin adı Avraam, tabi bu isim bizim ülkede sıkıntı yaratır, güzel manşetler çıkartır ama olsun önemli olan adamın kalitesi
    Screw you guys, I'm goin' home

Fransa Ligue_1 takımlarından En Avant de Guingamp'ın profesyonel oyuncusu Mustapha Yatabare'nin, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kadar adamı nereye koyacaklar yahu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kyriakos sandım heyecanlandım bende. TS taraftarı olmasam bile böyle bir ismi STSL'de görmek iyi olurdu

yabancı sınırı mı kalktı abi neler oluyor

@Falcao9

cardozo hakkında dediklerinde haklısın (bu arada maç başlığına yazacaktım yanlışlıkla buraya yazmışım)
    fakat erciyes maçında trabzon'un 3 puana gidememesinde tek sorun kaçan gollerdi. bir forvet oyuncusu bunları kaçırmamalı. cardozo ne kadar koşmasa etmese de o pozisyonlardan 1ine girse golu yapardı.
    mesela deplasmanda maç çözmenin en güzel yollarından biri duran top. sırf duran topla bile alabilirdin 3 puanı. deplasmanda illa hızlı oyuncuyla oynanacak diye bir kaide de yok oyunu yıkamasan bile cardozo sırtı donuk top alır faul alır bir şeyler yapar seni savunmada rahatlatır.

bence cardozo trabzon için şu anda vazgecilmez bir oyuncu.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    yabancı sınırı mı kalktı abi neler oluyor

@Falcao9

cardozo hakkında dediklerinde haklısın (bu arada maç başlığına yazacaktım yanlışlıkla buraya yazmışım)
    fakat erciyes maçında trabzon'un 3 puana gidememesinde tek sorun kaçan gollerdi. bir forvet oyuncusu bunları kaçırmamalı. cardozo ne kadar koşmasa etmese de o pozisyonlardan 1ine girse golu yapardı.
    mesela deplasmanda maç çözmenin en güzel yollarından biri duran top. sırf duran topla bile alabilirdin 3 puanı. deplasmanda illa hızlı oyuncuyla oynanacak diye bir kaide de yok oyunu yıkamasan bile cardozo sırtı donuk top alır faul alır bir şeyler yapar seni savunmada rahatlatır.

bence cardozo trabzon için şu anda vazgecilmez bir oyuncu.
    bence de cardozo vazgeçilmez bir oyuncu. sakattı zaten ondan oynamadı. kaçırdıklarımız konusunda haklısın. deniz en azından birini atmalıydı.

duran toplarda bu sezon elimiz güçlü. İshak, Mehmet, Soner, Özer iyi duran top kullanan oyuncularımız. Mustafa, Belkalem, Musa, Cardozo, Yatabare iyi kafan vuran oyuncularımız. bu sezon duran toplarda güçsüz değiliz.

waris-cardozo beraber oynaması oyunu rakip sahaya yıkmamız için bir avantaj olucak. waris- cardozo sahadayken rakip stoperler ileri çıkamazlar bile.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Batsın bu dünya ama Trabzon batmasın daha ne denir ki..

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hayırlı olsunlar Waris i tanımıyorum ama baya övüyorlar inşallah faydalı olurlar.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Batsın bu dünya ama Trabzon batmasın daha ne denir ki..
    Batılacak bir durum yok. Geçenlerde başkan canlı yayın da maaşlar+bonservisleri yazarak gelir gider tablosu oluştuğunda 6-7 milyonluk bir eksi olacağından bahsetti. Büyük ihtimal bu eksi ücret biraz daha fazla olucak.

Kulübün zaten Sadri Şener'den kalma çok borcu vardı. Bunların üstüne 10-15 milyon euro eklenmesi kulübün ekonomisini fazla etkilemeyecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Trabzonspor'un yeni transferi Yatabare, Trabzon'a geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Malouda, colman, borce gidince yerine 3 yabanci alindi. Colman daha resmi degil ama gidecek kesin oda.

Bu kadar forveti Trabzon ne yapacak? Cardozo Waris Yatabare Deniz Emre Gokhan Karadeniz vs daha var mi bilmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Bu kadar forveti Trabzon ne yapacak? Cardozo Waris Yatabare Deniz Emre Gokhan Karadeniz vs daha var mi bilmiyorum
    Gökhan beyi boşuna aldılar kiralamaya çalışıyorlarmış Emre'de aynı şekil oyuna döndürdüler iyice

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Emre, kendini Ronaldo zanneden bencil forvet. Aylardır kadro dışı. Kendine takım bile bulamadı.

Gökhan Karadeniz forvet değil forvet arkası, sağ kanat. Altınordu kiralık olarak almaya çalışıyor ama büyük ihtimal hoca vermez.

Elde Waris- Yatabare- Deniz- Cardozo var. Waris- Yatabare- Deniz gerektiğinden kanat forvet oynayabilen oyuncular. Zaten büyük ihtimal çift santrafor oynayacağız.

Saha da 2 kişinin olacağı bir bölge için 4 oyuncu gayet ideal. Fazlalık yok yani.

Mesaj Yetkileri