Sayfa 1186 / 1204 İlkİlk ... 186686108611361176118411851186118711881196 ... SonSon
35,551 ile 35,580 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Abi Olcan, Sneijder dahil takımdaki bütün oyunculardan daha iyi oynuyor yahu kesilir mi hic? Bari sağ bek tarik sol bek olcan yapalım veya selcuk-olcan değişikliği.
    Kesilir anam kesilir canim kesilir

Ne guzel iste zengin kadro sino ve pandev ile olcan bruma degisirler zaten surekli. Sol bek olarak olcani hic tavsiye etmiyorum ayrica.

Belki arifin kadrosu gibi selcuk yerinde olabilir di maria hesabi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Olcan bal gibi olur sol ic... Son dakika transferi gelirmi emre gural?

Emre Güral benimde icimden geçiyor

Pandev ile 1+1 yıllık sözlesme imzalanacak yıllık 2.3 alacak.Napoli'de de 2.3 alıyordu.Sözlesmesine ek olarak 29 mac oynarsa sözlesmesi uzar maddesi koydurmuslar.Dzemaili direk 3 yıllık sözlesme yapacak yıllık 1.8 alacak.Napoli'den yıllık 1 alıyordu
    Last edited by E.Cartman : 01.Eylül.2014 at 17:19

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki oyuncunun toplam bonservis bedeli 2.35 M €.

Umut anlasamamis Es es ile

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Daha fazla para vermeyiz,vazgeçeriz umarım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Umut, İstanbul dışına zor çıkar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maddi açıdan bakarsak iyi kapattık transferi. Pandev'i Burak'ın arkasında düşünürsek iyi bir transfer oldu diyebiliriz. O kadar golcü bir oyuncu değil ama Zafer'in bahsettiği gibi tam Prandelli'nin aradığı isimlerden. Dzemaili'yi zaten konuşmaya gerek yok. Akıllıca bir hamle oldu. Uzaktan golleri de olacaktır bu sezon. Tarık ise iki yönlü bir bek kolay bulunacak bir oyuncu türünden değil. Verilen paranın hakkını verir inşAllah.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Son transfer gününde,hele ki içinde bulunduğumuz maddi durum açısından bakarsak üç transferi de son derece olumlu buluyorum.Üç oyuncu da birden fazla mevkide oynamaları açısından son derece stratejik.Hele ki Dzemaili,Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde Melo-Selçuk ikilisinin yaşadığı yorgunluğu çok iyi derecede kompanse edebilecek bir oyuncu.Çok iyi bir rotasyon oluştuğunu düşünüyorum.Pandev ise son yıllarda Galatasaray'a gelen en "çok yönlü" hücum oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ekleme olarak;Tarık Çamdal'ın bonservis ücreti bence de yüksek ama bu bonservis bedelinin %25'inin oyuncunun kendisine ait olduğunu da unutmamak lazım.Bu durumda Eskişehirspor'un cebine girecek para da 3.3 milyon euro seviyelerine iniyor.Türkiye şartlarında belirli bir standartta sağ ve sol bek oynayan,yerli bir oyuncu için de 3.3 milyon euro makul görünüyor.

Yeri değil belki ama bir sorum olacak avrupadaki oyuncuların aldıkları maaşları görebileceğim önerebileceğiniz bir site falan var mı ? Mesajımı hangi konuya atacagımı bilemedim buraya yazdım yöneticiler uygun yere taşırsa sevinirim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben hep FM'den bakıyorum maaşlara.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray'ın transferleri eksik bölgeleri ve son gün şartlarını düşününce iyi sayılır; ama Chedjou veya Eboue'den birini yollamaları lazım kontenjandan ötürü. Tranfer döneminin bitmesine de 2,5 saat kaldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Evet, henuz Umut yillik ucretinde anlasma saglayamamis.Bizim komite bu sorunu cozmeye calisiyormus.

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t...gundogan-krizi

@footballer33

Eboue 1 yil daha kalacagini acikladi, buyuk olasilik SL maclarinda oynar.Chedjou`ya ise ihtiyacimiz var, harika bir form grafigi yakaladi, bunu surdururse takimin vazgecilmezleri arasinda yer alir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Evet, henuz Umut yillik ucretinde anlasma saglayamamis.Bizim komite bu sorunu cozmeye calisiyormus.

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t...gundogan-krizi

@footballer33

Eboue 1 yil daha kalacagini acikladi, buyuk olasilik SL maclarinda oynar.Chedjou`ya ise ihtiyacimiz var, harika bir form grafigi yakaladi, bunu surdururse takimin vazgecilmezleri arasinda yer alir.
    Kontenjan 8 değil mi? Şu anda elinizde 9 yabancı var (Muslera, Eboue, Chedjou, Telles, Melo, Dzemaili, Bruma, Sneijder, Pandev). Ben o konudan bahsediyordum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Pandev ve Dzemaili resmi imzayı attı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tarık-Hakan-Semih-Veysel 4'lü savunmayı kursak da orta alanda Dzemaili -Melo , Sol açıkta Snejder sağ açıkta Olcan forvette Burak ve arkasında Pandev oynasa bence çok güzel maçlar izleriz. Telles'i aratmaz Tarık ,Hakan da alışır. Veysel de idare eder... Koray'ı da yavaş yavaş kadroya sokabiliriz.Açıkçası ben olsam bu 11'i sürerdim sahaya
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Galatasaray, bedelsiz olarak transfer ettiği Goran Pandev'le 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Pandev, yılık 2.4 milyon Euro alacak.

Pandev + Dzemaili bonservisi için toplam 2.35 milyon euro. Gayet iyi anlaşmışız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dzemaili'nin yıllığı daha iyi ayarlanabilirdi.Yönetim yıllık ücret konusunda gram bilgi sahibi değil.Kim yönetiyorsa bu sözleşme işini yazıklar olsun.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Sözleşmeler bence çok iyi. İlk kez artmıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kontenjan 8 değil mi? Şu anda elinizde 9 yabancı var (Muslera, Eboue, Chedjou, Telles, Melo, Dzemaili, Bruma, Sneijder, Pandev). Ben o konudan bahsediyordum.
    5+3+1 oldu yanlış bilmiyorsam. 1 tane ekstra hak var bu sezon için. Yoksa da lisans çıkartmayız olur biter. Kulüp içindeki toplam yabancı sayısı demek değil o sonuçta istersen 50 tane yabancı al, 8 tanesine lisans çıkartabilirsin demek.

Edit: Tarık açıklandı resmen 4.75 milyon verilmiş. Umut kalmış, iyi olmuş.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Eskişehirspor, Tarık Çamdal'ın 4 milyon 750 bin avro karşılığında Galatasaray'a transfer olduğunu duyurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    5+3+1 oldu yanlış bilmiyorsam. 1 tane ekstra hak var bu sezon için. Yoksa da lisans çıkartmayız olur biter. Kulüp içindeki toplam yabancı sayısı demek değil o sonuçta istersen 50 tane yabancı al, 8 tanesine lisans çıkartabilirsin demek.

Evet, aynen.TFF yeni bir ek kontenjan vermisti, klupler zorda kalmasin diye.1 yabanci tribunde bulunabilecek.Toplam 9 olabiliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post

5+3+1'in yürürlüğe girip girmediğini bilmiyorum. Tamam o zaman, sıkıntı yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Lig başladıktan sonra transfer yapma hastalığımızdan ne zaman vazgeçeceğiz acaba. Sezon bitmeden bir sonraki sezonun transfer planlaması yapılması gerekirken Türkiye'de bir türlü hayata geçmiyor bu sistem. Herkes "günü kurtarma" mantığıyla hareket ediyor çünkü.

Buna karşın Pandev ve Dzemaili gibi İtalya liginde iyi yerlere gelmiş 2 oyuncuyu yaklaşık 2,5m € karşılığında transfer etmek önemli bir transfer başarısıdır bence. Sonunda orta sahada gerçek anlamda "iki yönlü" bir oyuncumuz oldu. Pandev de uzun süredir hasret kaldığımız "adam eksiltebilecek" bir forvet. Sneijder'in düşünme hızına ayak uydurabilecek bir isim. Son durumunu pek iyi bilmiyorum ama iyi zamanlarında bu ligin çok üstünde bir forvetti.

Oyuncuların İtalya ligi istatistiklerine pek takılmamak lazım. Çünkü ligimizde gol atmak Avrupa'nın neredeyse bütün liglerinden daha kolay yabancı oyuncular için. Türkiye'ye gelmeden önce sezonda 8 golü zor gören Webo ligimizde kariyer rekoruna ulaştı. Aynı şekilde Baros, Melo, Kewell, Nobre, Bobo gibi bir çok isim kariyerlerinde bir sezonda en yüksek gol sayılarına ligimizde ulaştılar hem de açık ara. Tabi bu takıma da bağlı. Takım kötü bir sezon geçirdiğinde bunun tam terside olabiliyor. Drogba gibi bir ismin 15 golü bile görememesi gibi...

Tarık iyi mi kötü mü tartışılır ama yerli piyasa gözönüne alındığında milli bir oyuncu olarak bonservis bedeli normal. Yerli piyasayla ilgili düşüncelerimi daha önce dile getirmiştim:

http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=35125
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Galatasaray, Tarık Çamdal ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dzemaili bence rotasyon oyuncusu değil kesinlikle as oynamalı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Eboue ile yollar ayrılmalı. Alacağı maaştan daha düşük bir ücrete ikna edilip fesih edilmeli. Lig için Chedjou yerine Eboue'den vazgeçilmeli. Zaten lisansı çıkmazsa ligde oynayamayacağı için ŞL'de de oynaması saçma olur.

Mesaj Yetkileri