MUHSIN ERTUGRAL:KILAVUZU KARGA OLANIN ...

Buraya ilk geldigimde benimle alay eden, her firsatta bana laf atip tartisma cikarmaya calisan Bidwest Wits menajeri Muhsin Ertugral son soyledigi lafla birlikte iyice tepemi attirdi.Hayir yani, benim seninle bir derdim yok, benle zorun ne? Bir de hemseri olacagiz, utan...

ABSA PREMIERSHIP 18.HAFTA

Yepyeni bir taktik olusturmamiza ragmen takim mukemmel oynuyor, her sey yolunda.

ABSA PREMIERSHIP 19.HAFTA

Harika devam ediyoruz, nazar degmesin.

ORLANDO`YA TRANSFERDE SOK!

Teknik Direktor Ugur Duranay`in takima geldikten sonra yonetimden ilk istedigi isim olan Japon futbolunun yetistirdigi son yeteneklerden Hiroki Okamoto`nun transferi icin klupler anlasmaya vardi.Fakat Okamoto`nun Guney Afrika`da oynamasi icin gereken calisma izni cikarilamadi.Bunun uzerine Orlando Pirates yonetimi karara itiraz etti.Bu transfer icin yogun bir mesai harcayan yonetimin, transfer sezonu kapanmadan Okamoto`yu kadroya katmak istedigi bildirildi.

ABSA PREMIERSHIP 20.HAFTA

Japonya Ligi`nden sonra bu lig bana ilac gibi geldi.Takimimi izlerken o kadar cok keyif aliyorum ki...

OKAMOTO TRANSFERI ICIN CALISMA IZNI CIKTI, FAKAT ARTIK COK GEC...

Okamoto icin gereken izni sonunda cikardik fakat transfer sezonunu kacirdigimiz icin bu transfer Agustos ayinda gerceklesecek.Gene de cok mutluyum, Okamoto`nun harika bir oyuncu olacagina inaniyorum.

UGUR DURANAY VS MUHSIN ERTUGRAL!

Bu hafta oynanacak macta, Ugur Duranay, geldigi ilk gunden beri demec savasi icinde oldugu Muhsin Ertugral`in takimi Bigwest Wits ile karsilasacak.Herkesin merakla bekledigi bu macin gergin bir atmosferde gecmesi bekleniyor.

ABSA PREMIERSHIP 21.HAFTA

Iste bu kadar! Muhsin Ertugral`a cevabimi sahada verecegimi soylemistim, aynen oyle de yaptim.Hala mactan sonra hakemleri elestirmeye devam etti.

BU MACTAN LIG TABLOSU SU SEKILDE;