Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 208 sonuç

Konu: Ricardinho mu Alex mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex diyenleri anlamıyorum.. Ricardinho 'yu izlediniz mi sanki ..? İzlenmeden Alex deniliyor.. Eğer 3 maçta 5 gol atmasaydı; Alex diyebilecek miydiniz ..? Bi oynasın Ricardinho, ondan sonra karar verin.. Şimdi bişey söylemeniz çok ama çok yersiz.. Neye dayanarak kıyaslama yapıyorsunuz ..!? Geçmişe bakılarak mı ..?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tv 8 de riconun pek cok macını seyrettim. cok ii bir oyuncu. formu onu dk 2006'ya secmiştir. ama o kadar istatistiğe rağmen marcelinho ve alex secilmemiştir. ama belki alex de brezilya liginde oynasaydı o da secilirdi
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk
    tv 8 de riconun pek cok macını seyrettim. cok ii bir oyuncu. formu onu dk 2006'ya secmiştir. ama o kadar istatistiğe rağmen marcelinho ve alex secilmemiştir. ama belki alex de brezilya liginde oynasaydı o da secilirdi
    Acaba Brezilya 'da aynı performansı gösterecek miydi .. Bu arada Rico bakalım uyum sorunu yaşayacak mı ..? Eğer uyum sorunu yaşarsa; BJK açısından çok kötü bir olay..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ya alex in neresi dünya çpında bir oyuncu yaşı kaç olmuş bu zmana kadar sadece siz mi farkettiniz bunu avrupa da kimse farkedemedi de türkiye ligi nde senede 100 gol atsa ne olur sonuçta avrupa nın en zayıf ligi her anlamda eğer türkiye lig b,r kıstas olsaydı alex bu istatistiklerle burada kalmazdı ama herkes farkında sadece tsl de böyle avrupa maçları nda da ortadan kaybolması bunun en büyük kanıtı.

Quote Originally Posted by DeDe
    Avrupa piyasasında ise rico Alexten daha fazla adından sözettirmiştir..
    Ricardinho hangi Avrupa kulübünde forma giydi?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by scolari12111
    ya alex in neresi dünya çpında bir oyuncu yaşı kaç olmuş bu zmana kadar sadece siz mi farkettiniz bunu avrupa da kimse farkedemedi de türkiye ligi nde senede 100 gol atsa ne olur sonuçta avrupa nın en zayıf ligi her anlamda eğer türkiye lig b,r kıstas olsaydı alex bu istatistiklerle burada kalmazdı ama herkes farkında sadece tsl de böyle avrupa maçları nda da ortadan kaybolması bunun en büyük kanıtı.
    Türkiye liginde 100 gol atsa nolur diyorsun ama ne gs ne bjk ne de ts onun gibi adam bulamadı belki bjk buldu o da tartısılır ne yapacak
    Ricardinho adından cok söz ettirmistir fakat futbolundan cok uyumsuzluklarıyla söz ettirmistir Alex e dünya yıldızı diyemiyorsak Ricardinho ya hiç diyemeyiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by WishbonE
    Alex diyenleri anlamıyorum.. Ricardinho 'yu izlediniz mi sanki ..? İzlenmeden Alex deniliyor.. Eğer 3 maçta 5 gol atmasaydı; Alex diyebilecek miydiniz ..? Bi oynasın Ricardinho, ondan sonra karar verin.. Şimdi bişey söylemeniz çok ama çok yersiz.. Neye dayanarak kıyaslama yapıyorsunuz ..!? Geçmişe bakılarak mı ..?
    Ricardinho'yu da izledim, Alex'i de. Geçmişe bakarak kıyaslama yaptım gördüğün gibi. Alex'in daha iyi olduğu kanısındayım. Bu benim görüşüm, bugün İstanbul'a gelsin, çıksın oynasın görelim.

Alex'ten Ricardinho daha fazla tanınıyor, sözlerine karşılık bu kıyaslamayı yaptım. Brezilyalı bir arkadaşım var, ona soracağım fikrini Alex ve Ricardinho ile ilgili, aldığım bilgileri buraya aktaracağım. Bakalım o ne diyecek.

Ufak bir hatırlatma : Carrusca geldiğinde gazetelerde Alex'ten bile iyi manşetleri atıldı. Marcelinho geldi Alex'ten iyi manşetleri atıldı ve hatta forumda da Alex'ten iyi dedi çoğu kişi. Ama bugün görüyoruz ki bu iki oyuncu da gol atamamıştır (Türkiye Ligi kadar kalitesiz bir ligde, gol atması kolay olan bir ligde). Asist yapamamıştır, adından söz ettirememiştir, kendisini manşetlere "futboluyla" taşıyamamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Acaba Brezilya 'da aynı performansı gösterecek miydi .. Bu arada Rico bakalım uyum sorunu yaşayacak mı ..? Eğer uyum sorunu yaşarsa; BJK açısından çok kötü bir olay..
    her oyuncu için aynı şey geçerli. ama ben şu andaki başarılarına bakarak kıyaslama yaptım

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Ricardinho'yu da izledim, Alex'i de. Geçmişe bakarak kıyaslama yaptım gördüğün gibi. Alex'in daha iyi olduğu kanısındayım. Bu benim görüşüm, bugün İstanbul'a gelsin, çıksın oynasın görelim.

Alex'ten Ricardinho daha fazla tanınıyor, sözlerine karşılık bu kıyaslamayı yaptım. Brezilyalı bir arkadaşım var, ona soracağım fikrini Alex ve Ricardinho ile ilgili, aldığım bilgileri buraya aktaracağım. Bakalım o ne diyecek.

Ufak bir hatırlatma : Carrusca geldiğinde gazetelerde Alex'ten bile iyi manşetleri atıldı. Marcelinho geldi Alex'ten iyi manşetleri atıldı ve hatta forumda da Alex'ten iyi dedi çoğu kişi. Ama bugün görüyoruz ki bu iki oyuncu da gol atamamıştır (Türkiye Ligi kadar kalitesiz bir ligde, gol atması kolay olan bir ligde). Asist yapamamıştır, adından söz ettirememiştir, kendisini manşetlere "futboluyla" taşıyamamıştır.
    biraz bekle be arkadasım hemen yorum yapma.

marcelinho herthada iken bir macını anlatmak istiyorum:

daha ilk yarı. leverkusen2-hertha0. hertha 10 kişi. marcelinho 3 tane gol atıp macı cevirir. mac 3-3 biter. hatta son golu voroninin atıgını bile hatırlıyorum.

marcelinho muazzam bir adam. rico da süper. alex de süper.

ama en iyisi rico olacak. biraz duygusal oldum herhalde (besiktaslıyım)
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçmişteki bir yazımda yazmıştım. 300 golü bile rahatlıkla geçmiş olurdu. Buraya geldeden önceki sezon 46 gol atmış. Brezilya'da olsa DK kadrosuna da alınırdı.

Sonuç olarak ben yaptıklarına, geçmişlerine baktığımızda Alex diyorum dedim. Buradaki performanslarını görüp tabi ki ona göre karar vermemiz gerekir ama benim şahsi görüşüm yine Alex olacaktır. Ricardinho kötü bir oyuncu demedim ama Alex kadar takıma katkısı olacağını sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Egemen daha dur.. Marcelinho daha yeni geldi ve daha 3 maça çıktı Lig'de.. Bu futbolcudan ne bekliyorsun ki ..? Eğer Marcelinho FB'de oynayasaydı bu örnekleri vermeyecektin ama ..?
    Allah bilir sen Ricardinho 'nun ilk maçından sonra iyi ya da kötü dersin..

Quote Originally Posted by sekopej
    Geçmişteki bir yazımda yazmıştım. 300 golü bile rahatlıkla geçmiş olurdu. Buraya geldeden önceki sezon 46 gol atmış. Brezilya'da olsa DK kadrosuna da alınırdı.

Sonuç olarak ben yaptıklarına, geçmişlerine baktığımızda Alex diyorum dedim. Buradaki performanslarını görüp tabi ki ona göre karar vermemiz gerekir ama benim şahsi görüşüm yine Alex olacaktır. Ricardinho kötü bir oyuncu demedim ama Alex kadar takıma katkısı olacağını sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz....
    DK 'da kimi kesip alacak Allah aşkına ya ..?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Alex Brezilyadayken daha iyiydi..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

DK 'da kimi kesip alacak Allah aşkına ya ..?
    Ricardinho. İkisi de Brezilya Liginde oynuyor olsaydı oradan çağrılacak tek oyuncu bence Alex olurdu. Çünkü Brezilya'da yaptıklarına baktığımızda Alex daha iyi bence...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah
    Alex Brezilyadayken daha iyiydi..
    Heh o zaman alınırdı Brezilya Milli Takımı 'na..

Alex, Ricardinho, Ronaldinho, İlic ve Hagi ile karşılaştırıldı. Ne Alex'miş ya. Vay be!

Bu arada futbolculara ne zamandır 2 maç ile iyi mi kötü mü diye bakılıyor anlamış değilim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ermoon
    Bu arada futbolculara ne zamandır 2 maç ile iyi mi kötü mü diye bakılıyor anlamış değilim..
    Bu laf bana da olabilir. Çünkü ben de biyerlerde ilk 3 maça göre diye yorum yapmıştım. Ama bunu yapma sebebim yani 3 maçta gördük ki Alex bu sene yine iyi işler yapacak.

Ben kendi açımdan artık kıyaslama yapmak istemiyorum. Bugün geliyormuş Ricardinho. Sezon sonunda bakarız kim daha iyi oynamış, kim takımına daha çok katkı yapmış, daha çok maç kazandırmış?....
    "YÜCE ATATÜRK"

Alex gibi bir oyuncu Türkiye'de şu an yok. Türkiye'nin kralıdır Alex de Souza!! Bunu da herkes kabul ediyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alex'in ricardinho,hagi,iliç ile kıyaslanmasını anlarım ama ronaldinho biraz saçma olmuş.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex le Ilic mi ? Hazır kıyaslamısken Alex le Volkan arslan ı da kıyaslasaydınız
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by sekopej
    Bu laf bana da olabilir. Çünkü ben de biyerlerde ilk 3 maça göre diye yorum yapmıştım. Ama bunu yapma sebebim yani 3 maçta gördük ki Alex bu sene yine iyi işler yapacak.

Ben kendi açımdan artık kıyaslama yapmak istemiyorum. Bugün geliyormuş Ricardinho. Sezon sonunda bakarız kim daha iyi oynamış, kim takımına daha çok katkı yapmış, daha çok maç kazandırmış?....
    yok Serkan sözüm sana değil..

Sezon sonunda bakarız kim daha iyi oynamış, kim takımına daha çok katkı yapmış, daha çok maç kazandırmış?....
    zaten bunu yapmalıyız. hemen karşılaştırma.. daha durun imza atmadan ne oluyoruz yaw?

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Alex le Ilic mi ? Hazır kıyaslamısken Alex le Volkan arslan ı da kıyaslasaydınız
    Zamanında kıyaslayanlar oldu. Ben futbolcu isimlerinde durmuyorum. Önüne gelenle kıyaslıyorlar. Hele bir kaç sene geçsin noluyoruz hemen

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

alexe en ii işleri yaptıran adam bu sene tümer....

ikisi inanılmaz bir ikili olusturdu. fener bu sene silip supurecek

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Türkiye liginde 100 gol atsa nolur diyorsun ama ne gs ne bjk ne de ts onun gibi adam bulamadı belki bjk buldu o da tartısılır ne yapacak
    Ricardinho adından cok söz ettirmistir fakat futbolundan cok uyumsuzluklarıyla söz ettirmistir Alex e dünya yıldızı diyemiyorsak Ricardinho ya hiç diyemeyiz.

ben de diyorum ki hiç biri dünya çapında oyuncu değil türkiye liginin kaliteli yabancıları ama sadece tsl nin dünya nın değil öyle olsa oynadığı lig zaten tsl olmazdı.

Alex gibi bir oyuncu Türkiye'de şu an yok. Türkiye'nin kralıdır Alex de Souza!! Bunu da herkes kabul ediyordur.

evet sadece türkiye nin işteDDd ş.lginin de uefa nın da değil dünya nın hiç değil sadece basit tsl nin en iyi oyuncularından.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Anlamıyorum şu Alex 'i ya.. Durmadan birileriyle kıyaslanıyor.. Neymiş bu böyle ! Bari Alex 'le Ricardinho 'yu kıyaslarken, Ricardinho-Tümer kıyaslaması da yapın. Sonra Ricardinho-Ronaldinho, Tümer-Ronaldinho falan..

ya açıkçası alexte ricardnho da hagi nin tırnağı olamaz hadi birazda bunu tartışın

Alex Türkiye'deki en iyi yabancı futbolcudur. Avrupa maçlarında da esasında kötü değil, fazla koşmuyor. PSV maçında 2 gol, 1 asist yapmıştı. Milan maçında penaltıdan bir gol atmıştı. Takım kötüyse, Alex de kötü Avrupa'da. Siz hiç tüm takım Avrupa maçında iyiyken Alex'in kötü olduğunu gördünüz mü?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Tersi de düşünülebilir..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Bence alex ondan çok çok iyi

Buraya tıklayıp Turkcell SüperLig'in En İyi Yabancısını belirleyebilirsiniz, anket açtım. Ricardinho mu Alex mi sorusunun dışına çıkarak ankete oy verip en iyi yabancıyı seçin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by hurmet
    ya açıkçası alexte ricardnho da hagi nin tırnağı olamaz hadi birazda bunu tartışın

bu zaten kesin olan birşey futbolu bilen biri de buna hayır diyemez zaten hem kariyer hem yetenek olarak.

Alex Türkiye'deki en iyi yabancı futbolcudur. Avrupa maçlarında da esasında kötü değil, fazla koşmuyor. PSV maçında 2 gol, 1 asist yapmıştı. Milan maçında penaltıdan bir gol atmıştı. Takım kötüyse, Alex de kötü Avrupa'da. Siz hiç tüm takım Avrupa maçında iyiyken Alex'in kötü olduğunu gördünüz mü?

ya arkadaşım hala yok bir gol attı 1 asist yaptı diyorsun o na bakarsan oktay da avrupa da bjk nin en çok gol atan oyuncusu bu mu kıstas kime attı abidik gubidik takımlara genel de alex diyorsun çok iyi de neden sonuncu oldu fb kurtaramadı mı dediğinize göre bu herif süper böyle gözlemciler dahil sahada ki yakalşık 50 kişiyi sonra taraftarları sıraya dizip bununla da yetinmeyip stad dışındaki köftecileri ve en son da kaleciyi çalımlayarak gol atan bir adam müthiş bücür ama avrupa da sadece tls de forma giymiş bir ilah!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Psv zaten hollanda sampiyonu degil!.Psv nasıl abidik gubidik takım oluyor bi türlü anlamadım
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Psv zaten hollanda sampiyonu degil!.Psv nasıl abidik gubidik takım oluyor bi türlü anlamadım

ya arkadaşım 1 maçlık mı bu sizin adamınız cımbızla çekip birşeyi başarı diye çıkarıyorsunuz o zaman sergen alex ten daha iyi buysa kıstas çünkü chelsea ye deplasmanda 2 gol attı o zaman bende iddaa ediyorum sergen alex ten avrupa da daha başarılı ayrıca sergen aklını kullanmış olsa bana göre dünya nın en büyük yeteneklerinden olurmuş fransa nın zidane i portekiz in figo su varsa türkiye nin de sergen i olurmuş.

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri