Milli kadromuzu bildirdik ve kale bölgesinden başlayalım. Onur burada takımımdaki harika oyunu ile iskeletin ilk adamı durumunda.

Tolga ve Mert de gerekli durumlarda arkada bekleyen isimler olacaklar. Tolga özellikle son 3 sezondur çok iyi işler yapıyor TSL de.

Defans hattımızda en çok dikkat çeken isim yaşı gereği Gökhan Gönül ama şöyle bir olay var ki yaşı kaç olursa olsun onun kadar iyi katkı veren yok.

Salih Dursun da gayet iyi ama ofansif anlamda çok zayıf kalıyor Gökhan'a göre. Ofansif-Defansif dengesi çok iyi ayarlı olan bir Gökhan varken neden kullanmayalım ki?

Ömer ve Emre Can ikilisine stoperi emanet etmeyi planlıyorum. Emre ve Ömer, Almanya liginde estiriyor gerçekten. Emre Can'ı takip eden City-Chelsea gibi devler de mevcut.

Sol bek için de sürpriz bir isim Hakan Topal'ı düşünüyorum. Galatasaray altyapı ürünü olan sol bekimiz gerçekten çok iyi performans gösterdi kamp döneminde.

Orta alan az ve öz diyebilirim. Arda koca bir sezon İspanya liginde boş oyun oynadı ve milli takımda da bana ters geliyor onun oyun yapısı o sebeple kadro dışı kaldı.

Ben bu topa girerken 2 kere düşünmedim. Onun yerine orayı hak eden Yusuf - Olcan gibi isimler mevcut.

Hakan'ı sol kanatta çok etkili buldum o yüzden orada değerlendirmek istiyorum.

Salih Uçan'ın sakatlığı yolumuza taş koydu. Salih benim için çok önemliydi ama son lig maçında sakatlandı ve maalesef kadroya alamadık.

Son olarak yıllardır en büyük sorunumuz olan Forvete geçelim.

Burada yeni bir yetenek buldum uzun zamandır izliyorum. Bu isim Kurtul Çakırca ve hemen kadroya da aldık.

Ondan beklentim büyük hazırlık maçlarında güzel verim aldık umarım turnuvada da iyi işler yapar. Benim için forvet çok önemli o yüzden kilit noktamız bu olacak.

Enes'i de yedek kulübesinde kullanmayı planlıyorum sonradan girişlerle etkili olacaktır.

Spoiler: Bazı Profiller 

Hazırlık

Hazırlık

Hazırlık

Hazırlık