1 ile 30 arası toplam 429 sonuç

Konu: Red/Green - Now is Blue | C. Güner

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Elimizden geleni yaptık ama Salih'in sakatlanması kötü olmuş. Rangers kariyerimde ayağı kırıldı 3-4 aydır yok. Yokluğunu net hissediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kariyerimizdeki yeni durak belli oldu ; Everton FC

Burada açık konuşmak gerekirse işimiz çok çünkü takım çok yaşlı. Defans hattı çökük, forvet desen içler acısı durumda.

Geçen sezonu 8. olarak tamamlamışlar ve Avrupa vizesini alamamışlar. Bu sezon biz bu vizeyi almak istiyoruz.

Başlıca amacımız takımı gençleştirmek ve sağlam bir iskelet oluşturmak. Eğer iskelet kadronuz sizi 3-4 sezon idare edecek düzeyde değilse o takımda bir problem vardır.

Biz de bu problemi çözmek için buradayız.

Neyse ki transfer bütçemiz bunun için gayet yeterli durumda.

Takımdaki mevcut kaleciler bu şekildedir.
    Romero bizi 2 sezon idare edecek durumda o yüzden bu bölgeye transfer düşünmüyorum.

Kahveye dönen bölgemiz defans olsa gerek çünkü yaşını alan gelmiş. Burayı tamamen traşlamak gerekecek o yüzden buraya baya büyük bir bütçe ayıracağız.

Bu stoper ve beklerle bırakın maça çıkmayı sokağa bile çıkmam ben.

Diğer mevkilere bakışla belki de en sağlam yerimiz kanat oyuncuları olsa gerek çünkü gerçekten yaş olarak da pek sıkıntıları yok.

Bu bölgeye katkı yapar mıyız bilmiyorum ama çok fazla ihtiyaç var gibi durmuyor açıkcası.

Dzeko'nun yaşı sıkıntı olduğundan yolları ayırıp usta bir forvet almak olacak ilk işimiz.

3 forveti de birbirine vursak bir Lukoviç, bir Djordjevic, bir Falcao etmez. Bu tarzda bir isim alacağız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Renkleri gördükçe daha bir zevkle takip ediyorum hocam

Yalnız Dzeko'yu rotasyon içinde tutup genç oyuncu yetiştiremez misin ?

Mesaj Yetkileri