1 ile 30 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2017 Ağustos - Avrupa Ligi

Spoiler: Detaylar 

Rangers Avrupa'da destan yazmaya devam ediyor. Espanyol'a da Spartak'a uyguladığımız tarifeden uyguladık. Kiralık forvetimiz Kaikai'nin 4 golü Espanyol'u parçaladı. Ayrıca Rodrigo Gomez sağ kanadı koridora çeviriyor.

Efsane Avrupa'da tam gaz devam ediyor. Takım kendini bilerek oynuyor , ne gevşek ne de stresli. Ayrıca "Gomez ve Kaikai Gol Atım AŞ." Avrupa'da gol ihtiyacımızı çok iyi karşılıyor.

Gruplara kalmaya hak kazandık.

Avrupa Ligi B Grubu

Ne kolay ne de zor bir gruba düştük. futbol otoriteleri grubumuzu zor olarak dillendiriyor. Ancak rakiplerimizi incelersek; Lyon bu sene istediği gibi başlayamadı ve zorlanıyor. Club Brugge ise kaliteli bir kadroya sahip ama bize göre daha yaşlı kadroları var, dile kolay 21-22 yaş ortalamamız var . ama ne olursa olsun Belçika Liginin 2. takımınu hafife almamamız lazım. Maritimo ise tam bir kapalı kutu , görünüşte orta halli bir İspanyol takımı gibi duruyorlar ama altından ne çıkacağı belli olmaz. Buraya kadar geldiklerine göre iyi bir takım olmalı.

Sonuç olarak; 4. Seriden katıldığımız için gruptaki en zayıf takım durumundayız. Ama unutmayın, BİZ BU OYUNU BOZARIZ!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2017 Ağustos - Transferler

AS takım oyuncularıma gelen tekliflerde tok satıcıyı oynadım ve fiyat yükselttim. eğer istediğim parayı veren olsaydı oyuncu satardım ancak istediğim parayı veren olmadı.

Tam transferi kapattık derken transfer sezonunun kapanmasına 2-3 gün kala 2 sezon önce 16 yaşında kadromuza kattığmız regen sağ bek Damiano Ranieri'ye teklifler gelmeye başladı. Fiyat olarak 6 milyon € dedik. Ve beni şaşırtan bir şekilde bu teklif ilgilenen klüplere mantıklı geldi. Sonuç olarak Ranieri Romayı seçti , bizde 850 bin € ya aldığımız oyuncuyu 6 milyona satmış olduk.

Ardından altyapımızdan çıkan ve 1 hafta önce as takıma rotasyon oyuncusu olarak aldığım Jamie Neilson'a Fulham'dan teklif geldi. Pazarlıklar sonucu 875 bin € ya anlaştık.

Daha önceden transfer bütçesi kullanım yüzdesini %95 e çektiğimiz için 6 milyondan fazla bir bütçemiz oluştu. Bende hemen listemdeki bazı gençleri transfer ettim. 4 oyucudan 1-2 tanesini as takıma yoğun maç temposunda rotasyon olarak diğerlerini ise yetiştirip satmak için kullanacağım. İşte aldığımız gençler.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2017 Ağustos - ABD Milli Takım

ABD ile ilk maçımıza çıktık. Hazırlık dönemi olmadan be göreve başladıktan 10 gün sonra oynanan bir maç için fena bir sonuç değil. Ama taktiğimiz çok defansif geldi. Gol pozisyonu bulmakta zorlandık. Bu taktiği gidebilirsek dünya Kupa'sında kullanmayı düşünüyorum. Şimdilik elemelerde Rangers'ta kullandığımız ofansif 4-5-1 i kullanacağım.

Mesaj Yetkileri