Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Çanakkale'yi Süper Ligde Görmek Ayrı Bir Haz Olacaktır. İyi Eğlenceler.
Teşekkürler 

Originally Posted by
mayfaka
Başarılar...
Teşekkürler 

Originally Posted by
Leonadias
Başarılar kardeşim.
Teşekkürler 

Originally Posted by
RodiMood
Çanakkale Dardanel'e karşı hep sempatim olmuştur. Başarılar dilerim.
Teşekkürler.Benim önceden pek sempatim yoktu da yetiştirdiği isimleri okuduktan sonra hem de Çanakkale takımı olduğunu öğrendikten sonra oldu. 

Originally Posted by
EmreDeliveli
Başarılar dilerim.
Teşekkürler 

Originally Posted by
Jloyden
Başarılar hocam

Teşekkürler hocam 

Originally Posted by
Batuhan-1907
Başarılar , umarım bol zevkli bir kariyer olur.
Teşekkürler 

Originally Posted by
burakdinc
Başarılar.
Teşekkürler 

Rizespor'dan tanıdığımız futbolcu.Henüz 22 yaşında defansif ortasaha ve göbek ortasahada oynayabiliyor ve bonservisi elindeydi.7 numaralı formayı giyecek.
Ali Öztürk

Balıkesirspor'da oynayan Ali Öztürkle karıştırılmamalı.Bu kardeşimiz Beşiktaş'ta yetişmiş.2003'ten 2007'ye kadar Gençlerbirliği'nde oynayıp daha sonra Bozüyükspor'a transfer olmuş.Ayrıca 2011-2012'de Balıkesirspor'da oynamış

sonraki sezon İskenderunspor 1967'ye transfer olmuş.Takımımızın 10 numarası bu kardeşimiz olacak.Ayrıca bonservisi elindeydi
Ertan Ekiz

2007'den 2010'a kadar Wehen (II) takımında oynamış daha sonraki sezonu Gonsenheim'de geçirip Altınordu'ya transfer olmuş.Takımımızın 20 numarası olacak.Bonservisi elindeydi.
Vee Son Olarak
Eray İşcan

Göreve ilk başlar başlamaz başkandan isteğim bir destekleyici takımdı ve önerilerde hemen Galatasarayı görünce kabul ettim

Takımın gelecek vaadeden 16 yaşındaki 18 Mart Stadyumu'na Ancelotti'yi getiren kalecimiz sakatlanınca eksikliğini Eray İşcanla giderdik.
1. Hafta

Dramatik bir şekilde maçı çevirdik.Hüseyin Çolak yıldızlaştı.
2. Hafta

İyi oynayıp kazandık.Bu maçta da Süleyman Moroğlu yıldızlaştı.
3. Hafta

Yine geriden geldik ancak çok sarı kart yiyoruz .
4. Hafta

Gol yemeden kazanmasını bildik fakat yine sarı kart görmeden yapamadık
Ancelotti'yi Çanakkale'ye Getiren Kalecimiz