Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 350 sonuç

Konu: 6.0.3 Çıktı !

arkadaşlar anlayan biri cevap atsın lutfen.fm v6.0.3 u yukledim ancak içindeki fm2006_data_patch_6[1].0.3.exe yi açınca hatalar veriyo ve yukleyemiom.verdiği hatalar:

! C:\Documents and Settings\batuhank\Desktop\fm ler buraya\fm2006_data_patch603.rar: CRC failed in fm2006_data_patch_6[1].0.3.exe. The file is corrupt
    ! C:\Documents and Settings\batuhank\Desktop\fm ler buraya\fm2006_data_patch603.rar: Unexpected end of archive
    ! Cannot execute "C:\DOCUME~1\batuhank\LOCALS~1\Temp\Rar$EX58.547\f m2006_data_patch_6[1].0.3.exe"

bunu yuklemeyi coooooooook istiyorum cunku sonra superupdate i yapacam ama olmuyo.Allah'ını seven yardım etsin!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

kardes en garanti sonuc icin sıfırdan yukleme yapacaksın...

çok teşekkür ederi bende bu 6.03 ü arıyordum ve bulamadım tam zamanında yetiştin

bi soruda benden peki ben bunlardan birini yukleyince version deisecek benim buldugum cok i itaktikler artık ise yaramaz hale gelir mii yoksa aynı sekilde isler mi ?

Datali Olan Da Sava Game Uyumlu Ben Bİzzat Kurdum Denedİm Ve Suanda Oynuyorum

6. Default

Football Manager 2006 bir türlü bulamıyorum.yardımcı olursanız nerden yükleyebilirim yada yükleyebileceğim bir link verirseniz sevinirim.

slm ben indirdim ancak çalışmadı. arşiv bozuk diyor sebebi ne olabilir ltf.cvp

bende indirdim bişiler çıktı valla neden moralim bozuldu

evet hhhhhhhhhhhhhhh

Nesil
    2006
    Yer
    Football manager 2009

ben bunu yükledim co cd no dvd diyor yüklemeden önce ne güzel çalışıyordu oyun bunun çözümü nedir.

peki arkadaşlar 6.0.2 miydi neydi , çalışmıyordu , bir hata wardı ? . Bu hata 6.0.3de olmaz di mi ? ***** istiyodu hani ???

kurulum hakkında detaylı bir bilgi alabilirmiyim...teşekkürler...

13. Default

ya arkadslar bana acilen fm 2006 nın download sitesini soler misiniz

yaa arkadaşlar ben büyük bir fm hastasıyım fm2006 nın 6.2 versiyonu var bende , 6.3 yapmak için herşeyi denedim , datalıyı kurdum olmadı , datasızı kurdum olmadı , silip tekrar yükledim hemen üstüne 6.3 yükledim yine olmadı , hep aynı hatayı veriyor , lütfen doğru cd yi takıp tmam tuşuna basınız diyor , c r a c k istiyor yani . olmuyo lütfen bana yardım ed,iiiiinnn, yoksa kendimi kesiceeeeeeeeemmmmm

Quote Originally Posted by ihsan1987
    ben bunu yükledim co cd no dvd diyor yüklemeden önce ne güzel çalışıyordu oyun bunun çözümü nedir.
    evet arkadasım sana katılıyorum.bendede oldu.aynısını yazdı bi acıklama lutfen nası sorunu gidericez

ya arkadaslar allahını seven biri acıklama yapsın oyun ne guzel calısıyodu simdi calısmıyo nolursunuz ya.gidicek butun oyunlar yapmayın nolur nası duzelticez bu sorunu allah askına yardım edin.yalvarıyom be

cd istiyo herhalde.ya allahını seven biri yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu

Ben FM 2006 yı daha ilk defa oynuyacağım.Ancak ilk aldığımda 6.0.2 var ve ben 6.0.3 ü indirmek istiyorum.Datasız olanı 22 mb lığı indirdim ve kurdum.Ama sonra FM 2006 ya girdiğimde hata mesajı verdi.Tekrar 6.0.2 yi kurdum çalıştı.***** ister gibi bir uyarı geldi yardımcı olursanız sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar siz de demişsiniz işte cd istiyor, orjinal cd. Sitemizde korsan oyun hakkında krack hakkında yardım istemek yasaktır....
    "YÜCE ATATÜRK"

cok saolun bism için bunları cıkardıgınız için

cok saolun bism için bunları cıkardıgınız için gecen yenisi cıkcak mı die sordugumda yusde 5 uyarı aldım.. ama yeterince kadar turkcemi bu yani tamamen??

ben bunu kuruyorum en sonunda browse çıkıyo hani update falan var ya orada update ye tıklanmıyo

Allah aşkına cevap verin soruma

ya arkadaşlar yükledim de oyun tekrar ingilizce ye döndü yardım ederseniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar Türkçe ile ilgili sorunlarınız için burayı kullanınız....
    http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=25
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Thumbs down 6.0.3 uff

ya 6.0.3 üçü nasıl silicem fm nin içinden zaten oyunda açılmıyo korsan ama sabit konuda kimse bi şey dememiş korsan da çalışmıyo felan yükledik siteye baktım herkes silmek istiyo ama kimse bi şey yazmuyo oyun korsan diyo biliyoz korsan olduğunu yama silinmiyomu şimdi ben oyunu mu siliyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

konu yanlış yere açılmış ama AYNI SORUN BENDE DE VAR YARDIMMD::

yöneticiler bilir yamayı nasıl silceğimiiziii

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

oyunu kaldırıp orjnal CD den tekrar yükle dostum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

bende yükledim ama hiç hata vermedi çatır çatır çalışıyo. sizde belli bir süre oynadıktan sonramı yaptı yoksa yükledikten sonra açtığınızdamı ?

kardeş oyunu komple kaldır.o zaman düzelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orjinal CD ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yw bendeki korsan ondan olmuyo kesinn:

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

bndeki de korsan ama gayette çalışıyo
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

wala ben 6.03 ü kullanmıyorum abi yüklüyorum bazı hatalar çıkıyo sonra

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri