-
Benim en büyük beklentim genç oyuncular eğitim aldıklarında veya erken zamanda potansiyellerine eriştiğinde potansiyellerinin artış göstermesi yani sabit kalmasın. Misal 193 potansiyele sahip bir oyuncu erken yaşda 193 olunca o oyuncunun potansiyeli 200 e kadar çıksın 193 de sabit kalması çok saçma mesela. Genç oyuncu niye daha fazla gelişemesin, FM in eski serilerinde messiye baktığımızda potansiyeli 199 muydu, demek ki zamanla oyuncuların potansiyeli artabiliyor. Direk sabit bir değer koymak imkansız.
Saçma salak transferler ortadan kalksın. 1 milyonluk oyuncuya 50 milyon ücret istemeleri aşırı derecede saçma. Adam 199 potansiyel ama 75 current istenilen fiyat 56 milyon. Akla mantığa hizmet değil bu.
Büyük takımlar adam gibi transferler yapsın. Galatasaray gelip kuzey irlandadan 110-120 potansiyelli oyuncu almasın artık yeter bu saçmalık.
Sezonda 100 orta açıyorsam bunlardan en az 4-5 tanesi direkt kaleye gidip gol oluyor, artık bu saçmalık bitsin.
Bir maçta 5 oyuncu sakatlanmasın.
Kaleciler kale çizgisindeyken aşırtma gol yemesin.
Transfer için oyuncuların istediği ücretler daha insancıl olsun. Takımı olmayan 140 potansiyelli oyuncu 150 bin para istiyor. Drogba bu kadar kazanmıyor yahu.
Oyuncuların menajerlerine oyuncusuna takım bulmasını önerebilelim. Oyuncu gitmek isteyince teklif gelmeyince sanki suç bizimmiş gibi bize yüklenmeyi bıraksın artık.
Takım satın alabilelim. Maaşlarımız bir işe yarasın. Yeterli parayı bulduğumuzda takım satın alırız, geliştiririz.
Bizim yeteneğimiz antrenmanlara yansıtılsın artık.
İş ilanlarında menajerlik dışında iş başvurusu yapamıyorsak, ne diye bir ton seçenek konulmuş? Ya kaldırılsınlar yada diğer işler içinde başvurabilelim.
Yedek kulübesinden maç izlenebilsin.
Asabi karakterli bir oyuncuyu kötü oynayınca kenara aldığımızda sinirlensin.
Bir maçta 20 tane gol olmasın. Yahu bir maç 11-9 biter mi, rica ediyorum halı saha mı bu?
Koltuksuz stadyumlar eklensin, küçük takımların statları büyük takımlarınkinden daha büyük görünüyor. Sonra bakıyorsun oturma kapasitesi 300 
Bilgisayarın yönettiği takımlar tesis geliştirmesi yapsın. (Bu özellik varsa bile ben hiç görmedim)
Mesaj Yetkileri