1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Göründüğünden Daha İyi

Hybrid View

Ben Daha Oyunda Oyuncunun Potansiyelinin Arttığını Görmedim Nasıl Başlarsa Öyle Gidiyor Potansiyel, Sadece Potansiyele Ulaşıp Ulaşmamasında Farklı Oluyor. Örneğin; Tamamen Atıyorum Rooney Oyunda Potansiyeli Belli Bir Oyuncu Diyelim ki Potansiyeli 170 Olsun Mevcut Yeteneği de 155 Olsun. Oyuncu 170'e Kadar Kendini Geliştirebilir Potansiyeline Ulaşabilir Ama Potansiyelini Geçip 171 Olamaz.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Hocam iyi bir ortalama tutturursa neden olmasın, ben Newcastle ile oynarken iki buçuk yıldızlı adamıma Manchester United, Tottenham falan talip oluyordu.
    Bu Ayrı Bir Konu ve Tabiki de Bu Mümkün.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ben Daha Oyunda Oyuncunun Potansiyelinin Arttığını Görmedim Nasıl Başlarsa Öyle Gidiyor Potansiyel, Sadece Potansiyele Ulaşıp Ulaşmamasında Farklı Oluyor. Örneğin; Tamamen Atıyorum Rooney Oyunda Potansiyeli Belli Bir Oyuncu Diyelim ki Potansiyeli 170 Olsun Mevcut Yeteneği de 155 Olsun. Oyuncu 170'e Kadar Kendini Geliştirebilir Potansiyeline Ulaşabilir Ama Potansiyelini Geçip 171 Olamaz.

benim dediğim şeyde aynı şeyi söyledi kardeşim neden o ayrı bi konu diyosun ki

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Baga'ya katılıyorum, bir şey daha eklemek istiyorum.
    Gözlemcilerin verdiği yıldızlar genellikle oyuncuları potansiyelleri veya mevcut yeteneklerini yansıtmaz, senin takımında ki yerini gösterir sana. Bir örnekle açıklamak gerekirse; atıyorum Özgür Çek eskişehirde 3.5 yıldızla aml oynuyor, bu senin takımın için verilmiş bir puanlamadır. Ama Milan'ın başına geçip Özgür'e bir gözlemci gönderirsen o 3.5 yıldızın, 1 yıldıza indiği görürsün.
    Demek istediğim gözlemci puanları tabiki oyuncunun ca/pa'sını yansıtır, ama esas olan o oyuncunun senin takımındaki geleceğini ve mevcut durumunu göstermektir.

Adam ne kadar iyi oynarsan oynasın Pa'sı 150'il mevcut ulaşabileceği potansiyeli odur ca'sı hiç bir zaman 151 olamaz. Eğer oyuncunun profesyonelliği çok iyiyse Drogba gibi mesela, ileriki yaşlarındada ca'sı düşse bile aynı performansı verebilir

Mesaj Yetkileri