Sayfa 39 / 43 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fibula kemiğinde kırık tespit edilen Trabzonspor'un golcüsü Deniz Yılmaz'ın yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onur
    Boss Yumlu Belkalem Musa
    Medjani
    Ekici Constant
    Yatabare Cardozo Waris

Ibrahim
    Zeki Aykut Papo Ishak
    Salik
    Ozer Soner
    Sefa Deniz Yusuf

Elde bukadar malzeme var, hoca iyi bir helva yaparsa bu sezon tadindan yenmez

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yapacağı maçlar için oyuncu listesini UEFA'ya gönderdi.
    Bordo mavili kulübün UEFA'ya bildirdiği 22 kişilik futbolcu kadrosunda Ferhat Yazgan, Emre Güral, Serdar Gürler, Mustafa Akbaş ile sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz ve Özer Hurmacı yer almadı
    Karadeniz ekibinin UEFA'ya gönderdiği listede şu isimler bulunuyor:
    "Onur Recep Kıvrak, Fatih Atik, Soner Aydoğdu, Esseid Belkalem, Oscar Cardozo, Kevin Constant, Jose Bosingwa, Aykut Demir, İbrahim Demir, İshak Doğan, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Majeed Waris, Carl Medjani, Musa Nizam, Fatih Öztürk, Avraam Papadopoulos, Mustapha Yatabare, Zeki Yavru, Sefa Yılmaz, Mustafa Yumlu."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serdar'ı neden bu kadar dışladı bu adam anlamadım. Hiçmi umut yok yahu adamda?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

UEFA kadrosu belli oldu

Kulübümüz tarafından UEFA’ya bildirilen kadro şöyle:

Onur Kıvrak
    Fatih Atik
    Soner Aydoğdu
    Esseid Belkalem
    Oscar Cardozo
    Kevin Constant
    Jose Bosingwa
    Aykut Demir
    İbrahim Demir
    İshak Doğan
    Salih Dursun
    Mehmet Ekici
    Yusuf Erdoğan
    Majeed Waris
    Carl Medjani
    Musa Nizam
    Fatih Öztürk
    Avraam Papadopoulos
    Mustapha Yatabare
    Zeki Yavru
    Sefa Yılmaz
    Mustafa Yumlu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih atik'i serdar'dan daha çok begeniyorsa demek ki serdar çöp.

Çaykur Rizespor ile tesislerimiz de hazırlık maçı yaptık.

Maç sonucu: Trabzonspor 6-2 Çaykur Rizespor (Goller: Serdar, Sefa 2x, Salih, F. Atik, M. Akbaş / Holosko, Sercan)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cardozo'da balikci cikti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Habere gel

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Habercilikten para kazanmak bukadad kolayda niye bukadar insan issiz halen.

Şöyle haberlere çok gıcık oluyorum. Bize ne adamın bayrağından? İsterse her maçtan sonra kocaman Yunan bayrağı açsın. İsterse gol attığında formasının altından Yunan bayraklı tişört çıkarsın. Bize ne yani.

Haberi yapanlar kasıtlı yapıyor zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Teofanis Gekas da Yunan; ama 3 yıldır yardırıyor Süper Lig'de. Böyle şeyleri aşalım artık! Avraam, başarısız olursa da kiralık geldi zaten, gönderirler gider.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pini Balili
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Isin komik yani forumlarin hepsine baktim hic birinde tartisma yok

Avram sampiyonlukta pay sahibi olsun Yunan formasi bile alirim ben.

Bu ülke de Yunan'ın görmediği ayrımcılığı biz Trabzonspor taraftarı olarak gördük. Bu haberleri yapanların amacı zaten belli.

Valla ben dunya kupasinda yunanistani tuttum ; benim yunan arkadaslarim da var isin sakasi ayri da gercekten yunanlilarla ayniyiz ya. Bi seyahatimde trabzon apoelle mi ne oynuyordu onlarin bir yonetim kurulu üyesiyle karsilastim adam yunan. baya muhabbet ettik. Hatta onur'dan bahsetmistik. O kaleci nasil hala türkiyede oynuyor falan demişti

Şaka maka Onur'un hala daha Türkiye'den gitmemesine anlam veremiyorum. Onur'un dünya üzerinde oynayamayacağı bir takım yok. Bence dünyanın en iyisi. Direkt Real'e gitsin istiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Şaka maka Onur'un hala daha Türkiye'den gitmemesine anlam veremiyorum. Onur'un dünya üzerinde oynayamayacağı bir takım yok. Bence dünyanın en iyisi. Direkt Real'e gitsin istiyorum
    Onur'un önemli eksikleri var. O kadar değil. Türkiye'de Galatasaray hariç tüm takımların as kalecisi olur. Avrupa'da da orta-üst sıra takımlarda oynar. Ama çok üst düzey bir kaleci değil Onur.

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Onur'un önemli eksikleri var. O kadar değil. Türkiye'de Galatasaray hariç tüm takımların as kalecisi olur. Avrupa'da da orta-üst sıra takımlarda oynar. Ama çok üst düzey bir kaleci değil Onur.
    Bence hiç bir eksiği yok. Yan topları kötü diye şehir efsaneleri var sadece.

Galatasaray hariç diyip ligimizde ki diğer takımları neden alçalttığını anlayamadım. Gören de Galatasaray her sene açık ara şampiyon oluyor, kadro kalitesi diğer takımlardan açık ara çok iyi falan sanıcak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Galatasaray hariç diyip ligimizde ki diğer takımları neden alçalttığını anlayamadım. Gören de Galatasaray her sene açık ara şampiyon oluyor, kadro kalitesi diğer takımlardan açık ara çok iyi falan sanıcak.
    Muslera'nın daha iyi bir kaleci olduğunu belirtmiş diye düşünüyorum. Diğer takımları küçük görmek bir durum yok bence.

Gören de Galatasaray her sene açık ara şampiyon oluyor, kadro kalitesi diğer takımlardan açık ara çok iyi falan sanıcak.
    E öyle

Saka bi yana bu gozler victor valdez'i diego lopez'i Almunia'yi de gea'yi gordu

Yabancıları fazla buyutmeyin gözünüzde.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yan topları olayı şehir efsanesi değil pek. Gerçekten yan toplarda kötü ve büyük takımlara karşı oynarken rakip takımlar çoğunlukla duran toplardan gol atabiliyor ve büyük takım kalecilerinin yan toplarda başarılı kaleciler olması gerekiyor. Bu yüzden bu aslında büyük bir handikap. Ayrıca cepheden gelen toplara gereksiz yere tek elle uçması da diğer handikapı. 33. Haftadaki GS-TS derbisinde Sneijder'in frikiğine bile tek elle uçmuştu ki frikik bu sefer cepheden de değildi ve golü mükemmel şekilde yedi. Ama tabi bu handikaplar onun iyi bir kaleci olduğunu değiştirmez. Çok üst düzey yetenekleri de var.

Küçümseme falan yok. Galatasaray'da Muslera'dan formayı alacak kadar iyi bir kaleci değil dedim. 27-28 yaşındaki Volkan Demirel olsa ondan da alamaz. Galatasaray'ı büyültmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Trabzon'un yeni stadının ismi RTE olcakmış galiba doğrumudur ?

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Yan topları olayı şehir efsanesi değil pek. Gerçekten yan toplarda kötü ve büyük takımlara karşı oynarken rakip takımlar çoğunlukla duran toplardan gol atabiliyor ve büyük takım kalecilerinin yan toplarda başarılı kaleciler olması gerekiyor. Bu yüzden bu aslında büyük bir handikap. Ayrıca cepheden gelen toplara gereksiz yere tek elle uçması da diğer handikapı. 33. Haftadaki GS-TS derbisinde Sneijder'in frikiğine bile tek elle uçmuştu ki frikik bu sefer cepheden de değildi ve golü mükemmel şekilde yedi. Ama tabi bu handikaplar onun iyi bir kaleci olduğunu değiştirmez. Çok üst düzey yetenekleri de var.

Küçümseme falan yok. Galatasaray'da Muslera'dan formayı alacak kadar iyi bir kaleci değil dedim. 27-28 yaşındaki Volkan Demirel olsa ondan da alamaz. Galatasaray'ı büyültmedim.
    Ben son 1-2 senedir yan toptan fazla gol yediğini hatırlamıyorum. Baya düşündüm, aklıma sadece bir tane hatalı gol geldi.

Cepheden gelen topların sadece çok uç noktaya gidenlerine tek elle uçuyor, diğer pozisyonlarda normal uçuyor. Aşırı uç noktalarda ki toplara tek elle uçmazsa o kadar yüksek yerlerden topu alması imkansız olur.
    Örnek verecek olursam:
    Bu pozsiyonda tek elle uçmasaydı o kadar yüksekten topu alamazdı ve gol yerdik.

Snejder'in frikiğinde Onur barajı kurarken hakem düdüğü çaldı, golü o yüzden yemişti.

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Belediye Başkanı önerge sundu diye dedikodular var ama dedikodudan ileriye gitmedi. Bizim taraftarlar ise bu küçük dedikoduyu duyunca olmasın diye kampanyalar falan düzenliyor. Bu küçük dedikoduyla bile ortalığı ayağa kaldırmış bizimkiler, iş biraz ciddiye binse bizimkiler stada bomba falan atar. Yani böyle bir saçmalığa biz izin vermeyiz. Ayrıca İHO'nun bile bunu isteyeceğini düşünmüyorum. Stad'a sponsorla birlikte Şenol Güneş'in ismi verilmeli.

Her Fenerbahçe maçı öncesi böyle haberler çıkartılıyor zaten.

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Bende onun için girmiştim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Onur yine tek elle cikmasinin cezasini cekti, cektirdi. Abartilmis kaleci, tek maclik dusuncem de degil bu

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Onur yine tek elle cikmasinin cezasini cekti, cektirdi. Abartilmis kaleci, tek maclik dusuncem de degil bu
    3 tane daha böyle pozisyon göster desem, gösteremezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce macina Firati vermisler ne kadar sasirdim

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Fenerbahce macina Firati vermisler ne kadar sasirdim
    Yine doğru tahmin yapmışım. Gerçi herkes tahmin ediyordu.

Sayfa 39 / 43 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon

Mesaj Yetkileri