2017 Kasım - İskoçya
Spoiler: Detaylar
Ligde gayet iyi gidiyoruz. Arada tek tük puan kayıpları oluyor ama bu kadar sıkı bir fikstürde olacak şeyler bunlar. Oyuncular milli maç araları olmasa dinlenemeyecek . Gerçi takımın yarısı milli takıma gidiyor yine dinlenemiyor
Celtic'in puan kaybetmesi sayesinde zirvede yapıştık arkalarına. Şuanda averaj ile üstümüzdeler ama en ufak hatalarında indireceğiz inşallah tepeden. Bu arada Hibernian takımına buradan teşekkür etmek istiyorum. Celtic şimdiye kadar 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bunların ikisini de Hibernian karşısında aldı. I love you Hibernian <3
2017 Kasım - Avrupa Ligi
Bom Bom Bom... Lyon'a Ibrox'tan çıkış olmadığını gösterdik. İlk maçta deplasmanda bizi mağlup etmişlerdi. Ancak evimizde taraftarımızın desteğiyle öyle bir saldırdık ki adamlar ne yapacağını şaşırdı. Kontradan 2 gol buldular ama maçı almalarına yetmedi. Bu oyudna ev sahibi avantajı cidden hissediliyor.
Grup kuraları çekildiğinde Rangers sonuncu olur, sıfır çeker, gol bile atamaz tarzı söylemlerle bizi vurmaya çalışan mdedya nerde acaba? 1 maç kala gruptan çıkmayı garantieldik. Gol krallığında 2 oyuncumuz var.
Bu arada takımın ligde ve AL de gösterdiği performanstan sonra yönetim toplantısını bastım ve; Sezon başı 5 maç için puan sınırı koyanlar nerde layn, dedim. Şimdi sezon başı vermediğiniz bütçeyi istiyorum, dedim. Paşa paşa çıkardılar verdiler parayı