La Liga 4.Hafta


Çok zor bir deplasmandan, geçen yılın şampiyonundan 3 puanı söküp aldık. 5-3-2 taktiğinden 4-2-3-1'e geçiş yaptık ve takım daha iyi oldu diyebilirim. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmede sıkıntı yaşamıyoruz. Bu maçta da bunu gösterdik ve önemli bir galibiyet oldu bizim için.


Europa League B Grubu - Maç Sonuçları


Maç Verileri İçin Tıklayınız



Europa League'e mükemmel bir başlangıç yaptık. Zor geçeceğini düşündüğüm bir deplasmandı yine. Ama takımım beni şaşırttı. Gerard Moreno ve Giovani dos Santos, üst düzey oynuyorlar.


La Liga 5.Hafta


Maribor maçı sonrası takımda iyi bir hava oluştu ve bundan sonra daha kolay galibiyetler alabileceğimizi düşünürken, kendi sahamızda Real Sociedad, adeta ecel terleri döktürdü bize. Cani'nin şık golüyle 3 puana uzansak da, bu bizim için hiç de kolay olmadı.




Transfer dönemi boyunca Musacchio'nun istekleriyle uğraştık. İlk önce sözleşmesinde iyileştirmeler istedi, lakin çok uçuk paralar talep edince bunu reddettik. En son kendisine rest çektik ve takımda kalacağını söyledik. Şuan üzgün görünüyor fakat takım olarak iyi sonuçlar aldığımız taktirde tekrardan takıma motive olacaktır.



Transfer sezonunda takıma katılan oyuncuları daha önce tanıtmıştım sizlere. Takımdan ayrılan tek isim Facundo Coria oldu. Forvet bölgesinde yeterince alternatifimiz olması ve kendisini takımım için yetersiz bulduğumdan yollarımız ayırdık.



Takımda oyunculardan çok personel transferleri daha ön plandaydı. Henüz sezon başı olduğundan iyi bir altyapı oluşturmak lazımdı. Personel seçimlerinde de ülke dışına pek çıkmadan, kulübe daha kolay uyum sağlayabilecek, tecrübeli ve başarılı bir antrenör grubu oluşturduk.




La Liga'da 5 hafta geride kalırken, ligin iki devinden sonra 3.sırada yerimizi alıyoruz. 10 gol atıp sadece 2 gol yedik. Bu da çok önemli bizim için. Hücumun savunmadan başladığını düşünürsek, bunu gayet işi başardığımızı söylesek yalan olmaz bence

Gerard Moreno çok büyük oynuyor. 8 maçta 7 gol 1 asistle takımı sırtlayan lider isim oldu.



Bu arada arkadaşlar, kariyer sizce görsel olarak nasıl ? Bir eksik ya da bir yanlışım varsa eleştiri ve önerilerinizi almaktan zevk duyacağım