Gelecek oyuncular daha güzel olacak emin olabilirsin...
Emre'yi bu sezon düşünmüyorum o yüzden kiralık gönderdim biraz daha gelişmesi parlaması gerek benim için oyun seviyesi biraz düşük kalabiliyor.
Satmadım zaten sadece 1 sezon kiraya verdim. Geliştirirse kendisini öteki sezon aramızda olacak. Ama yerine bir oyuncu bulursam kendisini satmaya yeltenebilirim. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum Emre Çolağın mevkisine...
# Galatasaray Transfer Taaruzuna Başladı #
Onur ALTUN'un raporuyla kadrosunda değişikliğe giden sarı kırmızılı takımda transfer dönemine hızlı bir giriş yapıldı. Galatasaray takımı mevkisi boşalan oyuncuların yerine hücumda etkili fayda sağlayacak futbolcular için girişimlerini başlattı. Ünal Aysal kurmaylarına tüm yetkilerini kullanarak Onur ALTUN'un raporunda vermiş olduğu isimlerin takıma alınması emrini verdi...
Varan 1. ------------> ÖMER TOPRAK <------------ Bayer Leverkusen 04
Kişisel Bilgileri
Tam Adı: Ömer Toprak
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1989 (24 yaşında)
Doğum Yeri: Ravensburg, Batı Almanya
Boyu: 1,86 m
Mevki: Stoper
Galatasaray, Almanya Bundesliga takımlarından Leverkusen'in stoper oyuncusu Ömer Toprak ile 3 yillik anlaşma sağladı. İşte Ömer'in alacağı ücret;
Varan 2. ------------> HUGO ALMEİDA <------------ Serbest Oyuncu
Kişisel Bilgileri
Tam Adı: Hugo Miguel Perreira de Almeida
Doğum Tarihi: 23 Mayıs 1984 (29 yaşında)
Doğum Yeri: Figueira da Foz, Portekiz
Boyu: 1,91 m
Mevki: Santrafor
Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Beşiktaş'ta forma giyen Portekizli yıldız sözleşmesi bittikten sonra serbest kaldı. Bonservisi elinde bulunan yildiz ALTUN'un radarına girdi. Devler Ligi avantajınıda kullanan sarı kırmızılılar Portekizli yildiza 2+1 yillik sözleşme imzalattırdılar.
Varan 3. ------------> SERKAN KIRINTILI <------------ Çaykur Rizespor
Kişisel Bilgileri
Tam Adı: Serkan Kırıntılı
Doğum Tarihi: 15 Şubat 1985 (29 yaşında)
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Boyu: 1,86 m
Mevki: Kaleci
Sarı kırmızılı takımda Eray İşcan'ın performansını beğenmeyen Onur ALTUN verdiği rapor doğrultusunda bu bölgeye takviye 3. bir kalecide istemeyi ihmal etmedi. Onur ALTUN'un Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor forması giyen Serkan Kırıntılı'yı izlemeye aldığı gelen haberler arasındaki yerini aldı.
Varan 4. ------------> ERKAN ZENGİN <------------ Eskişehirspor
Kişisel Bilgileri
Doğum Tarihi: 5 Ağustos 1985 (28 yaşında)
Doğum Yeri: Kulu, Konya, Türkiye
Boyu: 1,80 m
Mevki: Sol açık
Galatasaray da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı kırmızılı takımın bu seferki hedefi Eskişehirspor'un sol açık mevkisinde görev yapan oyuncusu Erkan Zengin. Teknik direktör Onur ALTUN'un bizzat transfer edilmesini istediği Zengin'in alınması için Aysal ve kurmayları kolları sıvadı. Oyuncunun menajeri yaptığı açıklamada Erkan Zengin'e Fenerbahçe'nin de talip olduğunu vurgulayarak oyuncunun bir seçim yapacağını söyledi.
# GALATASARAY HOLLANDA KAMPI 1. ETAP HAZIRLIK KARŞILAŞMALARI #
Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Onur ALTUN ilk etap çalışmaları için Hollanda kampına start verdi. Oyuncularına antremanlarda özel uyarılarda bulunan ALTUN sinirli tavirlariyla taviz vermekten kaçındı. Bütün oyuncuları ile özel olarak ilgilenen teknik direktör Hollanda kampında oyuncuları bir hayli yoracağa benziyor.
# 13.07.2013 FC Den Bosch - GALATASARAY SK #
"Hollanda Kampı Hazırlık Karşılaşması"
~ Maç Verileri ~
# 17.07.2013 FC Emmen - GALATASARAY SK #
~ Maç Verileri ~
# 21.07.2013 De Graafschap - GALATASARAY SK #
~ Maç Verileri ~
# 25.07.2013 PSV - GALATASARAY SK #
~ Maç Verileri ~
Sarı kırmızılı takım ilk etap kamp çalışması için gittiği Hollanda Kampını bitirerek yurda geri döndü. Oyuncuları ile Florya Metin Oktay Tesislerinde bir araya gelen teknik direktör Onur ALTUN futbolcularına yaptığı açıklamadan sonra 3 günlük izin vererek dinlenmelerini istedi. 3 Ağustos tarihinde ikinci etap kamp çalışması için Avusturya'ya gidecek olan sarı kırmızılılar 30.07.2013 tarihinde tekrar top başı yaparak hazırlıklarını sürdürecek.
# AÇIKLAMA #
Bir sonraki güncelleme içeriği;
# 2.Etap Kampı Hazırlık Karşılaşmaları (Avusturya)
# Son Transfer Hamleleri
Takip eden herkese sonsuz teşekkürleri sunarım...