1 ile 30 arası toplam 208 sonuç

Konu: Ricardinho mu Alex mi?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by hurmet
    ya açıkçası alexte ricardnho da hagi nin tırnağı olamaz hadi birazda bunu tartışın

bu zaten kesin olan birşey futbolu bilen biri de buna hayır diyemez zaten hem kariyer hem yetenek olarak.

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Alex Türkiye'deki en iyi yabancı futbolcudur. Avrupa maçlarında da esasında kötü değil, fazla koşmuyor. PSV maçında 2 gol, 1 asist yapmıştı. Milan maçında penaltıdan bir gol atmıştı. Takım kötüyse, Alex de kötü Avrupa'da. Siz hiç tüm takım Avrupa maçında iyiyken Alex'in kötü olduğunu gördünüz mü?

ya arkadaşım hala yok bir gol attı 1 asist yaptı diyorsun o na bakarsan oktay da avrupa da bjk nin en çok gol atan oyuncusu bu mu kıstas kime attı abidik gubidik takımlara genel de alex diyorsun çok iyi de neden sonuncu oldu fb kurtaramadı mı dediğinize göre bu herif süper böyle gözlemciler dahil sahada ki yakalşık 50 kişiyi sonra taraftarları sıraya dizip bununla da yetinmeyip stad dışındaki köftecileri ve en son da kaleciyi çalımlayarak gol atan bir adam müthiş bücür ama avrupa da sadece tls de forma giymiş bir ilah!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Psv zaten hollanda sampiyonu degil!.Psv nasıl abidik gubidik takım oluyor bi türlü anlamadım
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Psv zaten hollanda sampiyonu degil!.Psv nasıl abidik gubidik takım oluyor bi türlü anlamadım

ya arkadaşım 1 maçlık mı bu sizin adamınız cımbızla çekip birşeyi başarı diye çıkarıyorsunuz o zaman sergen alex ten daha iyi buysa kıstas çünkü chelsea ye deplasmanda 2 gol attı o zaman bende iddaa ediyorum sergen alex ten avrupa da daha başarılı ayrıca sergen aklını kullanmış olsa bana göre dünya nın en büyük yeteneklerinden olurmuş fransa nın zidane i portekiz in figo su varsa türkiye nin de sergen i olurmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by scolari12111
    ya arkadaşım 1 maçlık mı bu sizin adamınız cımbızla çekip birşeyi başarı diye çıkarıyorsunuz o zaman sergen alex ten daha iyi buysa kıstas çünkü chelsea ye deplasmanda 2 gol attı o zaman bende iddaa ediyorum sergen alex ten avrupa da daha başarılı ayrıca sergen aklını kullanmış olsa bana göre dünya nın en büyük yeteneklerinden olurmuş fransa nın zidane i portekiz in figo su varsa türkiye nin de sergen i olurmuş.
    Kullansaymıs kimse onun kafasına silah dayayıp kullanma demediki ayrıca Alex e biraz daha objektif bakarsanız taraftar kimliginizi bi kenara bırakırsanız gercekleri daha rahat görürsünüz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri