1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    1 hafta içinde açıklancakmış sponsor.

Galatasaray Gazetesi çıkıyor yakında.

Taç Spor kulübü bize devr olmuş. Yeni ismi Galatasaray Tenis Kulübü olacakmış sanırsam.

Denizbank ile yapılan anlaşmayla ödemeler düzene girmiş.

Bir de şikeden, ırkçılıktan falan bahsetmiş. Laga luga yapıyor işte. Zamanında ben topa girmeyeyim, bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedi. RTE'ye yaranmak için "Galatasaray'ın AKP'ye oy veren 20 milyon küsür taraftarı var" bile dedi. Şimdi bıçak kemiğe dayanınca böyle açıklama yapıyor. Çok geç kaldın çoook. İste bunun için Galatasaray tarihinin en basiretsiz yönetimi diyorum bunlara.
    gs tarihinin en cesur baskanidir aysal aksini inkar eden yakin gecmisteki aciklamalarina bakar gezi olaylari twitter sike olaylarinda hangi klup gsye destek verdi ? bicagin kemige dayandigi yok son 2 haftadir acayip sekilde saldiriyorlar galatasaraya medya olsun tff olsun , daha ne istediginizi bilmiyorsunuz aciklama yapmayinca gs pisirik aciklama yapincada gec kalindi diyorsunuz.

Bir aslanın dişlerini gördüğünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin." Ünal Aysal | 2014-Eylül

açiklamalarin tamami hatasinida kabullenmis aysal oda iyidir..

http://www.youtube.com/watch?vT_HU003lso

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    gs tarihinin en cesur baskanidir aysal aksini inkar eden yakin gecmisteki aciklamalarina bakar gezi olaylari twitter sike olaylarinda hangi klup gsye destek verdi ? bicagin kemige dayandigi yok son 2 haftadir acayip sekilde saldiriyorlar galatasaraya medya olsun tff olsun , daha ne istediginizi bilmiyorsunuz aciklama yapmayinca gs pisirik aciklama yapincada gec kalindi diyorsunuz.

Bir aslanın dişlerini gördüğünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin." Ünal Aysal | 2014-Eylül

açiklamalarin tamami hatasinida kabullenmis aysal oda iyidir..

http://www.youtube.com/watch?vT_HU003lso
    Basketbolda 17 Haziran duruşu diye birşey çıktı. Bizim takım sahaya çıkmadı. Tişört falan bastırıldı. Ne oldu. Kupa Fener'in oldu. 1 sezonluk emek boşa gitti. Oyuncularda moral, motivasyon kalmadı. Bak başbakan demiyorum, çıkıp bir spor bakanı bile açıklama yapmadı. Olay gündemden düştü. Böyle büyük bir olay gündem bile olamadı. Bu yönetim beceriksizliğidir.

Şike olayında ve RTE'ye yaranma konularını açıkça yazdım ki o asıl basiretsizliğin göstergesidir.

Oyuncularına ırkçılık yapıldı. Tek bir şey yapamadı. Ne FT ne Ünal Aysal hiç birşey söylemedi.

Ayrıca şimdiki yönetim kurulu tek kelimeyle rezalet. Bunlar yönetici falan değil kimse kusura bakmasın.

Şimdi bugün söylediği söz taraftarı gaza getirmeye yeter ama yaptıklarının üstünü örtmez. İste sende haklısın abi şimdi aklına geldi ama çok geç kaldı. Düzelir inşallah. Adam gibi bir duruş sergiler yönetim umarım. Ama bu gözler Adnan Polat'ları, Adnan Sezgin'leri gördü. Tabi onlarda iyi bizim Aysal.

Mesaj Yetkileri