1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: "Avrupalı Dardanel 17 Yıl Sonra Süper Lig'de"

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Öncelikle kariyerinde başarılar yeni gördüm konuyu kusura bakma

İlk sezon ve mevcut sezonda ilerleyiş çok güzel. Transferler nokta yerlere yapılmış . O regen'i almanı kesinlikle öneririm. Birde sana tavsiyem sezon sonlarında bolca hazırlık maçları yapman bu sayede iyi ücretler kasaya koyarsın. Seni 2 sezon içerisinde Süper Lig'de görmek istiyoruz.

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Öncelikle kariyerinde başarılar yeni gördüm konuyu kusura bakma

İlk sezon ve mevcut sezonda ilerleyiş çok güzel. Transferler nokta yerlere yapılmış . O regen'i almanı kesinlikle öneririm. Birde sana tavsiyem sezon sonlarında bolca hazırlık maçları yapman bu sayede iyi ücretler kasaya koyarsın. Seni 2 sezon içerisinde Süper Lig'de görmek istiyoruz.
    Teşekkürler hocam önerileriniz için de ayrıca teşekkürler

Arkadaşlar okulların açılmasına az kaldığı için kariyeri hızlandırmaya karar verdim.Öbür türlü haftasonundan haftasonuna güncelleme yapacağım için bu 3 günü hızlıca geçmeyi düşündüm

Kupa Maçlarımız

Lig Maçlarımız

Grubumuzun Puan Durumu

Gençlerimizden de İyi Sonuç

Ömer Faruk Sarıbıyık Sezon Sonu Değerlendirmesi:2009'dan sonra ilk kez 1. Lig'e çıktık.Ama bu sefer sağlam çıkıyoruz.Takımca da Süper Lig için inancımız tam.Ayrıca genç yeteneğimiz Çağatay Rüştü milli takım kadrosuna çağırıldı ve ilk çıktığı maçta (Kuveyt) golünü atmasını bildi.Ayrıca biri Boşnak diğeri Brezilyalı 2 oyuncuyla anlaştık.Özellikle Boşnak olandan umudumuz büyük.Başka genç futbolcular da alacağız.Transferleri toplu açıklamayı düşünüyoruz..Bu arada kupada hep çeyrek finalde 3 büyüklere takılıyoruz.BJK ve Galatasaray'a takıldık bu sene de sıra Fenerbahçe'de Sağlıcakla kalın

Mesaj Yetkileri