1 ile 30 arası toplam 208 sonuç

Konu: Ricardinho mu Alex mi?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Psv zaten hollanda sampiyonu degil!.Psv nasıl abidik gubidik takım oluyor bi türlü anlamadım
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Psv zaten hollanda sampiyonu degil!.Psv nasıl abidik gubidik takım oluyor bi türlü anlamadım

ya arkadaşım 1 maçlık mı bu sizin adamınız cımbızla çekip birşeyi başarı diye çıkarıyorsunuz o zaman sergen alex ten daha iyi buysa kıstas çünkü chelsea ye deplasmanda 2 gol attı o zaman bende iddaa ediyorum sergen alex ten avrupa da daha başarılı ayrıca sergen aklını kullanmış olsa bana göre dünya nın en büyük yeteneklerinden olurmuş fransa nın zidane i portekiz in figo su varsa türkiye nin de sergen i olurmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by scolari12111
    ya arkadaşım 1 maçlık mı bu sizin adamınız cımbızla çekip birşeyi başarı diye çıkarıyorsunuz o zaman sergen alex ten daha iyi buysa kıstas çünkü chelsea ye deplasmanda 2 gol attı o zaman bende iddaa ediyorum sergen alex ten avrupa da daha başarılı ayrıca sergen aklını kullanmış olsa bana göre dünya nın en büyük yeteneklerinden olurmuş fransa nın zidane i portekiz in figo su varsa türkiye nin de sergen i olurmuş.
    Kullansaymıs kimse onun kafasına silah dayayıp kullanma demediki ayrıca Alex e biraz daha objektif bakarsanız taraftar kimliginizi bi kenara bırakırsanız gercekleri daha rahat görürsünüz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri