Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Türkiye 2. Ligi'nde Başarılı Olma Stratejileriniz?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam arkadaşlar söylenebilecek her şeyi söylemişler. Bende regenlerle oynamayı sevdiğimden Türkiyedeki yabancı sıkıntısı işimi çok zorlaştırıyor. Bilmiyorum artık belki FM15 te Almanya alt liglerinden başlayabilirim.

Ben de sana tam Eren Görür'ü ne yaptın diye soracaktım. Zaten kendin açıklamışsın. Bu serideki en büyük favorim o oldu. Hiç beklemediğim bir performans aldım.Forumda da bir çok arkadaşa tavsiye ettim. Onu bırakma ve karar verme özelliğini geliştirmeye bak. Ben 12 ye kadar çıkarmıştım diye hatırlıyorum. En kötü özelliği çok ofsayta düşmesi. Süper ligde bile alttan gelecek olan kaliteli bir regen gelene kadar seni rahat idare edecektir. Kendisi Süper ligde bile gol kralı oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Büyük takimlarda oynamak istiyorum diyip duruyor Eren. Ust lige cikarsam muhtemelen takim degistirecegim.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Play-off'ta fazla zorlanmadan hatta maglubiyet almadan ust lige cikmayi basardik. Yeni sozlesme imzaladim. Mersin I.Y. ligden dustu diye teklif yaptim ama beni istemediler.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Süper ligde oynayacağın zaman istemez
    Adam trabzonda bile oynamış biri haliyle istiyor
    Bu sezonda malatyada devam edecek bir yıllık sözleşme imzaladı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Konuyu toparlayalim. Bu ligde basari icin yapilmasi gerekenler, sizlerin de yardimiyla soyle ozetlenebilir :

1. Ozellikle fizik gucu yuksek oyuncular yasina bakmaksizin kiralanacak.

2. Sezon basinda mumkunse klasik 4-4-2 ya da 4-5-1 taktiklerine takim alisincaya kadar sabredilecek. Yuklen komutu cok basarili oluyor.

3. Ozellikle top kontrol antrenmani ile takim cok iyi oynamaya basliyor. Sezon arasinda full top kontrolu antrenmani yaptirin.

4. Oyuncularin hepsi ile olmasa da bazilarini elestirin veya ovun.

5. Arada takima hitaben konuşma yapin.

6. Huzuru bozmamasi icin oynatmadiginiz kiralik oyuncular varsa takimina hemen geri gonderin.

7. Kosu yoluna pas taktigi ile oynayin.

8. Mac icinde eger hava toplarinda etkili degilseniz yerden ortalar secenegini isaretleyin ya da yerden oynuyorsaniz ve hava toplarinda iyiyseniz havadan ortayi isretleyin. Tum liglerde gecerli ama alt ligde bu degisiklikler cok etkili oluyor.
    Last edited by Flawless Victory : 12.Eylül.2014 at 17:58

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri