1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Pkk'ya Adam Çağırma(1. ağızdan)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    aferin sana aferin
    zaten senin gibiler yüzünden ülke şu an bu halde
    Ben kürdüm ama hiçbir zamanda pkk yı desteklemedim desteklememde
    Yıllarca kendimize yunanistanı düşman olarak gördük ama 17 ağustos depreminde ilk gelen yunanistan oldu
    senin gibilerin fikirleri yüzünden bu ülke bu halde
    Walla senin gibi düşünenlere acıyorum
    Benim çocukluğum doğuda geçti.tam olayların hat safhada olduğu zaman daha küçücük bir çocukken olayların arasında kaldım
    Çatışma yüzünden okuldan eve gidemediğimiz zamanlar oldu.Ama hiç bir zaman bu ülkeye ihanet etmedim etmemde.sen orda rahat yatağında yatarken biz orada savaşın orasında büyüdük ve inandığım bir şey var bu ülkeye senden ve senin gibi düşünenlerden daha fazla yararım olacaktır

walla onur özür diledi.herkez hata yapabilir.başbakan bile demiyormu "deeğiştim değiştim gelişerek değiştim"onurda özürünü diledi.özürü kabul etmek büyüklüktür.
    ama bana göre bu ülkeye yararın cheye mao ya tapmakla olmaz.
    dipnot:nacizane benim fikrim...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    walla onur özür diledi.herkez hata yapabilir.başbakan bile demiyormu "deeğiştim değiştim gelişerek değiştim"onurda özürünü diledi.özürü kabul etmek büyüklüktür.
    ama bana göre bu ülkeye yararın cheye mao ya tapmakla olmaz.
    dipnot:nacizane benim fikrim...
    Ülkeye yararım sizin ocaklarda sabah akşam oturmaklamı olacak

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    Ülkeye yararım sizin ocaklarda sabah akşam oturmaklamı olacak
    güldürme beni ocakta sabah akşam oturmaklamı.orda bizim orda verdiğimiz seminerlerin yarısını tkpde bulamazssın.hiçbirşey yapmasan allah adını zikredip bir iki rekat yüzünü secdeye koyarsın.
    sana başımdan geçen bir olayı anlatayım.bir gün pirinçhanda oturuyordum bursada olanlar bilir.neyse oranın nargilesi mükemmel ötesidir.orda nargile içerken içeriye bağararak birileri girdi israilin lübnana girmemesi imza kampayası topluyorlardı.benim yakamda da 3 hilal rozeti vardı seminerden çıkmışım.neyse ben sordum nedir neyin nesidir diye anlattılar.BENDE İMZA ATTIM.çünkü bu olaya bende karşıyım.neyse laf lafı açtı bana tkpye gelip ortamı gör diye söz verdirdiler.bende orda neler yapılır diye çok merak ettim.biz söz verdimi tutarız dedim.gerekirse ölürüm dedim.herkez gitme dedi ama helleşip gittim.orda oturdum kendimi tanıttım bana anlatmaya başladılar.burda seminer verilir(gittiğimde en son semineri 2 ay önce vermişler.)ondan sonra burası karanlık oda lambaları yakabilirmiyim dedim hayır dediler içerden resmen leş kokusuna benzer koku geliyordu.bir açtım yerde kedi leşleri satanist işaretleri duvarlarda kanlar.dedim bunlar ne bizim grubumuzda satanist arkadaşlar var filan dedi birde aramızdaki çakallara cezasını verdiğimiz oda dedi((laf birde bize faşist derler).bir odada bir kız bir erkek yanlız kalmış çırılçıplak sevişiyorlar.biz odaya girdik hiç istiflerini bozmadılar ben hemen odadan çıktım burası neresi dedim çiftlerin kaldığı yer dediler.ben hayretler içinde kaldım oda bana şaşırdı bunda ne var diye.
    onu gördükten sonra direk çıktım ocağa gittim o ufak çayımı yudumladım oksijenimi içime doya doya çektim rahatladım.
    yukarıda yazdıklarım sanada normal geliyorsa devam edebilirsin.ülkeye çok faydan olur....

Mesaj Yetkileri