1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: "Avrupalı Dardanel 17 Yıl Sonra Süper Lig'de"

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam kusura bakma kariyeri yeni farkettim.

Benim dikkatimi çeken Emre çolağı nasıl ikna ettin. Adamın istediği maaşı veremediğimden ben iki kez alamadım. En son 3.sünde alabildim.
    Gerçekten çok şanslısın. Galatasarayla kardeş klüp olman bir yana oyuncularını rahat alman bir yana.
    Bu sene zaten çıkabileceğini düşünüyorum. Hatta bu kadronun üzerine koymana bile gerek kalmadan ilk seneden Avrupaya gidebilirsin.
    NOT: Yanlış anlama sadece meraktan soruyorum. Belki benim maaş bütçemin düşüklüğündende olabilirde merak ettim.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Güzel Enstantane Olmuş 17 Galibiyet ve 17 Puanlık Fark Güzel Denk Gelmiş
    Ayrıca (Süper Lig'e çıkarsak)17 yıl sonra ilk kez Süper Lig'de mücadele edeceğiz

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam kusura bakma kariyeri yeni farkettim.

Benim dikkatimi çeken Emre çolağı nasıl ikna ettin. Adamın istediği maaşı veremediğimden ben iki kez alamadım. En son 3.sünde alabildim.
    Gerçekten çok şanslısın. Galatasarayla kardeş klüp olman bir yana oyuncularını rahat alman bir yana.
    Bu sene zaten çıkabileceğini düşünüyorum. Hatta bu kadronun üzerine koymana bile gerek kalmadan ilk seneden Avrupaya gidebilirsin.
    NOT: Yanlış anlama sadece meraktan soruyorum. Belki benim maaş bütçemin düşüklüğündende olabilirde merak ettim.
    Estağfurullah hocam.Kardeş takımdaki oyuncular gelmeye daha istekli olduğundan yararlandık ve ilk sezon da satılıktı (Hangi akla hizmet koydularsa ) %0 maaşla ikna ettik ve galibiyetlerden gelen paralar sayesinde 2. sezon da istediği maaşı verecek bütçeye sahip olduk (biraz da gelecekteki vaatlerin etkisi var ) Bide transferlerde çoğunu bedavaya anlaştığımız için bütçeyi maaş bütçesine daha fazla olacak şekilde ayarladığımız için çok sıkıntı çekmedik.Sağolsun eski başkan da destek sağladı

Mesaj Yetkileri