1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Önce Süper lig maçlarını ve transfer geçmişimizi paylaşayım. Bir sonraki mesaj da ise tamamını çelsi ye ayırayım. Çelsi maçı hariç tüm lig maçlarını asistana verdim.

Rakibimiz Gaziantep oldu. İlk maçımızı deplasmanda yapacağız.

Ve gelelim transfer geçmişimize. İki oyuncu aldık.

Bu Mahmut Öztürkü çizmemin nedeni ise adama aylık 300.000 TL teklif olmasına rağmen onu kabul etmeyipte gidip 180.000 Tl yi kabul etmesinden dolayı göstermek amacındaydım.
    Yine kiralıklardan iyi para kazandık.İlk transfer döneminde kiralıklardan 57.346.500 TL kazanmıştık. Şimdiki kiralıklardan da 22.638.700 TL kazandık. Yani bir yılda şimdilik toplamda 79.985.200 TL kazandık.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Gelen ik oyuncumuzun profili

Belki ilk kez iyi ki direkler varmış dedim. Jose deli olmuştur maç sonunda. Ne demek ya tam 6 şutları direkten döndü. Kim okuduysa iyi okumuş.

Maç sonunda kötü oynayan 4 oyuncuma 2 haftalık maaş kesintisi verdim. Arkadaşlar bahane olarak bakın ne dediler. Dördü de aynı kelimeleri kullandılar.

Tabiki affetmedim onlarda cezalarını kabul ettiler. Bu arada Antalya maçı bu Çelsi maçından sonra oynandı. Ve Bruno kendine çeki düzen vermiş gibi duruyor.
    Bursa Leo kardeşim gittikten sonra çoştu işte bir faklı maçı daha.
    Bu arada bu klip türksportal forumdan Leoya gitsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Klip çıkmamış bir daha ekleyim.

Not: Düzenleden yapamadım mecburen yeni mesaj attım. Modlarım düzenlerlerse bu mesajı silebilirler.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Klip çıkmamış bir daha ekleyim.
    http://www.izlesene.com/video/tugba-...i-asker/248265
    Not: Düzenleden yapamadım mecburen yeni mesaj attım. Modlarım düzenlerlerse bu mesajı silebilirler. Youtube link çalışmıyormu acaba?

Mesaj Yetkileri