-
Maçta kötü oynadık diyemeyiz. Sadece hücum olarak istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bu takım şuan ki mevcut kadrosuyla 4-2-3-1 ya da 4-4-1-1'den başka bir taktik oynayamaz kesinlikle. Dün kanatsız sistemde Tarık ve Veysel çok zorlandı. Özellikle Veysel, hep iki oyuncuyu karşılamak zorunda kaldı. Zaman zaman Dzemaili yardıma gelse de genellikle sağ kanat hep aksadı. Veysel de ağır kaldı.
Bu takımın birinci forveti Umut ya da Pandev olmalı. Burak'ın zerre kadar hakkı yok ilk 11'de oynamaya. Ben bu kadar isteksiz ve hazır lopçu bir oyuncu görmedim arkadaş. Sadece bu sezon için değil, geçen sezonda dünya yıldızı adam Drogba bile geriye dönüp takım savunmasına yardım ederken, Burak efendi ilerde yürür vaziyette top bekliyordu ayağına. Şuan ki durumda Burak'ın takımdan kesilip birazcık aklı başına gelmesi lazım. Eğer GS'ın oyuncusuysan hiç bir zaman mücadeleden kaçmayacaksın arkadaş !!
Aynı zamanda Selçuk için de benzer şeyleri söyleyebiliriz. İlk başlarda savunmuştum kendisini fakat gerçekten ben ve benim gibi kendisini destekleyen taraftarları da kaybederse hepten bitirir kendisini. Dün gerçekten son derece kötü oynadı. Fiziksel ve mental açıdan sahada yoktu.
Genel bir değerlendirmeyle; takım olarak geçen sezona oranla daha iyi savunma yapıyoruz. Fakat hücumda rakibin direncini kıracak kalitede bir oyun sahaya yansıtamadığımız için zaman zaman pozisyon verebiliyoruz. Ayrıca çok ağır oynuyoruz takım olarak. Öncelikle fizik kondisyon şart bu takıma, bunu sezon başında halletmemiz lazımdı fakat ne yaptılar kamp döneminde orası da ayrı bir soru işareti. Maçta kötü oynadık diyemeyiz. Sadece hücum olarak istediklerimizi sahaya yansıtamadık.
Mesaj Yetkileri