Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 52.00%
  • Berabere

10 40.00%
  • Anderlecht

2 8.00%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 173 sonuç

Konu: Galatasaray 1-1 Anderlecht | Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. Maç

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Selçuk, Telles ve Snayderin kesik yemesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Dua edelim iyi yırttık adamlar 2'lik 3'lük yapabilecekken 1-1 bitti. Sağ beklerini çok beğendim.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Burak`i o kadar savunuyorum, her seferinde beni utandirmayi basariyor.Rezaletti bugun.Attigi gol umrumda falan degil, onu da atamazsa amator kumeye gitsin bir zahmet.

Chedjou`ya helal olsun, gol onundur!

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Taraftara yazıklar olsun iyi günde şak şak ilk kötü sonuca yuhalamalar harbi yazık bu zihniyete acıyorum. Melo her yerdeydi her yere bastı helal olsun. Çedcu kimsenin yapamadığını yaptı. Bruma ve sneijder çabaladı. Eboue nin yeri çok belli. Veysel falan çare değil. Tarık 1-2 hafta sonra daha iyi duruma gelecek gibi duruyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Chedjou var ya Chedjou,her yerinden öpüyorum.

Maç ile ilgili yorum yapmak gerekirse,şut çekmedik.Her an pas pas pas,çok kötü bir özellik edinmiş bizim takım,şut çekilecek yerde pas veriyorlar,çıldırdım televizyon başında.Tarık'ın transferini en çok eleştiren bendim ama oyuna girer girmez farkını gösterdi,sol bek ona emanet olur bir kaç maç sonra.Neyse kaybetmemek önemliydi,ekstra bir oyuncunun ekstra çabasıyla sonucu bulduk ve kaybetmedik.Gecenin en güzel yanı da bu.

Ayrıca Bruma'da çok hareketlendirdi oyunu,dolandı durdu,Prandelli Bruma'yı kullanırsa Bruma çok katkı sağlar bize,golden önce Chedjou'ya attığı pas çok güzeldi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Türkiye futbolu patinaj yapmaya devam ediyor...

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    1-1 biten sıkıcı bir maç olur diye tahmin ediyorum. Ama yinede

VURDUĞUN GOL OLSUN GALATASARAY
    [YOUTUBE="VKwBFGuzpMg"][/YOUTUBE]

Ehehehehehe yine iyi yırttık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chedjou gerçekten top diye oynar Selçuk'u falan ya. Adam yapacağınız işi dedi ve gitti resmen asist yaptı. Gerçekten çok kaliteli bir stoper olduğunu belli ediyor. Geçen sene sakat sakat oynadığını biliyorum ve bu sene gerçekten de gösteriyor kalitesini. Oynadığımız 5 maçta da takımın en iyisiydi ki Semih'in de bol bol arkasını topluyor.

Melo harikaydı, çok iyi toplar kesti, çok iyi dikine oynadı, çokta iyi oyunun yönünü değiştirdi. Yeri gelince takımı da hareketlendirdi dikine dribblinglerle. Ama adam orta sahada yalnızları oynuyor. Selçuk falan kontra oynayan anadolu takımında uzun top atsın mümkünse kalan kariyerinde.

Dzemaili 70'ten sonra falan cok yoruldu. Fiziksel olarak zaten ağır bir topçu ama kondüsyon problemi vardı.

Burak cömertce harcamaya devam etti her zaman ki gibi. Takım oyunu adamın 0. Takımı oyuna katma 0. İlerde dikiliyor öyle. Affedersiniz ama bende o kadar defansın arasında gezsem, 1-2 koşu yapsam bende atarım o kadar gol. Pas oyunu oynayacaksanız Elmander gibi, Drogba gibi oyuna katmanız lazım diğer herkesi. Asist özelliğiniz olmalı. Pandev tek santrafor çok daha iyi iş yapar.

Selçuk o kadar rezaletti ki. Yediğimiz golde yaptığı savunma halı saha maçı kıvamındaydı. Bütün maç aynı şekilde savunma yaptı kaç defa ekarte edildi ben sayamadım. Selçuk'un yapması gereken bütün dikine ve diagonal pasları Chedjou yaptı sağolsun.

Sneijder futbol aklı olarak yanında kimseyi bulamamanın hüznünü bence fazlasıyla yaşıyor. Doğru düzgün ne koşu yapan var, ne tek top oynamayı bilen var. Komik oluyor bence. Yine de ekstra işler yaptı, bol bol pres yaptı, savunma görevini minimum düzeyde aksattı, hücumu da elinden geldiğince çekip çevirmeye sorumluluk almaya çalıştı. Net 2 asistini yediler net pozisyonlarda arkadaşları.

Tarık ayrıca Telles'e göre çok daha başarılıydı.

Pandev de uyum sorunu yaşıyor ama oyunda kaldığı sürede Burak'tan 10 kat daha etkiliydi açıkçası. Burak hiç bir şey yapmıyor ama hala oynamaya devam ediyor..

Prandelli isime göre kadro yapmaya devam ediyor ve böyle giderse gerçekten de iyi olmayacak. Mancini kadar iyi bir taktisyen olmadığı da bence ayan beyan ortada. Mancini hem savunma hem de hücum anlamında fazlasıyla iyi teşhis koyup, müdahele ediyordu. Prandelli'de aynı cesareti falan göremedim. Adama demişler ki Burak, Selçuk falan takımın en iyileri oynat. O da oynatıyor gibi bir hali var. Prandelli kanatsız oynatmaya devam ederse Galatasaray'ı hücum varyasyonları Burak gibi bir forvet yüzünden de pek çeşitli olamayacak.. Burak, Selçuk falan kesik yemeliler kesinlikle. Prandelli ise hakedene formayı vermeli ve bir oyun şablonu oturtmalı. Mesela Mancini 3-5-2 de bu şablonu oturtmuş, herkese bir görev vermişti. Ceyhun rakibi ilk karşılayan oyuncu vb. Su an ise takım da kimse ne yapacağını net olarak bilmiyor. Herkes bireysel çabalıyor, e kanat bindirmesi de olmayınca oyun sıkışıyor ve Selçuk'un Burak'ı görmesiyle atak sonlanıyor ya da pas hatası yapıyoruz. Ekstra bir şeyler olmuyor..
    Last edited by Nocna Mora : 17.Eylül.2014 at 00:58
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Basiretsiz, aşağılık ultraslan. Kimse bana bunları savunmasın. Bunlar taraftar falan değil. Ne yani Veysel'i ıslıklayınca yetenek mi gelecek ne olacak. Aşağılıklar !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Semih, Chedjou ,Melo maçta iyiydi , Dzemaili veSnejder de tırmaladı. Yalnız birşey dikkatimi çekti.Bence Selçuk'ta özgüven kaybı var.Eğer 1-2 asist yapıp 1 gol atarsa olumlu anlamda büyük bir değişme olabilir Selçuk'ta. Burak bildiğimiz Burak. 5 yakalarsa 2 atsa şapkayı göğe atalım

Bu arada değinmeden geçemeyeceğim, Anderlecht'in bu projesini kim yaptıysa helal olsun.Adamların sahada hep çoluk çocuk dolu ama hepsi zıpkın gibi maşallah.Belçika milli takımı hakkında benim fikrim "2-3 yıl içinde Avrupa şampiyonluğuna bile oynayabilir" şeklindeydi.Bunu kulüp bazında da başarmışlar.Helal olsun.Biz de hala 24 yaşındaki adamlara genç oyuncu diyelim 20 yaşını geçmeden paf takımdan çıkarmayalım. Geçen hafta İzlanda dersi vermişti ama bu gece de anderlecht bize ders tekrarı yaptırdı resmen
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Semih, Chedjou ,Melo maçta iyiydi , Dzemaili veSnejder de tırmaladı. Yalnız birşey dikkatimi çekti.Bence Selçuk'ta özgüven kaybı var.Eğer 1-2 asist yapıp 1 gol atarsa olumlu anlamda büyük bir değişme olabilir Selçuk'ta. Burak bildiğimiz Burak. 5 yakalarsa 2 atsa şapkayı göğe atalım

Bu arada değinmeden geçemeyeceğim, Anderlecht'in bu projesini kim yaptıysa helal olsun.Adamların sahada hep çoluk çocuk dolu ama hepsi zıpkın gibi maşallah.Belçika milli takımı hakkında benim fikrim "2-3 yıl içinde Avrupa şampiyonluğuna bile oynayabilir" şeklindeydi.Bunu kulüp bazında da başarmışlar.Helal olsun.Biz de hala 24 yaşındaki adamlara genç oyuncu diyelim 20 yaşını geçmeden paf takımdan çıkarmayalım. Geçen hafta İzlanda dersi vermişti ama bu gece de anderlecht bize ders tekrarı yaptırdı resmen
    Kafa yapımızı değiştirmeliyiz kesinlikle..Altyapıya yatırım yapıyor büyük takımlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bir de bana mı öyle geldi yoksa Sneijder defansif anlamda da SelçukTtan çok mu koştu ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post

Özel ders verdiler hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Adamların attığı golde Selçuk'u dikkatle izleyin. Kendini basket maçında sanıyor arkadaş.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla diyeceğim tek şey var ; 4-2-3-1

Başka çare yok,kimse gelip satırlar boyu taktik-teknik şeyler açıklamasın.Bu takımın ilacı 4-2-3-1'dir,ileride ki üçlü Bruma-Sneijder-Olcan olsun geri kalan kimse umrumda değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Sneijder futbol aklı olarak yanında kimseyi bulamamanın hüznünü bence fazlasıyla yaşıyor. Doğru düzgün ne koşu yapan var, ne tek top oynamayı bilen var. Komik oluyor bence. Yine de ekstra işler yaptı, bol bol pres yaptı, savunma görevini minimum düzeyde aksattı, hücumu da elinden geldiğince çekip çevirmeye sorumluluk almaya çalıştı. Net 2 asistini yediler net pozisyonlarda arkadaşları.

Prandelli isime göre kadro yapmaya devam ediyor açıkçası ve böyle giderse gerçekten de iyi olmayacak. Mancini kadar iyi bir taktisyen olmadığını da belli ediyor açıkçası. Mancini hem savunma hem de hücum anlamında fazlasıyla iyi teşhis koyup, müdahele ediyordu. Prandelli'de aynı cesareti falan göremedim. Adama demişler ki Burak, Selçuk falan takımın en iyileri oynat. O da oynatıyor gibi bir hali var. Prandelli kanatsız oynatmaya devam ederse Galatasaray'ı hücum varyasyonları Burak gibi bir forvet yüzünden de pek çeşitli olamayacak..
    Çok güzel ifade etmişsin, harfi harfine katılıyorum.

Dortmund 2-0 almış bu arada.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Heh Sneijder çok iyi söyledi taraftara. Bizi hep desteklesinler, ıslıklar falan olduğunda bizi de tamamen bozuyor dedi. Ya arkadaş kritik durum gol arıyoruz pozisyon anında takımı ıslıklıyorlar. Hey Allah'ım delirdim oturduğum yerde. Yahu tepki koy, maçın sonunda sahaya dal linç et herkesi ama maç içinde sabote etme şu takımı ya.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sneijderin pandevin selçuğun telles veyselin yapamadığını şecu yaptı helal olsun adama geçen sene de zannedersen danny asist yapmıştı
    tarık oyuna girince biraz hareketlilik geldi keşke onunla başlasaydı
    selçuk burak ikilisi biraz dinlendirilmeli ikisinde de nası olsa takım kurulurken ilk bizim ismimiz tahtaya yazııyor havası var burakın kendini atma huyu hala geçmemiş iki kere gol kralı oldun be adam bırak bu işleri artık
    orijinal bi sağ bek de lazım belki hamit oraya konsa bişeyler yapabilir ama o da orijinal değil ama bana en mantıklısı hamit geliyor dortmund arsenal otobana çevirir sağ beki telles kısmına değinmiyorum bile

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Selcuk cikinca sneijder iyi oynamaya basladi , selcuk takimi acayip baltaliyor umarim yedek kalir , demistim takim yavas diye bruma girince nasilda hizlandik bruma surekli oynamali prandelli gormustur, ben hocaya inaniyorum iyi isler yapcagimiza inaniyorum suan icin daha erken hersey... ve son olarak Tanri chejdouya zeval vermesin tas gibi stoper.

Nesil
    2007

Chedjou'ya geçen sene söylediklerimi geri alıyorum, bu sene çok iyi başladı devam da ediyor maşallah

Bekler devamlı gidip gelmiyor. Telles sayesinde 10 kişi oynadık resmen. Veysel yerine Tarık'la başlasa keşke diyordum Telles daha kötüymüş. Veysel'de pek yetenek yok ama uğraşıyor Telles'in ne yaptığı belli değil. Biz adamı kendini geliştirsin diye alıyoruz adam geriye gidiyor. Tarık çok daha iyi şu anda Telles'den.

Orta sahada da Selçuk cidden artık hiç çekilmiyor. Acil kesik yemesi lazım. Normalde birine bir şey yapamadığı için kızmam, yeteneği bellidir derim. Veysel'in yeteneği belli misal ona kızmam. Ama Selçuk'un yapabilecekleri bunlar değil, çok daha fazlası. Kendisi ve bizim için biraz kenarda oturup kafasını toplasın. Melo ve Sneijder iyiydi. Xhemaili ve Pandev biraz daha takıma alışmalılar. Burak bildiğimiz gibi ona da pek kızmıyorum, Burak bu. Bruma da girdikten sonra fena değildi.

Kısaca Telles ve Selçuk'a acilen elveda demeliyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

Sneijder futbol aklı olarak yanında kimseyi bulamamanın hüznünü bence fazlasıyla yaşıyor. Doğru düzgün ne koşu yapan var, ne tek top oynamayı bilen var. Komik oluyor bence.
    Öyle bir an oldu ki Sneijder Dzemaili'ye verdi,sol kanada doğru koşuya başladı Dzemaili topu Pandev'e aktardı,Sneijder koşuya devam etti,Pandev Sneijder'ın önüne attı topu ve atak devam etti.

Bunu herkes yapabilir ama önemli olan bu anlattığım paslaşmanın 5 saniye bile sürmeden gerçekleşmesiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 maç kötü oynadı diye casillas bile hayvanlar gibi eleştiriliyor seyirci ona tepki gösteriyorsa bırakın da gs taraftarı 3 sezondur hiçbir şey yapmayan selçuk oyundan çıkarken tepkisini koysun. yabancı sınırı olmasa ilk 18e giremeyecek topcu.
    güzel söylemis soyleyen kısı. savunulacak bir tarafı kalmadı cünkü artık Selcuk'un.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu selçuk oynamasın artık ya dzemaili de melo da kat kat iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Sneijder bugun harika oynadi bana gore.Takim bu kadar berbat olunca bu adam ne yapsin? Hele Burak`a verdigi muazzam bir pas var ki, her zaman bencil oynayan Burak`in o pozisyonda topu markajda olan Umut`a verecegi tuttu.Tarik-Bruma gibi tempo yapan adamlarla baslamaliydik maca.Bir de baski yedigimizde amator takim gibi pas hatalari yapiyoruz, bir degil iki degil, sayisiz...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    galatasarayıon oynadığı futbol gözönünde buundurarak en beraberlik gibi gözüküyor ama en az beraberlik alınması lazım
    bu arada maç öncesi kurduğum cümlede haklılığımdan ziyade bu cümle yapısını nası kurdum la ben okuyunca kendimden utandım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Dzemaili iyi olacak, bunu belli ediyor ama henüz hiç hazır değil. Pandev ise çok bitik gözüktü. Toparlanması baya zaman alacak gibi ki o süreç tersine de işleyebilir.

Melo, Muslera, Sneijder'ın ölüsü, Chedjou, Bruma ve Olcan her maç tahtaya ismi direk yazılması gereken oyuncular.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Öyle bir an oldu ki Sneijder Dzemaili'ye verdi,sol kanada doğru koşuya başladı Dzemaili topu Pandev'e aktardı,Sneijder koşuya devam etti,Pandev Sneijder'ın önüne attı topu ve atak devam etti.

Bunu herkes yapabilir ama önemli olan bu anlattığım paslaşmanın 5 saniye bile sürmeden gerçekleşmesiydi.
    Burak ve Selçuk'un versiyonunda ise olay şu oluyor. Selçuk al ver yapa yapa yaklaşık 2-3 dakika da rakip yarı sahanın ortalarına geliyor. Burak'la göz göze geliyorlar. Burak koşu yapmaya başlıyor, Selçuk havadan bir L1+üçgen tadında bir pas atıyor ve OFSAYT. Bütün hücum organizasyonu Galatasaray'ın ne yazık ki bu.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Gerek takımımızın başındaki tecrübeli hocamız Prandelli, gerekse mevcut kadromuz ve yıldızlarımızla bu gruptaki 3 rakibimizi de yenecek güçteyiz. İş ki oyuncular Galatasaray Ruhu'na yakışır oynasın, sahada son terine kadar mücadele etsinler. Biraz da kura şansı oldu mu ; tüm bu faktörler birleşirse yarı final bile yaparız. Ben umutluyum bu takımdan.

Anderlecht tehlikeli bir ekip. Hücumda Mitrovic-Praet-Bruno 3'lüsüne çözüm getiremezsek sıkıntı yaşayabiliriz. Kanatlardan atak yememek için solda Telles, sağda Tarık oynamalı. Veysel çok ağır kalıyor. Stoperlerimiz bu seneye güzel başladı maşallah. Ayrıca sistem de 4-2-3-1 olmalı. Yoksa Anderlecht kanatlardan vurabilir.

Skor olarak tahminim 2-0 GS lehine.
    Maçtan önceki yorumumda, skor haricinde yanıltmadılar ne yazık ki. 4-1-2-1-2 başlamak intihar olurdu ve Prandelli malesef bunu yaptı. Yani anlamadığım şey ; yılların tecrübesi ve birimi var Prandelli'de, bizim gördüğümüzü O nasıl göremiyor hayret edilesi bir durum. Daha maçın başında belli olan birşeydi bu, adamlar genç ve hızlı oyuncularıyla Veysel'in kanadından vurdukça vurdular, nihayetinde aynı kanattan -Praet'in insiyatifiyle- hak ettikleri golü buldular. Geç bile kaldılar. Daha sonra da net fırsatlar yakalayıp harcadılar cömertce, futbol şansı mı yoksa rakibin beceriksizliği mi artık bilemeyiz. 4-2-3-1e dönüp Bruma'yı oyuna alınca görmek istediğimiz takım ve oyun bir anda ortaya çıktı. Chedjou'nun ekstra katkısıyla golü bulduk. Golü Burak atmış da olsa kesinlikle benim gözümde gol Chedjou'nun golüdür. Daha erken bir dakikada bulsaydık golü, devamı gelebilirdi.

Yeni transferler Pandev ve Dzemaili bariz uyum sorunu yaşıyorlar, çok açık şekilde belli oluyor.

1 puan, hiç puansız ayrılmaktan iyidir. Maçı kazanmayı haketmedik. Onun için zerre kadar da üzülmedim açıkçası. Selçuk'un çıkarken ıslıklanması da iyi oldu.

Bu sezon bu forvet hattına daha çok küfürler edeceğiz belli ki. Allah hepimize sabır versin beyler

Bu arada Dortmund da Arsenali 2-0'la geçmiş. Bu futbolla işimiz zor, hakkımızda hayırlısı..

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Maç için bişey demeyeceğim sizler anlatıyorsunuz zaten. Bu ultrAslan bozuntusunun ne halt olduğunu biliyorduk, iyice belli ettiler. Top bize geliyor adamlar ıslıklıyorlar, Selçuk'tan ne kadar tiksinsem de onu yuhlamalar, ıslıklamalar. Passolig'e tepki verip 90 dakika boyunca 1 dakika destek yapmayan taraftar. Takım'ı desteklemeyip TFF'ye laf atcaksan gelme kardeşim maça. Arkaya dönmeler felan. Dönseniz kaç yazıcak? Demirören ben istifa ediyorum mu diyecek?

Kısaca yazıklar olsun böyle taraftara. İyi gün taraftarı sizi.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri