1 ile 30 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Rodi Mood very good diyorum sana dostum neler yapmışız yokluğumuzda avrupada ligde dolu dizgin gidiyoruz maşallahın var haa

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    Rodi şampiyonluk yakın, meş'aleleri yakıyoruz. Birşeyi çok merak ettim. Avrupa kupalarında 4 tane altyapı - 8 tane de ülkede yetişmiş oyuncu isteniyor. Kayıt zorlamıyormu?
    Kayıtta ufa ktefek sıkıntılar oluyor , şuanda 23 kişilik kayda 22 + 1 boşluk yaptım. Ancak genelde ben genç oyuncu transfer ettiğim için sıkıntı olmuyor. Ülkede yetişmiş oyuncular içinse Büyük Britanya da yetişen tüm oyuncuları kapsıyor. O açıdan sorun omuyor İngiliz,İrlandalı,Galli vs.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrikler dostum. Bizim için öncelik Seltiğe acı bir tecrübe yaşatmaktır. Onların önünde fark atarak şampiyon olmak süper olur. Tadından yenmez.
    Dediğim gibi Wien son dakika süprizi yapmazsa Sevilla ile oynarız.
    Seltikten önce asıl amacım playy-offlara girerken +15 fark oluşturmak , böylece play-offlar gazozuna maça döner bizde Seltike rahat rahat ...
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Rodi Mood very good diyorum sana dostum neler yapmışız yokluğumuzda avrupada ligde dolu dizgin gidiyoruz maşallahın var haa
    Alemlerin adamı dönmüş İstediğimiz yere doğru gidiyoruz bakalım sonumuz nasıl olacak

Mesaj Yetkileri