Güncelleme biraz gecikti ama alt lig olduğu için sizi fazla sıkmadan çabucak geçmek istedim.Ligi 2.bitirdik, playoff oynadık ve Seri B'ye çıkmayı başardık.
Fikstürlerden birisini özellikle paylaşmak istiyorum. Ragnar hocaya ayıp olacak gibi ama kusura bakma artık üstat. Ezeli rakibimiz Lecce'yi deplasmanda 6-2 yenince teknik direktöre de güle güle dendi.
Ligi bitirdiğimizde oluşan puan durumu
Playoff Turları
Rekor kırdık üstüne yönetimden tebriği aldık.
Takım İstatistikleri
Urias Hocam saol desteğin için, takım başarıya aç, senin getiremediğin devamı ben getiricem inşallah.. Bunun yanı sıra Arma'yı tek forvet kullandım fakat tam olarak istediğim verimi alamadım desem yeridir zaman zaman Napoli daha etkili olunca onu kullandım.
Fena olmayan bir dönem geçirdik, şampiyon olmak isterdik fakat playofftan önceki haftalardak istikrarsızlığımız yüzünden bunu başaramadık, yinede playofflarda kaya gibiydik ve Seri B'ye çıkmayı başardık, buraya kadar transfersiz geldik fakat bu saatten sonra takıma transfer şart, kiralık olarak beğendiğim futbolcular var onların kiralık sözleşmelerini uzatmaya çalışıcam bunun yanı sıra elimdeki futbolcuları cüzi fiyatlara elden çıkarmaya çalışıcam ki bütçe oluşabilsin, takım çok zengin değil açıkcası.. Transfer dönemini elimizden geldiği kadar verimli kullanmaya çalışıcaz, güncellemeleri ara ara vericem.