Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Play-off diyor bana ya , o puanı farkını kapattırıp şampiyon olamazsan kapat kariyeri kapat kapat
bilerek orda bıraktım ama sonraki maçta garantiledik hocam

Sezon Sonuna Kadar Fikstürümüz

Puan Durumumuz

Oyuncu Verileri

Taraftardan Takımımıza Karşılama

Ayrıca Ziraat Türkiye Kupasını'da Kaldırdık ve Taraftarımıza Çifte Bayram Yaşattık

ZTK Oyuncu Verileri

Geleneksel Sezon Sonu Değerlendirmesi
Hem Türkiye Kupası hem de PTT 1. Lig'i kazanıp çifte yaptık.Hem de ilk kez Avrupa'ya çıkmanın heyecanını yaşıyoruz.Sezon başında yerime başkalarının geleceği söylentileri çıktı ama başkanı zor da olsa etkiledim şimdi de aramızda bir problem kalmadı Ayrıca Çağatay iki kulvarda kendini yine kanıtladı önümüzdeki sene Avrupa da tanıyacaktır.Şimdi taraftarımızdan tek isteğimiz şampiyonlukların tadını çıkarsınlar ve Avrupa heyecanını yaşasınlar.Ayrıca bu sezon geçen sezonki tahminimi tutturarak kupada Fenerbahçe ile eşleştik ama Çanakkale'deki beraberliğe rağmen Kadıköyde taraftarları önünde kendimizi kanıtladık.Önümüzdeki sezon 4-5 yabancı alıp 1-2 genç alıp transfer dönemini kapatarak Şampiyonlar Ligi'ne bile oynayabiliriz.Sağlıcakla kalın Çağatay'a şampiyon olursak Gökçeada'da 1 haftalık tatil yaptırma sözü vermiştim bugünden çıkalım da aradan çıksın