1 ile 30 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Barcelona bu sene benim favorim. Kupalara ara vermeleri iştahlarını tekrar kazanmalarına sebep olmuş. Messi de bence dünya kupası ile bir kademe daha yükseldi. Takıma Suarez de katılınca inanılmaz bir hücum hattı olacak. Bir de defansa Hummels gibi bir adam alırlarsa efsane olabilir. Real de şimdi iyi oynar, 2 ay sonra gider saçma sapan 2 maç kaybeder ve şampiyonluk gider. Atletico bu sene de çok iyi ama yetmez gibi duruyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Barcelona bu sene benim favorim. Kupalara ara vermeleri iştahlarını tekrar kazanmalarına sebep olmuş. Messi de bence dünya kupası ile bir kademe daha yükseldi. Takıma Suarez de katılınca inanılmaz bir hücum hattı olacak. Bir de defansa Hummels gibi bir adam alırlarsa efsane olabilir. Real de şimdi iyi oynar, 2 ay sonra gider saçma sapan 2 maç kaybeder ve şampiyonluk gider. Atletico bu sene de çok iyi ama yetmez gibi duruyor.
    işte artık transfer yapamazlar yanılmıyosam 2 yada 3 transfer dönemi boyunca cezalılar cezaya itiraz ettikleri için bu sezon transfer yapabildiler ama onandı ceza

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    işte artık transfer yapamazlar yanılmıyosam 2 yada 3 transfer dönemi boyunca cezalılar cezaya itiraz ettikleri için bu sezon transfer yapabildiler ama onandı ceza
    Doğru, transfer yasağını unutmuşum. Valencia'dan aldıkları Mathieu'yu beğenmiyorum ben, Pique de 2 yıldır formsuz. Alves de seneye gideceğini açıkladı, seneye defans olarak sıkıntı yaşayabilirler. Ligde başarı gelir ama Avrupa'da 2 yıl daha işler zor gibi duruyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Doğru, transfer yasağını unutmuşum. Valencia'dan aldıkları Mathieu'yu beğenmiyorum ben, Pique de 2 yıldır formsuz. Alves de seneye gideceğini açıkladı, seneye defans olarak sıkıntı yaşayabilirler. Ligde başarı gelir ama Avrupa'da 2 yıl daha işler zor gibi duruyor.
    cuadrado yu almaları lazımdı bu sezon alamadılar muhtemelen alves i 1 sene daha ikna ederler ama durum dediğin gibi vahim stoper lazım gidip müzmin sakat vermaelen i (ki sakatlanmasaydı çok üst düzey bi oyuncuydu eskiden ) ve mathieu gibi 30 lu yaşlarına gelip bu seviye bi takımda oynamamış adamı alıyosun mascherano gibi bi oyuncuyu stoper oynatıp hala daha dmc olarak busquest i kullanıyosun

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maç Programı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker