Buna da şükür..ama bence maçın hakkı bizimdi.. sonuçta oyundaki girilen pozisyonlara bakarsak net 4 tane Olcay'ın kaçırması bana tek bir ifade eder ya aklı karışık yada kendisinin şanssız olması.. Hakem maçı penaltı diye söylemiyorum, ortada yönetmek için elinden geleni yaptı. Bu oyunu işte TSL neden oynayamıyoruz diyen arkadaşlar var. Bu gerek rakiple alakalı bir de bizim lig de oyun tarzı çok farklı o yüzden değişik oyun tarz da gene oynamaya devam.. Bu maçın bir çok + olacaktır. Sivok bugün çok iyi oynadı ne de olsa eski kurt önemli kademelere girdi. Yalnız yönetim ocak ayının transferlerini yavaş yavaş şimdiden ayarlamaya baksın. Üç ay göz kapat hemen geçer. Takımım böyle oynasın canımızı yesin. Tabi goller de gelse hiç de fena olmaz zaten
![]()

ama bence maçın hakkı bizimdi.. sonuçta oyundaki girilen pozisyonlara bakarsak net 4 tane Olcay'ın kaçırması bana tek bir ifade eder ya aklı karışık yada kendisinin şanssız olması.. Hakem maçı penaltı diye söylemiyorum, ortada yönetmek için elinden geleni yaptı. Bu oyunu işte TSL neden oynayamıyoruz diyen arkadaşlar var. Bu gerek rakiple alakalı bir de bizim lig de oyun tarzı çok farklı o yüzden değişik oyun tarz da gene oynamaya devam.. Bu maçın bir çok + olacaktır. Sivok bugün çok iyi oynadı ne de olsa eski kurt önemli kademelere girdi. Yalnız yönetim ocak ayının transferlerini yavaş yavaş şimdiden ayarlamaya baksın. Üç ay göz kapat hemen geçer. Takımım böyle oynasın canımızı yesin. Tabi goller de gelse hiç de fena olmaz zaten